NIT Hungary

A Cityliner Kft. az Év Autóbuszos Személyszállítója

2016.02.08.

Az Év Autóbuszos Személyszállítója elismerés a NiT Hungary és a Turizmus Kft. között megkötött megállapodás alapján immár 10. alkalommal került odaítélésre. Szervezetünk elnökségének határozata szerint a beérkezett pályázatok alapján Az Év Autóbuszos Személyszállítója 2015 díjat a Tolna megyei Cityliner Kft. ügyvezető igazgatója, Agg Klára vette át - közölte a NiT Hungary.

A hagyományok szerint február első napján, a Budapesti Kongresszusi Központban rendezték a XXIV. Turisztikai Díjátadó Gálát, a turisztikai szakma évadnyitó eseményét.A rendezvény az egyetlen olyan éves alkalom, amikor a szerteágazó szakma valamennyi prominens képviselője találkozik és a kormányzat is a legmagasabb szinten képviselteti magát.

 

Az idei fogadáson mintegy 1200 idegenforgalmi szakember vett részt. A köszöntőt Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért- és szabályozásért felelős államtitkára tartotta, kitérve a turizmus 2015. évi rekordteljesítményeire, a turizmusnak a hazai nemzeti össztermékben nyújtott 10 százalékos részesedésére, az új kongresszusi központ építésére és olyan szakmai kérdésekre is, mint például az Uber szolgáltatások szabályozási igénye. A gálán mutatta be a Turizmus Kft. a turisztikai szakma 50 legbefolyásosabb szakemberéről készített friss kiadványát.

 

A turisztika évadnyitó gálarendezvényén kerültek átadásra a turisztikai szakma legrangosabb elismerései, ez alkalommal 20 kategóriában.

Az Év Autóbuszos Személyszállítója elismerés a NiT Hungary és a Turizmus Kft. között megkötött megállapodás alapján immár 10. alkalommal került odaítélésre. Szervezetünk elnökségének határozata szerint a beérkezett pályázatok alapján Az Év Autóbuszos Személyszállítója 2015 díjat a Tolna megyei Cityliner Kft. ügyvezető igazgatója, Agg Klára vette át.

„Nálunk a biztonság nem kompromisszum!” Díjazottunk a cég szlogenje mentén immár 25 éve végez különjárati autóbuszos személyszállítást, lefedve a megbízói kör valamennyi szegmensét és Európa teljes területét. Szolgáltatásuk kiemelt szempontja a korrekt megbízói kapcsolatok, az utasok igényeinek maximális kielégítése, a járművek kényelme és a gépkocsivezetők felkészültsége mellett az utasbiztonság.

 

A NiT Hungary tagsága nevében ezúton is gratulálunk az elismeréshez!

A további díjazottak névsorát a Turizmus Kft. az itt megnyitható cikkében tette közzé. Együttműködő partnerünk, a Turizmus Kft. honlapján (www.turizmus.com) hamarosan megtekinthetik a rendezvény képgalériáját is.

Forrás: 
http://www.nit.hu/index.php/2014-02-27-11-34-43/egyeb-hirek/448-a-cityliner-kft-ugyvezetoje-kapta-az-ev-autobuszos-szemelyszallitoja-dijat

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.03.30
Az új, villamosított GSe modellekkel minden eddiginél egyszerűbben összehozható a....
2023.03.30
Lena Wurzenberger, a "Bild" egykori riportere és Julian Nagelsmann ex-Bayern-edző barátnője április....
2023.03.30
A biztonságosabb autózás érdekében a Mol Limo bevezeti a kilométer alapú árazást, ezzel....
2023.03.30
Nézze meg a videót! ..
2023.03.30
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett kísérletének....
2023.03.30
Toyota a ’Mobilitást mindenkinek’ stratégia soron következő lépéseként bemutatta Japánban a C+walk....
2023.03.30
Tizenötödik alkalommal rendezik meg a győri Széchenyi István Egyetemen az ország egyik....
2023.03.30
Lezárták az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalát Lajosmizsénél, ahol két kamion és egy....
2023.03.30
A BMW M GmbH új karosszéria-kialakítással bővítette portfólióját a prémium középkategóriában. Az....
2023.03.30
Andrew Morant akkor fogták el a rendőrök, miután nem sikerült eltulajdonítania egy autót - írja az ....