MAN

A MAN is beköltözött a szegedi ipari parkba

2014.06.14.

Hosszútávú márkaszerviz megállapodást írt alá a múlt héten a Szegedi Ipari és Logisztikai Parkban az Autorail Kft. és a dunaharaszti MAN Truck & Bus Kft., így az előbbi ezután a MAN tehergépjárművek és Neoplan buszok teljes körű kiszolgálására jogosult.

Az esemény alkalmából nyílt napot is szerveztek, s egyúttal hivatalosan is átadták a márkaszervizt. A rendezvényre nagyon sokan eljöttek, s aki így tett a nyár talán első igazi kánikulái napján, az sem a menüben, sem a programban nem csalódott. És jöttek a szomszédból is – a motoros kaszkadőrbemutatóra mindenképp –, további két világmárka képviselete is ott működik már Autorail mellett a Szegedi Ipari és Logisztikai Parkban, az az M5-ös autópálya kijáratánál.

A megjelenteket Szűcs Gábor ügyvezető igazgató köszöntötte, aki röviden vázolta a napirendet, majd bemutatta veteránjárműveseket, aki a programot színesítették. A dunaharaszti MAN Kamion és Busz Kft. résztvevő teljes menedzsmentje nevében Reinhard Faderl ügyvezető igazgató megnyitó beszédében kiemelte: régóta terveznek a dél-alföldi régióban a MAN szervizhálózatához méltó partnert, olyat, amelyik a márka standardjainak megfelelő infrastruktúrával, szakképzett munkaerővel rendelkezik.


A haszongépjárműveket forgalmazó nemzetközi társaság a szegedi székhelyű Autorail Kft.-t választotta, a cég egy másik nemzetközi márkával másfél évtizedig tartó együttműködésével már bizonyított. A két társaság hosszútávú márkaszerviz megállapodást írt alá, melynek értelmében az Autorail Kft. a MAN tehergépjárművek és Neoplan buszok teljes körű kiszolgálására jogosult.
 
A rendezvényen megjelent mintegy 120 ügyfél közül a vállalkozóbb kedvűek tesztvezetésen próbálhatták ki a legkorszerűbb, EURO-6 motorral szerelt MAN TGX vontatót, a buszos partnerek pedig az MAN Lion's Coach kéttengelyes, turista osztályú buszát vezethették.
 Meglepetésként Angyal Zoltán világbajnok Stunt driver kápráztatta el motoros kaszkadőr mutatványokkal a közönséget.
 

Az Autorail kft. 1992 óta végez haszongépjármű javítást, 2011. végén költözött át a jelenlegi, zöldmezős beruházásként létrejött, európai színvonalú szervizlétesítménybe. Sokoldalú műszaki szolgáltatásaival – a karambolos járművek, pótkocsik javításától a legkorszerűbb járműdiagnosztikáig – a régió egyik meghatározó járműjavító bázisaként üzemel a Szegedi Ipari és Logisztikai Parkban, az M5 autópálya kijáratánál.
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.03.03
Dabason kapott lángra a jármű, jelentette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. ..
2024.03.03
Elrajtolt az Extreme E sorozat negyedik évada, melyben régi riválisok küzdenek új műfajban. ..
2024.03.03
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Javuló közlekedési morál? ..
2024.03.03
Pofátlanul másol le európai és amerikai autókat, majd nyom össze apróra egy kínai gyártó. ..
2024.03.03
Baleset miatt nagy a torlódás az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Aszódnál - közölte....
2024.03.03
Van a sportos autózásnak egy olyan ágazata, amely talán az egyik lenyűgözőbb mind közül: a kombi ..
2024.03.03
A fővárosi Szarvas téren két baleset miatt is forgalomkorlátozásra kell számítani – írta a....
2024.03.03
Kabinnyomás-probléma miatt leszállt Budapesten a Turkish Airlines Isztambulból Koppenhágába tartó....
2024.03.03
Felborult egy mentőautó, miután összeütközött egy személyautóval Budapesten, a XVIII. kerületben....
2024.03.03
Újra jár a Tiszacsege és Ároktő közötti komp. ..