kamionverseny

Európa-bajnokként hazai közönség előtt 1-es rajtszámmal…

2015.08.21.

Kiss Norbi életében ez egy fontos mérföldkő, ugyanis címvédőként hazai közönség előtt versenyezhet a Kamion Európa-bajnokság magyarországi futamán, ezért a nyári szünet alatt sem pihent, mivel fontos feladatának érzi a hungaroringi verseny népszerűsítését

Amikor a kamionversenyzést 2011-ben elkezdtem már akkor az volt az álmom, hogy egyszer majd hazai közönség előtt versenyezzek. Úgy érzem, hogy a 4 év kemény munka és az Európa-bajnoki cím is hozzájárult, hogy végre az álmom megvalósuljon. Szeretném, ha én is hasonló közönség előtt versenyezhetnék mint 25 évvel ezelőtti futamon Krasznai János, ezért fontosnak tartom a verseny népszerűsítését.

Norbi a felkészülés mellett sokat tesz a szurkolói felé, mivel azt a sok szeretetet és támogatást, amit a szurkolóktól és rajongóktól kap, szeretné nekik meghálálni. Felvállalta, hogy azokat a jegyeket, melyeket a kissnorbi.com oldalon keresztül vásárolnak meg, saját kezűleg, egyenként dedikálja, továbbá rengeteg ajándékot sorsol ki közöttük.

Tudom, hogy nem csak a versenyen kell 100% -os teljesítményt letennem, hanem azt megelőzően is. A nyári fizikális felkészülésben helyet kellett szorítanom a kamionverseny mint sportág és azon belül is a hungaroringi futam népszerűsítésének. Nagyon kemény munkát végeztünk ezen a nyáron, de úgy gondolom megéri, megérte.

Norbi a nyári szünetben is járta az országot, és azon dolgozott, hogy mindenkihez eljusson a hír, miszerint 25 év után az autósport nehézsúlya visszatér a Hungaroringre. Norbi bízik abban, hogy a Hungaroringi versenyhétvége a Forma-1-hez hasonló sikerszériát és népszerűséget érhet el, valamint hogy a nürburgringi és Le Mans-i hétvégével egyenrangú fesztiválhangulatot teremt meg szeptember 5-6-án. 

Norbi ezen a héten Darázsi Zsolttal hangolt a Kamion Európa-bajnokság hazai futamára a Groupama Tanpályán, ahol egy játékos, de különleges vezetéstechnikai képességet igénylő megmérettetésen vettek részt ott, ahol két hét múlva már az 1100 lóerős versenymonstrumok szabadulnak majd el…

Számomra hazai közönség előtt győzni a Hungaroringen felér egy újabb bajnoki címmel. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a csapatomnak, hogy minden támogatást megadott abban, hogy a versenyre kilátogatók számára ennyi ajándékot tudok adni.  Nagyon bízok benne, hogy a csapatnak és természetesen a szurkolóimnak a magyar futamon meg tudom hálálni azt a sok mindent amit tőlük kaptam!

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.03.31
Csaknem 300 millió forint európai uniós támogatás felhasználásával fejlesztette a technológiát és....
2020.03.31
Elkezdődött a Kárpátok romániai vonulatát átszelő első, a Nagyszeben-Pitesti nyomvonalon haladó....
2020.03.30
A világ leginnovatívabb és legzöldebb autógyártójaként ismert Toyota új festékporlasztót fejleszt,....
2020.03.30
A bérautós ágazat óriási mélyrepülésbe kezdett, az autókereskedések fulladoznak, a szervizek....
2020.03.30
Josef Prchal Csehországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.03.30
A héten megpróbálják növelni a most nyitva tartó átkelőhelyek számát a magyar-szlovák határon a....
2020.03.30
2019-ben a SEAT fenntartotta az elmúlt négy év pozitív lendületét, és olyan pénzügyi eredményeket....
2020.03.30
A Mercedes Forma-1-es csapata is segített angol kutatóknak, hogy egyetlen hét alatt fejlesszenek....
2020.03.30
Az új Golf az innovatív Car2X technológiának köszönhetően segíthet a járművezetőknek a balesetek....
2020.03.30
A francia Sécurité Routière megoldásai a vezetés közbeni telefonálásra. ..