együttműködés

Együttműködési megállapodást kötött az AutoWallis Nyugat-Magyarország meghatározó autókereskedőjének alapítójával

2019.12.14.

Magyarországi terjeszkedési céljainak megvalósítása érdekében együttműködési megállapodást írt alá az AutoWallis és Nyugat-Magyarország meghatározó autókereskedőjének, az idén várhatóan 19,3 milliárd forintos forgalmat elérő Iniciál Csoportnak az alapítója. 

Az együttműködés fő célja, hogy közösen növeljék mobilitás szolgáltatási jelenlétüket a régióban új telephelyek és értékesítési pontok fejlesztésével. Ezzel az újabb lépéssel az AutoWallis tovább halad a tavasszal meghirdetett stratégia mentén, melyben 2024-ig árbevételének duplázását tervezi organikus és akvizíciós úton.

A fotón balról jobbra: Székely Gábor, az AutoWallis Nyrt. befektetési igazgatója, Taródy Zsolt, az Iniciál Csoport alapítója és Ormosy Gábor, az AutoWallis Nyrt. vezérigazgatója

Az Auto és Wallis egyik fontos stratégiai célja, hogy a magyar piacon is növelje értékesítési pontjainak számát, és ezáltal szolgáltatásainak volumenét is a teljes árbevételén belül. Ennek megvalósítását támogatja az az együttműködési megállapodás, melyet az AutoWallis az autókereskedelem terén Nyugat-Magyarországon meghatározó Iniciál Csoport alapítójával, Taródy Zsolttal írt alá. Az Iniciál nyolc márka (Dacia, Kia, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Suzuki és Toyota) értékesítésével és márkaszervizelésével foglalkozik négy telephelyen (Győr, Mosonmagyaróvár, Sopronban és Szombathely). A jelenleg több mint 150 főt foglalkoztató, dinamikusan fejlődő cégcsoport alapítója több mint 25 éves autóértékesítési tapasztalattal rendelkezik. Taródy Zsolt a megállapodás aláírása kapcsán kiemelte, hogy az Iniciál a saját régiójában az importőri elvárásoknak mindenben megfelelő cégcsoporttá nőtte ki magát, és az iparági átlag felett tudta növelni forgalmát az elmúlt két évben. A vállalat fejlődését és növekedési céljait jól mutatja, hogy novemberben csatlakoztak a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde együttműködésében megvalósuló ELITE képzési programhoz.

A megállapodás aláírói 2020 első felében tervezik zárni az együttműködés részleteinek kidolgozását. Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója az együttműködés kapcsán elmondta, hogy az AutoWallis vizsgálja, hogy a közelmúltban is bővült, a csoport által képviselt márkák forgalmazását milyen konstrukcióban indítsa el az Iniciál által lefedett földrajzi területen. Az AutoWallis nem titkolt célja, hogy a prémium márkák mellett megjelenjen a flottamárkák területén is, ahol az Iniciál csoportnak jelentős tapasztalatai vannak.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.08.05
A nemrég, 90 éves korában elhuny brit legenda 1955-ben hatalmas rekorddal nyerte meg az 1000....
2020.08.05
Michel Roman Franciaországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.08.05
A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett és hatóság félrevezetése vétség....
2020.08.05
A gyomrán keresztül is meg kell fogni a vásárlót – hirdette meg az új elvet a SEAT. A barcelonai....
2020.08.05
Több mint 15 ezer nagycsalád vett már autót kormányzati támogatással, közülük több mint 4 ezren....
2020.08.05
A világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártójaként ismert, a környezetbarát megoldások mellett....
2020.08.05
- Az autóipar jelenleg átalakuláson megy keresztül, aminek velejárója, hogy a fejlesztési ciklusok....
2020.08.05
Őrület – ezzel a szóval kommentálják az osztrák lapok az augusztusi havazást. Nyugat-Ausztriában és....
2020.08.05
Az autonóm vezetés felé haladás jegyében a Toshiba nagy felbontású, nagy hatótávolságú fényérzékelő....
2020.08.05
Halálos baleset történt Kisfalud külterületén - tette közzé a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-....