Kiss Norbi

Jótékonysági vacsora a négyszeres Európa bajnokkal

2022.10.03.

Immáron hagyománnyá vált, hogy Kiss Norbi szeptember vége - október eleje táján amikor menetrendszerűen megnyeri a Kamion Európa Bajnokságot és végre marad ideje tartósan itthon lenni, időt szakít arra, amit hosszú évekkel ezelőtt önként vállalt, és amiért sport sikerein kívül egy ország becsüli: az állatvédelemre. 

Szinte még a naptár is neki dolgozik, hiszen a Kamion EB hagyományosan a legendás Le Mans-i pályán, majd rá egy héttel a spanyolországi Jaramában ért véget és általában az utolsó versenyét csak egy-két nap választja el az Állatok Világnapjától, október 4-étől. Így alakul ez idén is. Különlegesség az is, hogy Norbi leglelkesebb rajongói azok a magyarok, akik gyakran a legtávolabbi versenyére is elkísérik őt,  hogy lengjen magyar zászló, a spanyolok, németek és csehek uralta Kamion EB futamain, nem csak Norbi sportsikereire, de társadalmi elkötelezettségére, az állat- és természetvédelem támogatására is büszkék. Talán ezért is dönt úgy Norbi minden évben, hogy egy győzelmét ünneplő közösségi rendezvény keretében ad lehetőséget szurkolóinak, hogy kellemes helyen, jó társaságban, jó célokat szolgáljanak. 

Képre kattintva galéria nyílik!

 
Éppen ezért idén nem messze Norbi kápolnai Macskaárvaházától, egy különleges, minőségi, a húsmentes, növényi alapú ételek terén is változatos kínálatot biztosító vendéglátóhelyre, a mr. Sushi étterembe várja az autósport és az állatvédelem rajongóit. Október 5.-én, délután 14.00-től bárki aki szeretne együtt ebédelhet Kiss Norbival az egri mr. Sushi étteremben, ahol a tulajdonos séf Kovács István jóvoltából a fogyasztás számlaértéke teljes egészében a Macskaárvaházat illeti. 
Norbi szerint: sokkal szimpatikusabb így segíteni, mint egyszerűen pénzt gyűjteni, hiszen a versenyszezon közben amúgy sincs sok lehetőség a rajongókkal találkozni, és az állatvédelem ügyét segíteni. Így azonban a kettő együtt valósul meg. Ráadásul a már négyszeres Európa bajnok azt is elmondta, az ilyen és ehhez hasonló alkalmakkor rendszeresen megismerkedik olyan új emberekkel, akik mind az autósportot, mind az állatvédelmet fontosnak tartják, ráadásul különleges, minőségi teljesítés is áll mögöttük. Ilyen Kovács István is, akit Egerben is csak mr. Sushiként emlegetnek, de kevesen tudják, hogy egy kivételesen világlátott séfről van szó, aki például az arab országokban dolgozva, elsajátíthatta az eredeti falafelek és az arab/zsidó kultúrában egyaránt rendkívül népszerű növényi alapú minőségi ételek készítésének legféltveőrzöttebb titkait is. 
Képre kattintva galéria nyílik!
 
Norbi ma már hagyományos állatvédelmi jótékonysági ebédjeire és vacsoráira nem csak lelkes rajongói jönnek el rendszeresen, de nem ritkán államtitkárok, polgármesterek, képviselők és az üzleti élet jeles szereplői is szívesen csatlakoznak, hiszen ennél lazább és kötetlenebb módja nem nagyon van annak, hogy kifejezzék értékválasztásukat. 
 
A sportoló bebizonyítja, hogy a sokak által  - joggal vagy ok nélkül - környezetszennyező sportnak tartott autóversenyzést mívelők, részben példát mutatva, más részt pedig csökkentve a saját ökológiai lábnyomukat tudnak helyesen cselekedni. 
 
További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!
  

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.06.08
Az M3-mas autópálya Budapest felé vezető oldalán teljes útlezárás van érvényben, a Vásárosnamény....
2023.06.08
A HangZóna mai vendége Németh Gergely, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének motoros szekció....
2023.06.08
A spanyolországi Valencia tartományban épülhet meg a Tesla amerikai elektromosautó-gyártó második....
2023.06.08
Jól indult sokaknak az év Magyarországon, számos nagyon drága luxus- és sportautó talált gazdára.....
2023.06.08
Sajátos kettősségre mutatott rá egy vezető piacelemző szervezet negyedéves felmérése. Miközben a....
2023.06.08
Brian Gu, a Xpeng alelnöke szerint öt-tíz éven belül sokkal koncentráltabb lesz az autóspiac, és....
2023.06.08
Idén ünnepli századik születésnapját a világ egyik legismertebb autóversenye, a Le Mans-i 24 órás....
2023.06.08
Forgalomkorlátozás lesz szombaton az M7-es és az M1-es autópályák Budapest felé vezető oldalán....
2023.06.08
A Le Mans-i 24 órás verseny századik évfordulóján a Toyota mérnökök egy meglepetéssel készültek: a....
2023.06.08
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. átfogó informatikai karbantartást hajt végre, ezért átmenetileg nem....