vetélkedő

Közlekedik a család: Győrben Michlék nyertek

2015.05.19.

A „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei döntője a Győr-Moson-Sopron Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság május 16-án rendezte meg a Mécs László út 3. szám alatti Skoda telephelyen, ahol tavalyhoz hasonlóan ismét a Milch-család nyert, s jutott az országos döntőbe..

A verseny napján az időjárás kedvező volt, a Skoda szalonban 5 rendőr és 4 Skodás szakember várta a családokat. A vetélkedőre készítettek egy autós, a gyermekeknek egy kerékpáros ügyességi pályát. A családokkal egy „B” kategóriás tesztlapot és kerékpáros tesztlapot töltettek ki, valamint a kockakirakós, illetve részeg szemüveges játékban mérték fel a tudásukat. A versenyt Perjámosy István r. alezredes közlekedésrendészeti osztály vezetője nyitotta meg, illetve a nap során jelen volt Németh Lajos r. ezredes rendészeti főkapitány-helyettes úr az MKBB elnöke is.  A legtöbb család egész napját ott töltötte a nyílt napon. Természetesen ők is kipróbálhatták a tudásukat. A nap keretében rendőr motorkerékpár is kiállításra került az érdeklődök részére.

A versenyt a Michl család nyerte meg, több versenyszámban az első helyen végeztek. Második helyezett a Bugovics család, harmadik helyezett a Kiss család lett. A helyezettek a megyei balesetmegelőzési bizottságtól (40-25-10 ezer Ft értékű vásárlási utalvány) illetve a Skoda márkaképviselettől (30-20-10 ezer Ft értékű ajándékcsomag) vehették át jutalmukat.

A tapasztalatok szerint idén - mivel változás történt a versenyszabályzatban, és az egy és többgyermekes családok is indulhattak - sokkal több család tudott elindulni a versenyen. 

Összességében elmondható, hogy Győrben nagy sikere volt a rendezvénynek, minden családtól pozitív visszajelzést kaptak a szervezők. Azt tapasztalták, hogy a nap során nagy versengés alakult ki a családok között, valószínűleg a megnyitón beharangozott ajándékok még érdekeltebbé tették őket. 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.04.20
A központi járási ügyészség közvetítői eljárás céljából felfüggesztette az eljárást azzal a....
2024.04.20
Az Energiaügyi Minisztérium közleménye szerint márciusban 80 százalékkal nőtt az értékesítés 2023-....
2024.04.20
A TCR World Tour egyetlen magyar versenyzője az első helyről indulhat a szombati első futamon....
2024.04.20
A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a ....
2024.04.20
Rendkívül izgalmasan alakul a rali-vb szezon második aszfaltos versenye, ugyanis még Ogier is....
2024.04.20
Megközelítette az 1500-at a hazánkban a tavaly eladott kínai autók száma és ebbe nem számoltuk bele....
2024.04.20
Azt gondolta, jó ötlet felmászni a méregdrága szupersportkocsira. ..
2024.04.20
A negyedik helyről rajtoló Max Verstappen, a Red Bull címvédő és háromszoros világbajnok....
2024.04.20
Németországnak nem sikerült elérnie kitűzött klímaterveit, úgyhogy egészen szokatlan tervekkel....
2024.04.19
A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal,....