Stuttgart

A Porsche 2027-ben nyitja meg első regionális Experience Centerét Szingapúrban

2024.06.18.

A Porsche bejelentette, hogy Szingapúr lesz a tizenegyedik Porsche Experience Center (PEC) világszerte. Célja, hogy inspirálja a Porsche vásárlóit és rajongóit a régióból és a világ minden tájáról – írja honlapján a német sportautó gyártó.

 

És ezen túlmenően, 2027-től vigyen életet Changi területére.

Az év elején a Porsche a futurisztikus Gardens by the Bay-ben ünnepelte az új Macan látványos világpremierjét, ezzel is hangsúlyozva helyi ambícióit. A Porsche most ismét a városállamot helyezi a figyelem középpontjába: a sportautó-gyártó bejelentette, hogy 2027-ben létrehozza a tizenegyedik Porsche Experience Centert (PEC) Szingapúrban.

Fotók: Porsche

Az új PEC Singapore stratégiai helyen található, mindössze 20 percre a Changi repülőtértől – a világ egyik legfontosabb légi közlekedési csomópontjától. Újjáéleszti a Changi területet. Emellett számos izgalmas tevékenységet kínál családok számára, valamint magával ragadó élményeket az autók szerelmeseinek helyben és a délkelet-ázsiai régióban.

Az új PEC Singapore szíve egy több mint két kilométeres dinamikus irányíthatósági pálya – ideális hely a két- és négyajtós Porsche sportautók teljesítményének bemutatására. A korszerű létesítményben egy teljesen integrált, átfogó értékesítés utáni terület is lesz.

A szingapúri PEC flotta jelentős számú elektromos járművet tartalmaz majd, amely környezettudatos, de egyben izgalmas vezetési élményt is kínál. Ez összhangban van a Porsche azon globális elkötelezettségével, hogy 2030-ra klímasemlegessé tegye új járművei értékláncát. Illetve illeszkedik a 2030-as Szingapúri Zöld Tervbe is, amelynek célja a fenntartható fejlődés elérése.

Az adrenalint pumpáló köröktől a pályán a magával ragadó tevékenységekig az egész család számára az új PEC Singapore élmények széles skáláját ígéri. Ide tartoznak a kiállítások, a rendszeresen változó kiállítási járművek a Porsche Múzeum legendás archívumából, izgalmas versenyszimulátorok és a kulináris kínálat széles skálája. Ez azt jelenti, hogy a Porsche Experience Center még szélesebb érdeklődési kört vonz majd a látogatók körében. És garantálja mindegyikük számára a felejthetetlen élményt.

A 2024-es Idegenforgalmi Konferencia során jelentették be

Grace Fu, a szingapúri kereskedelmi kapcsolatokért felelős miniszter a rangos 2024-es Turisztikai Konferencia során jelentette be az új Porsche Experience Center Singapore létrehozását.

Detlev von Platen

Detlev von Platen, a Porsche AG értékesítésért és marketingért felelős igazgatósági tagja így nyilatkozott: „A Porsche több, mint egy autó – ez egy egyedi márka- és termékélmény ígérete. Nagyon örülök, hogy a tizenegyedik ilyen létesítményünket hozzuk létre Szingapúrban. Ez egy nagyszerű város, ahol virágzik az innováció és a vállalkozói szellem. Az új PEC Singapore innovatív és felejthetetlen találkozásokat fog teremteni sportautóinkkal. És – remélem – inspirálja és inspirálja a fiatalabb generációkat.”

Hannes Ruoff, a Porsche Asia Pacific ügyvezető igazgatója hangsúlyozza Szingapúr stratégiai jelentőségét Délkelet-Ázsia központjaként. Lelkesen veszi ezt az úttörő projektet: „A sikeres szingapúri események sorozata után a Porschét örömmel tölti el, hogy újabb mérföldkövet állított fel az ország első állandó motorsport-központú létesítményének megépítésével. Ez a kezdeményezés nemcsak az iránti elkötelezettségünket tükrözi, hogy márkánk egyedi vonzerejét elhozzuk ügyfeleink és rajongóink számára, hanem kiemeli Szingapúr kulcsfontosságú szerepét a virágzó délkelet-ázsiai piac kapujaként. De amellett, hogy a délkelet-ázsiai régió egyre nagyobb jelentőséggel bír a Porsche globális üzlete szempontjából, azt is szeretnénk biztosítani, hogy az új Szingapúri Porsche Experience Center befogadó élményeket kínáljon az egész család számára.”

Izgalmas élmények a sportautó márkával kapcsolatban

A Porsche Experience Centerek az autóiparban egyedülálló koncepciót követnek. Izgalmas élményeket kínálnak a Porsche rajongóknak és vásárlóknak a sportautó márkával és termékeivel kapcsolatban. Jelenleg kilenc PEC van: Lipcsében, Silverstone-ban, Atlantában, Le Mans-ban, Los Angelesben, Sanghajban, a Hockenheimringen, Franciacortában és 2021 októbere óta Tokióban. 2021-ben jelentették be az újabb PEC-t Torontóban, és a tervek szerint 2024-re készül el.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.07.23
Máris tiltakozik az ellenzék.   ..
2024.07.23
A német luxusautó-gyártó rontotta 2024-re vonatkozó bevételi előrejelzését, mert egy árvíz....
2024.07.23
A használtautó-kereskedők egyik szeme sír, a másik nevet: a forgalom bővül, ugyanis ötvenezerrel....
2024.07.23
Az Audi Forma-1-es csapata bejelentette üzemanyag- és kenőanyag-partnereit. Amint azt az....
2024.07.23
Ez 35,4 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi mennyiséget – derült ki az orosz vámhatóság....
2024.07.23
A 71-es főúton ellenőriztek a járőrök. ..
2024.07.23
Az Automobili Lamborghini zsinórban hatodik alkalommal nyitotta meg az exkluzív és fényűző....
2024.07.23
Újabb gyorsforgalmi közúti kapcsolat létesül Magyarország és Ausztria között - közölte az Építési....
2024.07.23
A Kecskeméti Járási Ügyészség lopás kísérlete miatt vádat emelt két férfival szemben, akik egy....
2024.07.23
A dél-koreai autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása....