Nissan Juke

SUV-különkiadással újít a Nissan

2018.05.22.

Egy limitált széria kiadásával ünnepli a Nissan, hogy negyedik éve áll partnerségben a Bajnokok Ligájával. Mindössze 350 darab készül a Technológia Bajnokai névre keresztelt modellekből.

A Nissan már négy éve partnere a Bajnokok Ligájának, és az együttműködés újabb évfordulóját egy 350 darabos, csak májusban és júniusban elérhető különkiadással ünnepli meg. A Technológia Bajnokai névre keresztelt szériában a Juke, a Qashqai meg az X-Trail kap helyet, és minden egyes modellt Bajnokok Ligája emblémával látnak el.

  • A Nissan Juke Technológia Bajnokai különkiadás fokozatmentes automata váltóval, automata légkondícionáló berendezéssel, beépített NissanConnect navigációval, érintőképernyővel, bőr kormánykerékkel és 18 colos könnyűfém keréktárcsákkal van felszerelve az egyedi Bajnokok Ligája logón felül.
  • A Nissan Qashqai két változatban is elérhető: a Technológia Bajnoka és Technológia Bajnoka+ felszereltséggel. A Technológia Bajnoka kiadás többek között rendelkezik intelligens vészfékezési asszisztenssel, távolsági fényszóró asszisztenssel, sávelhagyásjelzéssel,navigációval, digitális rádióval, tolatókamerával. A Technológia Bajnoka+ felszereltség pedig további Nissan Intelligent Mobility-t fémjelző újításokkal van felszerelve, úgy mint például az intelligens 360 fokos parkolókamera, az intelligens kulcs nyomógombos indítással, az adaptív kanyarkövető elsőfényszóró-rendszer, a napfénytető, a tetősín.
  • A Nissan X-Trail is megkapja a Bajnokok Ligája egyedi emblémát, mely olyan technológiákkal egészül ki, mint a kéz nélkül nyitható elektromos csomagtérajtó, intelligens vészfékezési asszisztens gyalogosfelismeréssel, közúti jelzések felismerése, sávelhagyásjelzés, beépített NissanConnect navigációs rendszer digitális rádióval, intelligens kulcs és intelligens 360 fokos parkolókamera.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.21
Súlyos baleset történt szombaton délután a szlovákiai Vysoká nad Kysucou községben (Čadcai járás):....
2024.06.20
A HangZóna mai vendége Rusznák András igazságügyi járműszakértő. ..
2024.06.20
A Múzeumok éjszakáján, szombaton nyílik meg a Földalatti Vasúti Múzeum új kiállítása, amely a 150....
2024.06.20
1999-ben történelmet írt a BMW V12 LMR, ami két Le Mans korszak között tudta megnyerni a 24 órás....
2024.06.20
Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma májusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai....
2024.06.20
A Le Mans-i 24 órás versenyen debütált a Michelin bemutatja levegő nélküli holdjárókerekének....
2024.06.20
Május végén rendezték meg a szlovákiai Svidnikben az idei Big Rocket Cup-ot, melyre a Szegedi....
2024.06.20
A Miskolci Egyetem (ME) és a CATL Debrecen együttműködési megállapodást kötött, amely szerint a....
2024.06.20
Dubaj rendőrsége ezen a héten avatta fel a Tesla elektromosautó-gyár extravagáns terepjárójának....
2024.06.20
Májusban 63 százalékkal nőtt az újonnan forgalomba helyezett villanyautók száma Magyarországon. ..