eredmények

A Hyundai Motor közzéteszi a 2017-es év első 3 negyedévére vonatkozó üzleti eredményeit

2017.10.30.

A Hyundai Motor Company ma jelentette be 2017 harmadik negyedévi üzleti eredményeit Szöulban, amely 9,6%-kos árbevétel-növekedést mutat az előző évhez képest, a bevétel 18,5 milliárd EURO-ra növekedett. 

2017 első kilenc hónapjában az árbevétel 4%-kal nőtt az egy évvel korábbihoz képest 53 milliárd EURO-ról 5,5 billió EURO -ra. A kilenc hónapos időszakban az értékesítési mennyiség 3,27 millió darab volt, ami 6%-kal kevesebb az előző évihez képest, mivel a koreai és más feltörekvő piacok erőteljes igényei az új modellek iránt kompenzálták a gyenge kínai eladási értékeket.

Kína kivételével a vállalat globális értékesítési mennyisége a január és szeptember közötti időszakban 3,2%-kal 2,76 millió darabra nőtt az előző évhez képest.

Az üzleti eredmény 2.9 milliárd EURO volt, 8,9%-kal kevesebb, mint a 2016 első kilenc hónapjában elért 3,2 milliárd EURO, míg a nettó nyereség 29,9%-kal 2,5 milliárd EURO-ra csökkent, az egy évvel korábbi 3,5 milliárd EURO-hoz képest.

A július és szeptember közötti negyedévben az üzleti eredmény 12,7%-kal 9,2 milliárd EURO-ra nőtt az egy évvel korábbi 819 millió EURO-hoz képest, amikor a koreai termelést a dolgozók sztrájkja nehezítette. A nettó eredmény 16,1%-kal 720 millió EURO-ra csökkent az 858 millió EURO-hoz képest. Az értékesítés mennyisége 1,07 millió darabra csökkent az előző évi 1,08 millióhoz viszonyítva.

A nehéz üzleti környezet ellenére a vállalat sikeresen bővítette értékesítéseit Koreában és más feltörekvő piacokon az új modellek sikeres bemutatásával, beleértve a Grandeur szedánt, a Kona kompakt SUV-ot és a Genesis G70 sportos luxusszedánt.

A nagyobb piacokon, mint például az USA-ban a verseny fokozódása miatt megnőtt a juttatások és az egyéb működési költségek összege, ami hatással van a vállalat általános jövedelmezőségére.

A Hyundai folyamatosan bővíti modellkínálatát új szegmensekben, és növeli a SUV modellek mennyiségét a vásárlói igények kielégítése céljából. A vállalat továbbra is bővíti a K+F beruházásokat a globális piacokon az alapvető versenyképesség fokozása érdekében, és abból a célból, hogy a járműipar igazi vezetőjévé válhasson a jövőben.

A jövőre vonatkozó nyilatkozatokkal kapcsolatos figyelmeztetés

Jelen közlemény vonatkozásában, az olyan szavak használata, mint a „várni”, „azzal számolni”, „tervezni”, „becsülni”, „előre jelezni”, illetve mint a „célkitűzés”, „terv”, „átfogó cél”, „kilátás”, „cél”, „megcélzás”, valamint a hasonló kifejezések segítségével jövőre vonatkozó kijelentéseket kívánunk jelezni.

Az itt bemutatott pénzügyi adatok előzetesen lettek meghatározva független könyvvizsgáló által végzett audit elvégzését megelőzően; a végleges adatok a HMC Független Könyvvizsgálói jelentésben kerülnek majd bemutatásra. Míg ezek a nyilatkozatok jelzik a jövőre vonatkozó jelenlegi elképzeléseinket, és meggyőződésünk szerint ezek az elképzelések reálisak, a tényleges eredmények jelentősen eltérhetnek számos fontos tényezőnek köszönhetően. Ilyen tényezők például többek között a következők: változások a gazdasági körülményekben, valutaárfolyamok, vagy politikai stabilitás; üzemanyaghiány, dolgozói sztrájkok vagy leállított munka; a vállalat új termékeinek piacon belüli térhódítása; jelentős változások a versenykörnyezetben; törvényi, szabályozási és adókulcs változások; valamint a vállalat költség- és dolgozói létszám csökkentési képessége a termelés hatékonyságának megvalósítása, illetve a tőkebefektetések megvalósítása a vezetőség által tervezett szinteken és időben.

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.07.04
Valaki még mindig csodálkozik, hogy a használt autóval foglalkozni kell vásárlás után. ..
2020.07.04
A német konszern pénteken bejelentette, hogy tárgyalásokat kezd a  franciaországi Hambachban....
2020.07.04
Nem volt túl sportszerű húzás Daniel Abttól, hogy csaláshoz folyamodott az online időszak alatt,....
2020.07.04
Valerij Arasenko Oroszországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.07.04
A Fiat a Virtual Casa 500 virtuális múzeum életre hívásával ünnepli az 500, azaz a "Cinquino" 63.....
2020.07.04
A Mercedes finn versenyzője szoros csatában nyerte a Forma-1-es idénynyitó Osztrák Nagydíj szombati....
2020.07.04
Tavalyhoz képest az idén akár 25 százalékkal kevesebb új autót adhatnak el a koronavírus-járvány....
2020.07.04
A címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője futotta a....
2020.07.04
Interjúnk előző részében Borsodnádasd polgármesterével beszélgettünk azokról a fejlesztésekről,....
2020.07.04
Intercity vonattal ütközött egy személyautó péntek este a vasúti átjáróban, a vezetője a helyszínen....