Motoros Borok Útja Rallye

Biztonságos élményt kíván a Motoros Borok Útja Rallye indulóinak Knezsik István

2017.05.30.

Nemcsak a hazai járműipar fejlesztésének elkötelezett híve, hanem a közlekedésbiztonság területén is kiemelkedő szerepet vállal Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke. Sokat hangoztatott jelmondata kiválóan szemlélteti személyes célkitűzését, egyben az általa vezetett egyesület baleset-megelőzési törekvéseit: „Aki reggel elindul, az este egészségben haza is érjen!”

Knezsik István sajtónyilatkozataiban is nagy hangsúlyt fektet a biztonságos közlekedés népszerűsítésére

 

„Sajnos az elmúlt években nem javult számottevően az ittasan volán mögé ülő járművezetők aránya, és megdöbbentő az a hazai adat, mely szerint minden tizedik balesetet ittas személy okoz. Többek között emiatt áll a közlekedésbiztonság színvonalának növelése érdekében tett törekvések élére az autóipar legfontosabb szereplőit tömörítő Autós Nagykoalíció. Igyekszünk kihasználni minden olyan kommunikációs csatornát, fórumot és aktivitást, ahol lehetőségünk van a szemléletformálásra, a felelős közlekedési magatartás erősítésére, és ezek közül egyértelműen kiemelkedik a két évtizedes múlttal bíró, ámde folyamatosan megújulni képes Magyar Borok Útja Rallye rendezvénysorozat.” – hangsúlyozza ki István.

Knezsik István a biztonságos közlekedés elkötelezett híve - a kép a  az Autós Nagykoalíció támogatásával megvalósult 2017-es Nemzetközi Automobil és Tuning Show Generali KRESZ parkjánál készült

Résztvevőként évek óta ott van az autós Magyar Borok Útja Rallye mezőnyében is, és bár személy szerint inkább a négykerekűekre esküszik, a tavalyi motoros versenyen ő lett a boldog tulajdonosa az első itthon forgalomba helyezett 70. jubileumi Vespáknak (rögtön kettőre is szert tett), azóta pedig beszerzett egy harmadik olasz darazsat. Elmondása alapján az igazsághoz hozzátartozik, hogy a csoda járgányok még bontatlan állapotban várják végleges helyüket, István ugyanis nyáron a vadonatúj garázsában fogja tartani Vespáit, melyek már alig várják, hogy kipróbálja őket!

Knezsik Istánnak otthon is van 3 gyönyörű Vespája. Talán nem véletlenül...

Az egyesület szakmai munkája és a rendezvények természetesen nyáron sem szünetelnek, sőt! Jó szívvel ajánlja figyelmünkbe a XIX. Kocsitoló Fesztivált Kocs településen, 2017. július 14-16. között. „A magyar alkotók sokat tettek hozzá a világ járműgyártásához. Sokat adtunk és keveset tudunk róluk. Az Autós Nagykoalíció a kocsi mesterek megismertetése mellett azt szeretné, ha a rendezvény országosan ismert fesztivállá válna, ahol sok ember tölt el kellemes órákat, napokat, s szórakozásban közben megismerkedhetnének azzal a településsel, amely a kocsit adta a világnak.”

Ne maradjon le a II. Motoros Borok Útja Rallye legfrissebb híreiről és kulisszatitkairól! Kövesse naponta többször frissülő rovatunkat az Autószektoron, és tartson velünk az Autószektor és a Magyar Borok Útja Rallye Facebook oldalán!

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.23
A vasárnapi első futamon ismét rajt-cél győzelmet aratott, a második viadalon pedig harmadik lett a....
2024.06.23
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Ez már a harmadik a héten. ..
2024.06.23
Nem tudja vagy nem akarja használni a légkondicionálót? Íme néhány hasznos tipp és trükk az autó....
2024.06.23
A címvédő, háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland pilótája nyerte a Forma-1-es....
2024.06.23
A világ legkékvérűbb járműflottáját csak minősített cég ápolhatja. ..
2024.06.23
A Toyota célja a dedikáltan akkumulátoros elektromos bZ4X modellel, hogy új mércét állítson fel a....
2024.06.23
Hajnalban az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kőszárhegy térségében a fehér Mercedes....
2024.06.23
A SURFACING, amely a fenntartható energia, a víz és a fény találkozásában rejlő harmónia, valamint....
2024.06.23
Visszatért a Nissan a családi autók piacára: a Townstar személyszállító változata kiváló mobilitási....
2024.06.23
Az autózás világában meglepő partnerséget kötött a Peugeot és a Lego. Egy különleges verseny....