Toyota Motor Hungary

Egy kis bronz a sok arany mellé - a Nemzet Sportolója a Toyota Yarist választotta

2015.07.03.

Kétszeres olimpiai bajnokunk, Magyar Zoltán számára a 2015-ös év több szempontból is emlékezetes marad: tavasszal a Nemzet Sportolójának választották, nyáron pedig átvehette új autóját, egy bronzszínűre fényezett Toyota Yarist.

Hosszú és eredményes pályafutása során világhírű tornászunk három világbajnoki és három Európa-bajnoki aranyérmet szerzett, sőt az 1976-os és 1980-as olimpián is első helyezést ért el lólengésben. Magyar Zoltán azonban nemcsak bajnoki érmeiről híres, hanem arról is, hogy sportágát olyan új technikai elemekkel gazdagította, mint a szökkenő-vándor, az orsó és a róla elnevezett Magyar-vándor. A Magyar Köztársaság Érdemrendjével kitüntetett és az FTC örökös bajnokának is megválasztott sportoló most újabb örömteli eseménynek néz elébe, hiszen július 1-én vette át vadonatúj autóját Pécsett, az NS Autóház Toyota márkakereskedésében.

„Nem véletlenül választottam a Toyotát, hiszen a japán márka autói közismerten megbízhatóak és kimagasló minőségűek,” mondta el a bensőséges átadó ünnepségen Magyar Zoltán. „Mivel főleg városi forgalomban közlekedem, fontos szempont volt az is, hogy az autó alacsony fogyasztású legyen, és könnyen lehessen vele parkolni, így a Yaris 1.33 Active tökéletes lesz számomra.”

Bár a Nemzet Sportolójának vitrinjében túlnyomórészt aranyérmek csillognak, az új Yaris mégis bronzszínű fényezésű, bár ez aligha zavarja majd Magyar Zoltánt. Annál nagyobb öröm viszont számára, hogy egy volt sporttársától veheti át az autót.

„Régebben magam is tornász voltam,” mondta el rövid átadó beszédében Shingo Kato, a Toyota Central Europe Kft. elnöke. „Éppen ezért különös megtiszteltetés számomra, hogy ezt a Yarist éppen én adhatom át fiatalkorom egyik legendájának, akinek nevét Japánban ma is tisztelettel emlegetik.”

Magyar Zoltán – mint mondja – főleg Budapesten közlekedik, így az autó átvétele után azonnal egy kellemes autózás várt rá, hiszen járművét a pécsi Toyota márkakereskedéstől vásárolta.

„Nagyon örülök annak, hogy a Nemzet Sportolója nálunk vásárolta meg autóját,” tette ehhez hozzá Schneider János, a pécsi kereskedés tulajdonos-ügyvezetője. „Mostanában egyébként is egymást érik a jó hírek: a Toyota forgalma és a márka iránti érdeklődés érezhetően erősödik, ezzel együtt márkakereskedésünk eladásai is kedvezően alakulnak az előző év hasonló időszakához viszonyítva.”

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.12.05
Vannak vagy talán voltak olyan hírek, hogy a Jaguar megszünteti a limuzin gyártást és kivonul a....
2021.12.05
Félpályás útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök - írja a police.hu. ..
2021.12.05
Növelni tudta enyhén a járműeladást az idén az Óbudai Javító Kft. a koronavírus-válság sújtotta....
2021.12.05
A Budapesti Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési kisfilmmel hívja fel a figyelmet arra, hogy....
2021.12.05
Elkezdődött a december, aki eddig nem készítette fel az autóját a téli időszakra, ne várjon tovább....
2021.12.05
A magyarországi autópiacon a következő időszakban nem valószínű a 2020. évihez hasonló visszaesés,....
2021.12.05
A Budapest felé vezető oldalon történt az eset - írja a Katasztrófavédelem honlapja. ..
2021.12.05
Úgy tűnik, hogy érdemes megjegyezni a Gaussin nevet, hiszen a szándékaik komolyan a nullemissziós....
2021.12.04
Az amerikai Anderson Economic Group piackutató október végén megjelent tanulmánya meglepő dolgot....
2021.12.04
A Deep Space Projekt néven fejlesztett autó közel egymilliárd forintba fog kerülni. ..