Business Class

Nem csak a hely, az idő is számít!

2013.12.30.

A Cartour Utazási Iroda ajánlata: A szezon legkedvezőbb időpontja most van!

Szerző: Horváth Miklós

A Cartour Utazási Iroda saját ügyféltapasztalatai szerint, valamint a www.sielok.hu-n olvasható több mint 3200 élménybeszámoló alapján hívja fel a figyelmét a téli sportkalandok keresőinek, hogy a legígéretesebb időszaka a síszezonnak rendszerint közvetlenül az újévet követő hetekben van. Ennek okai a következők: a sípályák készen vannak, minden megnyitott, valamint a szilveszteri tumultus ekkorra már eltűnik, és a februári dömping még távol van. Hasonlóképp előny vagy haszon kovácsolható az ünnepek utáni leárazásokból, hiszen a sportüzletek sok esetben féláron vagy annál olcsóbban is kínálnak menő cuccokat, amiket a teljes ár megfizetése esetén mellőzni kényszerültünk volna.

A fentiek tükrében elmondható, hogy a jó időzítéssel sokat nyerhetünk: elsősorban a minőségi felszerelés (amit olcsóbban szerezhetünk be) nagyban befolyásolja a sípályán töltött idő élvezetét, másodsorban pedig a túlzsúfolt pálya elkerülésével a baleset bekövetkezésének esélye is csökken.

Helyszínek tekintetében az örök sláger Ausztria. A Cartour Utazási Iroda 198 osztrák sípályát szerepeltet ajánlatai között, de egyre népszerűbbek a szlovén és szlovák síterepek is. Utóbbi esetében 74 helyszín közül választhatnak az érdeklődők, a déli határ menti országból pedig közel 30 lokáció részleteivel állnak rendelkezésükre. A visszajelzések szerint nemcsak a közelségükkel és a megfizethető áraikkal érdemelték ki a népszerűséget az említett országok, hanem a szállásadók rugalmasságával is, hiszen a Cartour irodákon keresztül akár 2-3 éjszakára is foglalható szoba egyéb egyéni igények teljesítése mellett.

Részletekért és bővebb információért forduljanak az immár országszerte 11 helyen megtalálható Cartour irdákhoz (www.sieles.cartour.hu).

A Cartour Kft 1991 óta foglalkozik autósoknak szóló utazások szervezésével, 100 százalékban magyar tulajdonú és ügyfelei számára az alábbi előnyöket és garanciákat kínálja: 310 HUF/EUR árfolyamig átvállalja az Euro erősödéséből adódó áremelkedést, 5 százalékos törzsutas kedvezményt biztosít azoknak, akik az elmúlt évben legalább egyszer részt vettek valamilyen Cartour által szervezett utazáson. Előfoglalási kedvezményt (-7 százalék) biztosít azoknak az ügyfeleknek, akik a teljes részvételi díjat egy összegben megfizetik és a részvételi díj november 8-ig beérkezik a Cartour iroda számlájára. Ezen utasok minden további áremelkedéssel szemben védettek. Számos síterepre a helyszíni árnál kedvezőbb áron vásárolhatnak síbérletet a Cartour irodákban, valamint kedvezményes áron és magyar nyelven is igényelhető síoktatás a katalógusban megjelölt síterepeken. A Cartour irodákban lehetőség van kedvezményes áron, csoportos díjtétel megfizetése mellett speciális biztosítás megkötésére, továbbá a helyszínen felmerülő problémák és váratlan helyzetek megoldására a tolmácsolásban és a segítségnyújtásban az iroda munkatársai készséggel állnak az utazók rendelkezésére.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.12.03
Mai használt tesztünk főszereplője kicsit kilóg az átlagos használt autók közül. Már-már azt mondom....
2021.12.03
Kamion és kisbusz ütközött össze az 542-es főút 8-as kilométere közelében, Kiskunfélegyháza....
2021.12.03
Tovább bővítette GR Sport modellcsaládját a Toyota. A portfólió legújabb tagja egyben a legkisebb....
2021.12.03
A kormány célkitűzése az, hogy Magyarország ne csak a gyártás területén, de a kutatás-fejlesztésben....
2021.12.03
A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a....
2021.12.03
Decembertől a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. veszi át az....
2021.12.03
A General Motors a korábbinál is nagyobb profitra számít az idén - írja az automobilwoche.de ..
2021.12.03
A Magyar Gumiabroncs Szövetséget (angolul Hungarian Tire Association, röviden HTA) az akkori....
2021.12.03
A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség a bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett hivatali....
2021.12.03
Ha attraktív munkahelyeket teremtünk, ahol a fiatalok fejlődhetnek, akkor a munkaerő itthon....