motorkerékpár

A Harley-Davidson bemutatja a legújabb CVO™ modelleket

2023.05.03.

Már 1999 óta a Harley-Davidson Custom Vehicle Operations™ (CVO™) modellek igazi különlegességnek számítanak a korlátozott darabszámban gyártott motorok között az egyedi megjelenés, stílus, kézi gyártású alkatrészek és fényezésük, valamint csúcsteljesítményük miatt. Az évtizedek alatt a Harley-Davidson® formatervezői és mérnökei folyamatosan újabb és újabb mérföldköveket értek el a motorok fejlesztése terén és mutattak be radikális újításokat a jobb vezethetőség érdekében. Természetesen eközben tiszteletben tartva örökségüket és ikonikus helyüket a rajongók szívében és emlékeikben, szerte a világon.

 

A Harley-Davidson bejelent két új 2023-as CVO™ motorkerékpárt, amelyek exkluzív vizuális megjelenéssel, fejlett technológiával és dinamikus teljesítménnyel  bírnak - további részleteket 2023. június 7-én árulnak el, a vadonatúj 2023-as CVO™ Street Glide® és CVO Road Glide® hivatalos premierjén. További információk a www.h-d.com/ourfutureisreal oldalon.

“A megújult CVO™ Street Glide® és CVO™ Road Glide® bemutatásával újragondoltuk a két legikonikusabb Harley-Davidson motorkerékpárt és újradefiniáltuk a CVO határait” mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke és vezérigazgatója. “Az alapoktól kezdve újraképzeltünk mindent a két új motoron, ahol az innováció, a formatervezés, a mérnöki munka és a technológi új korszakát vezetjük be, miközben kibővítjük a Harley-Davidson CVO™ fogalmát és ezáltal a Grand American Touring családot új szintre emeljük. Az új CVO™ Street Glide® és CVO™ Road Glide® szakítanak a megszokásokkal és a Harley-Davidson vezetési élményt egy új dimenzióba repítjük.”

“Ezek a vadonatúj mégis tagadhatatlan Harley-Davidson® formatervek egységes és dinamikus áramvonalat adnak az első sárvédőktől az oldaltáskákig.” mondta Brad Richards, Harley-Davidson® tervezési alelnöke és kreatív igazgatója, aki az új motorok külsőjéért felel. “A CVO™ Street Glide® és CVO™ Road Glide® modellek minden korábbi generációnál nagyobb fokú vizuális változáson mentek át és forradalmian újragondolják a korábbi modellek történelmi művészetét. Ahogy minden Harley-Davidson® motor, az új modellek is az időtlen vágyakozás érzését keltik az emberben.”

2023 Harley-Davidson CVOStreet Glide®

A 2023-as CVO™ Street Glide® modell új denevér fejidomja megújult designjával és alacsonyított szélvédőjével a gyorsaság érzetét kelti. A fényszóró alatti bevágások hangsúlyosabbak, és az irányjelzőket beépítették a kiegészítő lámpák mellé. Míg a denevérszárnyas burkolat ikonikus "T" alakja megmaradt, a sziluett és a grafikai körvonalak modernizálódtak a frissített felületekkel. Az új fejidom formatervileg integrálódik a tankkal, az oldalsó elemekkel és az oldaltáskákkal. Az "Omega-alakú" fényszóró azonnal felismerhetővé teszi az új modellt, az irányjelzőket pedig tökéletesen beillesztették a bal és jobb oldali lámpaelemekbe.

2023 Harley-Davidson CVO™ Road Glide®

A vadonatúj CVO™ Road Glide® modell fejidomja agresszívabb lett a 2022-es “cápaorrhoz” képest, és jobban belesimul a tank, az oldalsó elemek és az oldaltáskák formájába. Az egy lámpatestből álló ledes fényszóró széles, vízszintes formájú, mégis úgy tűnik, mintha két elemből állna, emlékeztetve az összes korábbi Road Glide® modell egyik fő jellegzetességére. Az irányjelző lámpák pedig a jellegzetes világítás külső részeibe lettek beépítve.

Mindkét modell főbb különlegessége:

  • Drámaian új megjelenés
  • Új Milwaukee-Eight® VVT 121 blokk
  • Teljesen új felfüggesztés
  • Teljesen új infotainment rendszer
  • Kétféle egyedi színkombinációban érhető el

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.12.11
Noha a fenntarthatóság fontos szempont a befektetési döntések meghozatalakor, a befektetők 94%-a....
2023.12.11
Miamiban állították ki a holland szolárművész, Marjan van Aubel interaktív audiovizuális művét,....
2023.12.11
A Datahouse adatai szerint 2023 első hét hónapjában 77 ezer 45 új személygépkocsit és....
2023.12.11
Többféle biztosítás meghosszabbítása, adók befizetése, parkolási díjak számontartása, vizsgáztatás....
2023.12.11
A győri Széchenyi István Egyetem, a Kaposvári Szakképzési Centrum és a Kaposvári SZC Eötvös Loránd....
2023.12.11
Egy nemzetközi felmérés szerint ez év első felében nem kevesebb, mint 8200 esetben szakadt meg....
2023.12.11
Sokkolta Németországot az a baleset, amelyben egy 49 éves anya és 23 éves lánya vesztette életét.....
2023.12.10
A tetejére borulva állt meg a kocsi – jelentette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. ..
2023.12.10
Valószínűleg a Te autód is tudja a kábelmentes AA-t! ..
2023.12.10
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Mentő ötlet. ..