biztosítás

Kiterjesztett, és használt motorkerékpárokra szóló garanciák a CarGarantie biztosítótól

2018.06.03.

Az osztrák motorkerékpár-specialista a CarGarantie biztosítóval együttműködvekiterjesztett garanciát, valamint használt motorkerékpárokra szóló garanciát is kínál majd a Husqvarna motorkerékpár-tulajdonosoknak. Az új partnerség minden európai országra kiterjed, ahol a CarGarantie már együttműködik a KTM anyakonszernnel: Magyarország mellett Németország, Svájc, Ausztria, Olaszország, Hollandia, Luxemburg, Belgium, Franciaország, Csehország, Szlovákia, Spanyolország, Szlovénia és Lengyelország is ide tartozik.

A HUSQVARNA MOTORCYCLES EXTENDED WARRANTY szerződés lehetőséget kínál az ügyfelek számára, hogy a gyártói garancia lejárta után is megkíméljék magukat a javítási költségektől. Az új garanciaprogram a motorkerékpár futásteljesítményétől függetlenül érvényes: mindegy, hogy hány kilométert tesznek meg a járművel, a garancia 12 vagy 24 hónapos védelmet nyújt, közvetlenül a kétéves gyártói garanciaidő lejártától számítva.

Az EXTENDED WARRANTY program magában foglal egy használt motorkerékpárokra vonatkozó garanciát is, amely 12 évnél fiatalabb és a 80 000 km összesített futásteljesítményt el nem érő motorkerékpárokra köthető meg. A garancia érvényességi ideje 12 hónap, de a fiatalabb, legfeljebb 6 éve forgalomba helyezett és 70 000 km-nél kisebb összesített futásteljesítményű motorkerékpárok esetében akár a 24 hónap is lehetséges. Amennyiben a motorkerékpár még nincs 12 éves, mind a kiterjesztett garancia, mind pedig a használt motorkerékpárokra szóló garancia újabb 12 hónapra meghosszabbítható.

Teljes körű védelem és hatékony segítségnyújtás

A HUSQVARNA MOTORCYCLES EXTENDED WARRANTY átfogó védelmet kínál: a garancia fedezetet nyújt a motorkerékpár minden elektronikus és mechanikus alkatrészére. Kivételt csak a fokozott kopásnak kitett alkatrészek, valamint a speciális és extra felszerelések képeznek.

Meghibásodás esetén a Husqvarna-motorosok gyors segítségre számíthatnak: a CarGarantie szakértői azonnal, már telefonon felmérik a garanciális eseteket, és engedélyezik a szükséges javítást – várakozási idő és a motorkerékpár szemlére vitele nélkül. A lebonyolítás a kereskedők számára is a lehető legegyszerűbb: a CarGarantie közvetlenül a kereskedővel számol el, és néhány munkanapon belül rendezi a károkat.

Zens Reinhold, Ügyvezető Igazgató, Husqvarna Motorcycles GmbH:

“A 2018-as év mérföldkövet jelent a Husqvarna Motorcycles számára: az új utcai modellek a VITPILEN 401, VITPILEN 701 és a SVARTPILEN 401 végre elérhetőek a piacon. Az új modellsorozat kaput nyit a motorkerékpár kultúra előtt és újdonsült motorosokat vonz. Hatalmas előnyt jelent a Husqvarna márka számára, hogy egy olyan tapasztalt és dinamikus partnerrel mint a CarGarantie, egy átfogó szerviz- és támogatóprogramot kínálhat. Nagy örömmel nézünk a CarGarantie csapatával való közös munka elé, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani.”

Rippel Ferenc, Magyarországi értékesitési vezető:

“Az új garanciaprogram mind a Husqvarna motorkerékpárosok mind pedig a kereskedők számára teljes körű gondoskodást kínáló csomag: rugalmas futamidő, garanciahosszabbítás és az új vagy használt motorkerékpárok biztosítása is lehetséges – a motorosoknak nem kell többé a drága javítások miatt aggódniuk. A Husqvarna-kereskedők pedig a megbízható garanciacsomagból profitálhatnak, így nem csak az ügyfelek elégedettségét növelhetik, hanem új értékesítési lehetőségekhez is jutnak az értékesítés utáni szolgáltatások területén. A KTM-mel folytatott sokéves együttműködés után büszkék vagyunk arra, hogy mostantól a Husqvarna is a partnereink közé tartozik, és örömmel tekintünk a közös munka elébe.”

 

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.07.06
Megérkezett a Suzuki modellfrissítésen átesett sportos kialakítású kompakt kisautója, a Swift. A....
2020.07.06
Csak ránézésre az. A motorja bizonyítottan állati! Hazudnék, ha azt mondanám, hogy így meg úgy jó....
2020.07.06
Emil Sourek Csehországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.07.06
Peking az önjáró autókra összpontosít, és immár az 52. fővárosi útszakaszt nyitotta meg az önvezető....
2020.07.06
Jánvári Zsolt, a Forma-1-es Williams istálló magyar rendszertechnikusa szerint kicsit mindannyian....
2020.07.06
Nagy-Britanniában négy hónapja legkisebb ütemben, de így is közel harmadával csökkent a személyautó....
2020.07.06
Máris továbbfejlesztette 2018-ban bevezetett, véletlen gyorsítást megakadályozó rendszerét a Toyota....
2020.07.06
A Pappas Auto Magyarország Kft. útját megalapítása 30. évében töretlen fejlődés kíséri. A vállalat....
2020.07.06
A Suzuki az utóbbi négy évben folyamatosan vezeti a magyar újautó eladásokat, 2019-ben a hazai....
2020.07.06
Már tavaly év végén tapasztalható volt az a tendencia, hogy az olcsóbb áron fuvarozó, sokszor....