elismerés

Kisalföldi Presztízs-díj: az Audi Hungaria a Megye gazdaságáért díjat kapta a Pro Bono program megvalósításáért

2022.11.14.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Kisalföld Presztízs-díj Megye gazdaságáért díját adományozta az Audi Hungaria Zrt.-nek a vállalat kamarával közösen megvalósított Pro Bono programjáért. A Pro Bono program keretein belül az Audi Hungaria munkatársai térítésmentesen látogatható szakmai előadásokon osztották meg tudásukat és tapasztalatukat a régió kis- és középvállalkozásaival. 

„Büszkeséggel tölt el minket a díj odaítélése, hiszen vállalatunknak a társadalmi felelősségvállalás jegyében szívügye a régió gazdasági szereplőinek támogatása. A Megye gazdaságáért díj munkatársaink önzetlen munkájának az elismerése: szakembereink számos témában tartottak előadást a régió kis-és középvállalkozásainak. Fontosnak tartom ezt a tudástranszfert, amely ebben a formájában egyedülálló nem csak Győr-Moson-Sopron megyében, hanem hazánkban is”- emelte ki Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

A Pro Bono programsorozat előadásain a tavalyi évben közel 100 kis- és középvállalkozó vett részt. Az Audi Hungariánál az idei év októberében is megvalósították a Jócselekedetek Hónapját, mely keretein belül a vállalat szakemberei immár másodszor valósították meg a Pro Bono programot.

„Vállalati filozófiánk alappillére a társadalmi felelősségvállalás és a régióban élők támogatása. Az Audi Hungaria munkatársainak Pro Bono előadásai ennek jegyében valósultak meg. Örömmel osztjuk meg szakmai tudásunkat és meggyőződésünk, hogy ezzel hozzájárulunk a régió vállalkozásainak sikereihez. Köszönöm az Audi Hungaria munkatársai közössége nevében a díjat, megtisztelő az elismerés”- mondta Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke.

A tudástranszferre épülő előadások többek között a válságmenedzsment, az energiaellátás biztosítása, valamint a járműipari transzformáció témakörökre épülnek. Az előadások célja, hogy az Audi Hungaria munkatársai által gyakorlati példákon keresztül bemutatott folyamatokat és módszereket az érdeklődő vállalkozások saját mindennapjaikba is átültethessék.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.02.02
A HangZóna mai vendége Meggyesfalvi Tamás r. alezredes, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság....
2023.02.02
A mai napon megtartották a bértárgyalások első fordulóját az Audi Hungariánál, melynek keretében az....
2023.02.02
Az amerikai Rivian céget a Tesla lehetséges kihívójának tartották. De a fiatal gyártó már régóta....
2023.02.02
Baleset történt az M1-esen, Hegyeshalomnál - írja a Katasztrófavédelem. Egy sávon halad a forgalom....
2023.02.02
Interjú Bartal Tamással, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkárával. ..
2023.02.02
A Honda a mai sajtótájékoztató keretein belül ismertette hidrogénüzletágával kapcsolatos....
2023.02.02
A brit Shell olaj- és gázipari cég rekordnyereséggel zárta a 2022-es évet - derült ki a társaság....
2023.02.02
A győri központú, de képzéseivel, kutatásaival Mosonmagyaróváron, Zalaegerszegen és Budapesten is....
2023.02.02
Ausztriát beborítja a hó. Az Osztrák Autóklub – ÖAMTC – felszólította az autósokat, hogy csak....
2023.02.02
Európa legnagyobb autókereskedői több autót adnak el évente, mint egész Magyarország teljes éves új....