Kiss Norbi

Jótékonysági vacsora a négyszeres Európa bajnokkal

2022.10.03.

Immáron hagyománnyá vált, hogy Kiss Norbi szeptember vége - október eleje táján amikor menetrendszerűen megnyeri a Kamion Európa Bajnokságot és végre marad ideje tartósan itthon lenni, időt szakít arra, amit hosszú évekkel ezelőtt önként vállalt, és amiért sport sikerein kívül egy ország becsüli: az állatvédelemre. 

Szinte még a naptár is neki dolgozik, hiszen a Kamion EB hagyományosan a legendás Le Mans-i pályán, majd rá egy héttel a spanyolországi Jaramában ért véget és általában az utolsó versenyét csak egy-két nap választja el az Állatok Világnapjától, október 4-étől. Így alakul ez idén is. Különlegesség az is, hogy Norbi leglelkesebb rajongói azok a magyarok, akik gyakran a legtávolabbi versenyére is elkísérik őt,  hogy lengjen magyar zászló, a spanyolok, németek és csehek uralta Kamion EB futamain, nem csak Norbi sportsikereire, de társadalmi elkötelezettségére, az állat- és természetvédelem támogatására is büszkék. Talán ezért is dönt úgy Norbi minden évben, hogy egy győzelmét ünneplő közösségi rendezvény keretében ad lehetőséget szurkolóinak, hogy kellemes helyen, jó társaságban, jó célokat szolgáljanak. 

Képre kattintva galéria nyílik!

 
Éppen ezért idén nem messze Norbi kápolnai Macskaárvaházától, egy különleges, minőségi, a húsmentes, növényi alapú ételek terén is változatos kínálatot biztosító vendéglátóhelyre, a mr. Sushi étterembe várja az autósport és az állatvédelem rajongóit. Október 5.-én, délután 14.00-től bárki aki szeretne együtt ebédelhet Kiss Norbival az egri mr. Sushi étteremben, ahol a tulajdonos séf Kovács István jóvoltából a fogyasztás számlaértéke teljes egészében a Macskaárvaházat illeti. 
Norbi szerint: sokkal szimpatikusabb így segíteni, mint egyszerűen pénzt gyűjteni, hiszen a versenyszezon közben amúgy sincs sok lehetőség a rajongókkal találkozni, és az állatvédelem ügyét segíteni. Így azonban a kettő együtt valósul meg. Ráadásul a már négyszeres Európa bajnok azt is elmondta, az ilyen és ehhez hasonló alkalmakkor rendszeresen megismerkedik olyan új emberekkel, akik mind az autósportot, mind az állatvédelmet fontosnak tartják, ráadásul különleges, minőségi teljesítés is áll mögöttük. Ilyen Kovács István is, akit Egerben is csak mr. Sushiként emlegetnek, de kevesen tudják, hogy egy kivételesen világlátott séfről van szó, aki például az arab országokban dolgozva, elsajátíthatta az eredeti falafelek és az arab/zsidó kultúrában egyaránt rendkívül népszerű növényi alapú minőségi ételek készítésének legféltveőrzöttebb titkait is. 
Képre kattintva galéria nyílik!
 
Norbi ma már hagyományos állatvédelmi jótékonysági ebédjeire és vacsoráira nem csak lelkes rajongói jönnek el rendszeresen, de nem ritkán államtitkárok, polgármesterek, képviselők és az üzleti élet jeles szereplői is szívesen csatlakoznak, hiszen ennél lazább és kötetlenebb módja nem nagyon van annak, hogy kifejezzék értékválasztásukat. 
 
A sportoló bebizonyítja, hogy a sokak által  - joggal vagy ok nélkül - környezetszennyező sportnak tartott autóversenyzést mívelők, részben példát mutatva, más részt pedig csökkentve a saját ökológiai lábnyomukat tudnak helyesen cselekedni. 
 
További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!
  

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.04.14
A kettes Focus egy nagyon jó autó. Ezt biztosan nem tőlem hallja először, hiszen az általános....
2024.04.14
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Hosszú útra indul a család.  ..
2024.04.14
Az első veszprémi Rally Hungary már most a leglátványosabb rali, amin valaha jártam. ..
2024.04.14
- Megérkezett Magyarországra az első magyar KC-390 katonai szállítórepülőgép - jelentette be....
2024.04.14
Nagy kereslet az új, teljesen elektromos Macan iránt – írja honlapján a német sportautó gyártó. ..
2024.04.14
Fokozott ellenőrzést tart április 15. és 21. között a rendőrség Magyarországon, kiemelt figyelmet....
2024.04.14
Komoly és életveszélyes acsarkodást rögzített egy fedélzeti kamera, az M0-son, Vecsésnél, az M3....
2024.04.14
Az Év Magyar Autója verseny ünnepélyes díjátadója a Budapest Automotive Summit rendezvényen volt....
2024.04.14
Az útburkolati jelek a forgalom irányításának megszokott részei, de csak addig irányadóak, amíg....
2024.04.14
A debreceni repülőtéren nyitott mérnöki irodát az Aero Space Power (ASP) Kft. - közölte a cég az....