ICDP

Reagálni, újrarendezni, hozzáigazítani - közeleg az ICDP őszi találkozója

2016.08.23.

Franciaországban, egy csodaszép konferenciahelyszínen, a Divonne-les-Bains-i Grand Hotelben szervezi meg az ICDP a soron következő őszi szakmai találkozóját. A genfi reptértől csupán egy lépésre található konferencia helyszínen a szokásos módon zajlik majd a szakmai program.

Az őszi találkozó szakmai programja október 11-én kora délután kezdődik előadásokkal, vacsorával, és egészen másnap délutánig tart.

Hotel Divonne

Élmény lesz itt konzultálni, avagy a Divonne-les-Bains Grand Hotel, Franciaország (forrás: ICDP)

Az őszi találkozó főként a következő kérdésekre keresi, illetve várhatóan adja majd meg a válaszokat:

  • Hogyan változik az autóvásárlók fogyasztói magatartása? Hogyan kellene megválaszolnunk ezt a változást, mi lenne a leghelyesebb reakciónk erre a változásra?
  • Hogyan is tudjuk összekapcsolni a fizikai és a virtuális világot? Hogyan fejlődnek a nagykereskedői csoportok? Nagy általánosságban, milyen következményekkel van mindez a hálózat menedzsmentre?
  • Ebben a fejlődő világban, hogyan alakul a gazdaság hatására a franchise és független értékesítés utáni szolgáltatások szereplőinek versenyképessége?

Divonne Lounge

Szakmai program rendkívül kellemes környezetben (forrás: ICDP)

Az ICDP aktuális programja egyúttal górcső alá veszi azt, hogy hogyan kell, vagy kellene az autóiparnak válaszolnia az értékesítés és értékesítés utáni modellek átszervezéséből és szerkezetátalakításából adódó változások nyomására. Így az ICDP jelenlegi kutatási időszakának kellős közepén, az Őszi találkozó célja bemutatni, megvitatni és fejleszteni a jövő értékesítési formáiról szóló ambíciózus vízióit. Mindezt természetesen egybegyúrva és mozgalmassá téve a legfrissebb kutatási eredményekkel, az esettanulmányok alapján bevált gyakorlattal, illetve a vendég előadók hozzászólásaival.

Kell egy szalon? A virtuális világban ez a kérdés nem is annyira egyértelmű… (forrás: ICDP)

A plenáris program napirendi pontjain túl lehetőség lesz kisebb csoportokban az előző (cikkünk megírásakor még a közeljövőben tervezett), szeptember 14-i webinárium eredményeinek részletesebb megbeszélésére. Ez a webinárium pedig arra keresi a választ, hogy hogyan maradhatunk meghatározóak, konkrétan hogyan alkalmazkodhat a kereskedői tulajdoni joggyakorlás az egyre nagyobb mértékben az elektronikus kereskedelem által irányított világban?

A kétnapos őszi találkozó az előadásokon túl kiváló lehetőséget biztosít a felmerülő problémák mélyebb megvitatására.

A főbb témák magukba foglalják majd:

  • Ügyfelek egy digitális világban: részletes eredmények Európa 7 piacán végzett fogyasztói piac kutatása alapján, az eladási trendeket, illetve az értékesítés utáni vásárlói magatartást és elvárásokat tekintve.
  • A jövő kiskereskedelme: folytatjuk a „the Shop” fejlesztését, fogalmi megjelenítése a változó csatornák szerepének és a felelősségvállalásnak, valamint mind a nagy- és kiskereskedelem funkciója a gyártókra és forgalmazókra vonatkozóan ebben a digitális világban. Hogyan illenek a képbe a kereskedők?
  • Jövőbeli értékesítés utáni szolgáltatások: részletes betekintés a szolgáltatások piacába és a szervizelésbe, összevetve a franchise és független szektorokat.  Ki lesz vajon a legjobb helyen, hogy megfeleljen a változó értékesítés utáni szolgáltatásoknak?

Találkozzunk ősszel Franciaországban! A találkozó eredményeiről, tapasztalatairól pedig beszámolunk majd az Autószektor hasábjain. További ICDP cikkek az autóipari kutatásokkal foglalkozó szervezet külön rovatában olvashatók. 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.11.27
A Toyota és DRIVR taxiszolgáltató több mint 100 darab zéró emissziós, melléktermékként tiszta vizet....
2021.11.27
2023-ban érkezik az elektromos Porsche Macan, amivel több mint 1,8 millió tesztkilométert terveznek....
2021.11.27
Megtörtént az új Jaguar és Land Rover szalon műszaki átadása a Váci úton. ..
2021.11.27
Az év sötétebb hónapjaiban a rossz időjárási és látási viszonyok miatt megnő a közlekedési....
2021.11.27
A Mercedesnek vannak a legfiatalabb vásárlói, ha új autóról beszélünk, míg a Smartnak a....
2021.11.26
Összeroncsolódott személyautó a II. kerületi Nagykovácsi úton november 26-án, miután a járműre....
2021.11.26
Az FIA Túraautó Világkupa menetrendje szerint 2022-ben ismét 10 versenyhelyszín lesz. ..
2021.11.26
A legtöbb európai országban már kötelező a téli abroncs, van, ahol a hólánc is, de vannak, akik....
2021.11.26
A BMW Group újabb húsz európai városban, így többek között Koppenhágában, Veronában és Toulouse-ban....
2021.11.26
A Bács-Kiskun megyei rendőrök közúti veszélyeztetés bűntette miatt folytattak eljárást, és....