biztosítás

AutoSOS: Veterán autósok figyelem

2014.10.26.

Az AutoSOS assistance szolgáltatás gyors, megbízható, költséghatékony előnyeit most már élvezhetik a veterán autók szerelmesei is.

Az AutoSOS az Ön igényeire szabott ajánlattal biztosítja a gondtalan autózás szabadságát, ezért most már a veterán autók szerelmesei is élvezhetik az Europ Assistance nyújtotta gyors, megbízható és költséghatékony megoldásokat. A Prémium Veterán – mely már 14 900 Ft/év-től elérhető – garancia program keretében 15 évnél idősebb autóra is köthető assistance szolgáltatás, amennyiben a gépjármű OT-rendszámmal rendelkezik.

Az AutoSOS Prémium Veterán a többi csomaghoz híven garantálja az 1 órán belüli helyszínre érkezést. Amennyiben ezt az Europ Assistance önhibájából nem tudja tartani, az assistance csomag éves díjának 50%-át visszatéríti.

A Prémium Veterán csomagnak köszönhetően az autóját tulajdonosa egészen 60 éves koráig biztonságban tudhatja a belföldi és külföldi utazások alkalmával egyaránt. Abban az esetben az Europ Assistance megszervezi a helyszíni segélyszolgálatot és a javító megkísérli a menetkészség helyreállítását a helyszínen, ha jogi- vagy garanciális korlátozás vagy földrajzi szolgáltatási kizárólagosság nem merül fel. Amennyiben a gépjármű helyszíni javítására nincs lehetőség, akkor az autómentő elszállítja a benne lévő személyes poggyásszal együtt a gépjármű elhelyezkedésétől számított legközelebbi, legfeljebb 50 km távolságra fekvő szakszervizbe, amely alkalmas a gépjármű tartós és üzembiztos megjavítására. Amennyiben a legközelebbi kereskedő - hétvége, éjszakai időpont miatt - zárva tartana vagy túlzsúfolt lenne, az Europ Assistance a gépjárművet egy biztonságos parkoló létesítménybe, majd a rákövetkező munkanap reggelén a szakszervizbe szállítja. Az Europ Assistance a gépjármű szervizbe szállítását követően tartja a kapcsolatot a biztosított és a szerviz között. Nem elhanyagolható információ a tovább- vagy hazautazás vagy csereautó vagy szállás megszervezése. A Prémium Veterán csomag mindezeken felül tartalmaz egy új Üzemanyagfutár szolgáltatást, mely krízishelyzetben 10L üzemanyagot biztosít az autó beindításához. A Dugófigyelés megkönnyíti a közlekedést egész Európa területén, mert információkat kérhetünk le a pillanatnyi forgalmi helyzetről. Az Europ Assistance vállalja területi hatályon belül a Biztosított kérésére őrzött parkoló megszervezését, a parkolási díj minden esetben a Biztosítottat terheli.

A Prémium Veterán csomagnak köszönhetően jutányosan – 3900 Ft/év – biztosíthatjuk az autóban utazó személyeket, mely kiterjed külföldi közlekedési baleset esetére is. A biztosítás keretében téríti az orvosi- és mentési költségeket, valamint poggyászbiztosítást is tartalmaz. Továbbá, egyaránt fedezi a beteglátogatás és a hazautazás időpontjának változása miatt felmerülő többletköltségeket.

AutoSOS szolgáltatást legegyszerűbben online igényelhet, ehhez kérjük, látogasson el a www.autosos.hu weboldalra, vagy hívja a 14 567-es információs vonalat!

 

 

 

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.08.09
A villanyos technika jött, látott, és győzött a Országos Rallycross Bajnokság első idei futamán.....
2020.08.09
Forgalomcsillapítási mintaprojekt részeként ideiglenes forgalmi rendet vezet be a Fővárosi....
2020.08.09
Ahmad Reza Sohrabi Iránból  küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.08.09
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a rendhagyó Forma-1-es 70. évforduló....
2020.08.09
A lengyel turistabusz kora reggeli tragédiáját követően délután újabb baleset történt az M5-ös....
2020.08.09
A szerb honvédelmi miniszter, Alekszandr Vulin hivatalosan is átvette azt az 56 darab UAZ Patriot....
2020.08.09
E heti rajzunk készítője T-boy. Rajzának címe: Hűű, de vagányul vezetek!  ..
2020.08.09
A négy fiatal a tűzlétrán mászott be a remízbe - írja a rendőrség honlapja, melyen közzétették a....
2020.08.09
Nyolc hétvégén át rendezik meg Makón a SzabadON fesztivált, ahol különböző tematikus programok....
2020.08.09
Egyszerű vízi szórakoztató eszköznek hihetjük a vízibiciklit, de hamis biztonságérzetet nyújt, és....