Motoros Borok Útja Rallye

Biztonságos élményt kíván a Motoros Borok Útja Rallye indulóinak Knezsik István

2017.05.30.

Nemcsak a hazai járműipar fejlesztésének elkötelezett híve, hanem a közlekedésbiztonság területén is kiemelkedő szerepet vállal Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke. Sokat hangoztatott jelmondata kiválóan szemlélteti személyes célkitűzését, egyben az általa vezetett egyesület baleset-megelőzési törekvéseit: „Aki reggel elindul, az este egészségben haza is érjen!”

Knezsik István sajtónyilatkozataiban is nagy hangsúlyt fektet a biztonságos közlekedés népszerűsítésére

 

„Sajnos az elmúlt években nem javult számottevően az ittasan volán mögé ülő járművezetők aránya, és megdöbbentő az a hazai adat, mely szerint minden tizedik balesetet ittas személy okoz. Többek között emiatt áll a közlekedésbiztonság színvonalának növelése érdekében tett törekvések élére az autóipar legfontosabb szereplőit tömörítő Autós Nagykoalíció. Igyekszünk kihasználni minden olyan kommunikációs csatornát, fórumot és aktivitást, ahol lehetőségünk van a szemléletformálásra, a felelős közlekedési magatartás erősítésére, és ezek közül egyértelműen kiemelkedik a két évtizedes múlttal bíró, ámde folyamatosan megújulni képes Magyar Borok Útja Rallye rendezvénysorozat.” – hangsúlyozza ki István.

Knezsik István a biztonságos közlekedés elkötelezett híve - a kép a  az Autós Nagykoalíció támogatásával megvalósult 2017-es Nemzetközi Automobil és Tuning Show Generali KRESZ parkjánál készült

Résztvevőként évek óta ott van az autós Magyar Borok Útja Rallye mezőnyében is, és bár személy szerint inkább a négykerekűekre esküszik, a tavalyi motoros versenyen ő lett a boldog tulajdonosa az első itthon forgalomba helyezett 70. jubileumi Vespáknak (rögtön kettőre is szert tett), azóta pedig beszerzett egy harmadik olasz darazsat. Elmondása alapján az igazsághoz hozzátartozik, hogy a csoda járgányok még bontatlan állapotban várják végleges helyüket, István ugyanis nyáron a vadonatúj garázsában fogja tartani Vespáit, melyek már alig várják, hogy kipróbálja őket!

Knezsik Istánnak otthon is van 3 gyönyörű Vespája. Talán nem véletlenül...

Az egyesület szakmai munkája és a rendezvények természetesen nyáron sem szünetelnek, sőt! Jó szívvel ajánlja figyelmünkbe a XIX. Kocsitoló Fesztivált Kocs településen, 2017. július 14-16. között. „A magyar alkotók sokat tettek hozzá a világ járműgyártásához. Sokat adtunk és keveset tudunk róluk. Az Autós Nagykoalíció a kocsi mesterek megismertetése mellett azt szeretné, ha a rendezvény országosan ismert fesztivállá válna, ahol sok ember tölt el kellemes órákat, napokat, s szórakozásban közben megismerkedhetnének azzal a településsel, amely a kocsit adta a világnak.”

Ne maradjon le a II. Motoros Borok Útja Rallye legfrissebb híreiről és kulisszatitkairól! Kövesse naponta többször frissülő rovatunkat az Autószektoron, és tartson velünk az Autószektor és a Magyar Borok Útja Rallye Facebook oldalán!

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.07.03
Akio Toyoda legendás családból származik. A japán iparos, Sakichi Toyoda dédunokája és a Toyota....
2022.07.03
A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen (MOME) nyílt meg a régió egyik legkorszerűbb járműtervezési....
2022.07.03
Mindkét vasárnapi futamot megnyerte a gyorsasági kamion Európa-bajnokság idei harmadik,....
2022.07.03
Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat....
2022.07.03
Nézze meg a videót! ..
2022.07.03
A tízes rangsor élén a Haval és a Chery márkák modelljei állnak – írja a carsweek.ru.   ..
2022.07.03
Európa kiemelt céljának kell lennie, hogy integrálja a Nyugat-Balkánt az európai vasúti hálózatba....
2022.07.03
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Minket nem érdekel a Balaton. ..
2022.07.03
A Rába Járműipari Holding Nyrt. megvásárolta a Rekard Hajtómű- és Gépgyártó Kft. 75,1 százalékos....
2022.07.03
Több kilométeres a torlódás az M7-es autópályán Budapest felé. A forgalmat a 7-es főútra terelik -....