vetélkedő

Közlekedik a család: Győrben Michlék nyertek

2015.05.19.

A „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei döntője a Győr-Moson-Sopron Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság május 16-án rendezte meg a Mécs László út 3. szám alatti Skoda telephelyen, ahol tavalyhoz hasonlóan ismét a Milch-család nyert, s jutott az országos döntőbe..

A verseny napján az időjárás kedvező volt, a Skoda szalonban 5 rendőr és 4 Skodás szakember várta a családokat. A vetélkedőre készítettek egy autós, a gyermekeknek egy kerékpáros ügyességi pályát. A családokkal egy „B” kategóriás tesztlapot és kerékpáros tesztlapot töltettek ki, valamint a kockakirakós, illetve részeg szemüveges játékban mérték fel a tudásukat. A versenyt Perjámosy István r. alezredes közlekedésrendészeti osztály vezetője nyitotta meg, illetve a nap során jelen volt Németh Lajos r. ezredes rendészeti főkapitány-helyettes úr az MKBB elnöke is.  A legtöbb család egész napját ott töltötte a nyílt napon. Természetesen ők is kipróbálhatták a tudásukat. A nap keretében rendőr motorkerékpár is kiállításra került az érdeklődök részére.

A versenyt a Michl család nyerte meg, több versenyszámban az első helyen végeztek. Második helyezett a Bugovics család, harmadik helyezett a Kiss család lett. A helyezettek a megyei balesetmegelőzési bizottságtól (40-25-10 ezer Ft értékű vásárlási utalvány) illetve a Skoda márkaképviselettől (30-20-10 ezer Ft értékű ajándékcsomag) vehették át jutalmukat.

A tapasztalatok szerint idén - mivel változás történt a versenyszabályzatban, és az egy és többgyermekes családok is indulhattak - sokkal több család tudott elindulni a versenyen. 

Összességében elmondható, hogy Győrben nagy sikere volt a rendezvénynek, minden családtól pozitív visszajelzést kaptak a szervezők. Azt tapasztalták, hogy a nap során nagy versengés alakult ki a családok között, valószínűleg a megnyitón beharangozott ajándékok még érdekeltebbé tették őket. 

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.06.02
Az "MM" kód: Soha ne vegyél ilyen autót! ..
2023.06.02
Ha a fenntarthatóságról van szó, a hamburgi székhelyű intralogisztikai szolgáltató, a Still, halad....
2023.06.02
Olaszországban országos sztrájkot jelentettek be a légiforgalmi irányítók és a földi kiszolgálók....
2023.06.02
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. idén a szokásosnál is nagyobb energiát fektet az út menti növényzet....
2023.06.02
Bizonyos Tesla modelleknél gyakran észlelnek nyikorgó hangokat a futómű területéről. Mi a probléma....
2023.06.02
Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a....
2023.06.02
Dunaharaszti rendőr segített kiszabadítani az autóban rekedt Lénát - írja a police.hu ..
2023.06.02
A Bridgestone bemutatja a prémium kategóriás VX-R TRACTOR abroncscsaládot, amelynek fejlesztésénél....
2023.06.02
A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság vezetője illetékességi területére kiterjedő fokozott ellenőrzést....
2023.06.02
Azzal ajándékozott meg a sors távol-keleti szerencséje, hogy volt alkalmam napokig tesztelni végre....