siker

Ismét a Generali Csoport CEO-ja a biztosítási szektor legjobb vállalatvezetője

2023.09.14.

A nemzetközi pénzügyek egyik legtekintélyesebb szakmai magazinja, egyben független kutatóintézetként is működő Institutional Investor több díjjal is elismerte a Generali Csoport vezetőit, és egyben a vállalat működését.

Az Institutional Investor nemzetközi elismerésnek örvendő legújabb rangsorát 1600 pénzügyi területen tevékenykedő szakember és befektető visszajelzései és véleménye alapján alakították ki. A listán szereplő cégek együttes teljesítménye mellett a döntéshozók a cégek vezetését meghatározó menedzserek teljesítményét is értékelték, így a legjobb vállalat- és pénzügyi vezetőket hitelességük, kommunikációs készségeik vagy éppen az irányításuk alatt kihelyezett tőke nagysága alapján is díjazták. Kiemelt szempont volt a befektetői kapcsolatok színvonala is, melynek során a közölt pénzügyi információk minősége, a marketingtevékenység és a vállalat reakciókészsége is sokat nyomott a latba.

Fotó: Generali

A Generali Csoport idén is számos fontos kategóriában remekelt. Díjat nyert Cristiano Borean, mint legjobb pénzügyi igazgató (CFO), de a befektetői kapcsolatokkal foglalkozó ’Investor & Rating Agency Relations’ csapat a legjobb I&R csapatnak, eseménynek, szakembernek és programnak járó elismeréseket is bezsebelte. A vállalat emellett a tavalyi év után ismét gazdagabb lett a legjobb igazgatótanács, valamint a legjobb környezetvédelmi, társadalmi és irányítási (ESG) stratégiának járó elismeréssel.

Philippe Donnet, a Generali Csoport CEO-ja elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy a pénzügyi közösség ismét elismerte a Generali munkásságát. Vezető európai biztosítóként az, hogy időszerű, világos és megbízható kommunikációra törekszünk, alapvető fontosságú az Élethosszig tartó partnerség 24 stratégiánk megvalósításához. Hálás vagyok minden kollégának a kiemelkedő munkájukért.”

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.03.04
A CUPRA Born a márka első tisztán elektromos modellje, egyben az elektromos hajtás és a....
2024.03.04
Nézze meg a videót! ..
2024.03.04
Több mint ötmillió jármű után március 15-e helyett 2024-től elegendő április 15-ig befizetni az....
2024.03.04
A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-....
2024.03.04
A múlt század vége felé eljutott odáig a technológiák fejlődése, hogy a megfizethető autók is egyre....
2024.03.04
Három személyautó karambolozott az M2-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Dunakeszi térségében....
2024.03.04
A Renault pikáns dolgokkal készült a Genfi Autószalonra, ahol a várva várt, 400 kilométeres....
2024.03.04
Két dobogós helyezéssel zárta Hideg Ádám a Formula 4 Winter Series harmadik fordulóját a hétvégén,....
2024.03.03
Dabason kapott lángra a jármű, jelentette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. ..
2024.03.03
Elrajtolt az Extreme E sorozat negyedik évada, melyben régi riválisok küzdenek új műfajban. ..