biztosítás

Nyaralás autóval: ezeket érdemes elkerülni!

2017.06.15.

Most, hogy végre itt a nyaralások ideje, a nagy készülődésben sokan hajlamosak megfeledkezni saját és autójuk biztonságáról. Ez pedig csak addig nem probléma, amíg nem történik valami komolyabb kellemetlenség.

Ha nagyobb útra indulunk, indulás előtt érdemes meggyőződnünk róla, hogy biztosan minden rendben van-e autónkkal, de még így is érhetnek minket kellemetlen meglepetések. Egy váratlan műszaki hiba, vadállattal való ütközés vagy lopás könnyen megkeserítheti a nyaralást, nem beszélve arról, hogy a nagy hőségben sokkal figyelmetlenebbek vagyunk. Emiatt például előfordulhat, hogy benzin helyett véletlenül dieselt tankolunk, ami komoly károkat okozhat az autónkban – többek közt éppen az ilyen esetek miatt fontos, hogy legyen egy megbízható és sokrétű casco biztosításunk.

A Generali számos olyan esettel találkozik, amikor megfelelő cascóval súlyos kiadásokat kerülhetett volna el az autótulajdonos, de a biztosító azzal is tisztában van, hogy mindenkinek mások az igényei. Éppen ezért kiegészítő biztosításokkal teszi lehetővé, hogy személyre szabhassuk cascónkat. Műszaki hiba esetén hatalmas segítség például a műszaki asszisztencia szolgáltatás, amely tartalmazza a helyszíni javítást és az autómentős szállítást is. 24 órában elérhető segélyvonaluknak köszönhetően bármikor értesíthetjük az illetékes szakembereket, és máris érkezik a segítség. Hasonlóan kellemetlen szituáció, amikor egy baleset vagy lopás miatt rongálódnak meg vagy vesznek el a poggyászaink, vagy éppen az autóban található laptopok, telefonok: erre találták ki a Smart poggyászbiztosítást.

Amennyiben okosan választunk cascót, sokkal nyugodtabban vághatunk neki a nyaralásnak: ráadásul, ha 2017. augusztus 11-ig kötjük meg Optimál Prémium vagy  Extra cascónkat, illetve Optimál cascónkat poggyászbiztosítással vagy balesetbiztosítással a Generalinál , egy Forever bluetooth car kit kihangosítót kapunk ajándékba, így utazás közben is bármikor telefonálhatunk.

generali.hu/kihangosito

(X)

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.06.28
A nehézkes csöves vevőtől a multimédiás információs központig: az autórádió 100 év alatt újra és....
2022.06.28
Nyolc szakág 29 versenyzőjének támogatja első lépésben a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld-....
2022.06.28
Ulli Sima (SPÖ) városi tanácsnok szerint májusban több mint 1,1 millió kerékpárost regisztráltak a....
2022.06.28
A Volkswagen vezérigazgatója felkészültnek tartja az autógyártó konszernt az átállásra a belsőégésű....
2022.06.28
A Magyar Közút kamerája rögzítette a német sofőr hajmeresztő balesetét. ..
2022.06.28
Szirmabesenyő térségében állítottak meg a közlekedési járőrök egy gyorshajtót, aki ittasan ült a....
2022.06.28
Budapesten már május első felétől drágult a taxis tarifa, ezt a többi városban sem úszták meg az....
2022.06.28
Egy Audi A3 vezetője az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére úgy hajtott be az....
2022.06.28
A külsőhöz csak finoman nyúltak hozzá, de megjelent egy új, 360 lóerős hibrid csúcsmodell a....
2022.06.28
A Magyar Vagon Befektetési Vagyonkezelő Zrt. megszerezte a TMH International AG tulajdonrészét a....