Honda

Számítógépeket ajándékozott a Honda a Jahn Ferenc Kórháznak

2020.06.25.

Számítógépeket és laptopokat ajándékozott a Honda Magyarország a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháznak. A számítástechnikai eszközök egyebek mellett a Fül-orr-gégészeti, fej-nyaksebészeti osztályra kerülnek, hogy megkönnyítsék, egyszersmind hatékonyabbá tegyék a szakemberek munkáját.

Dr. Móri István Péter, főorvos, osztályvezető-helyettes elmondta:

„Jómagam és a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház, különösen a Fül-orr-gégészeti, fej-nyaksebészeti osztály dolgozója nevében szeretném őszinte köszönetünket kifejezni a Honda Magyarországnak azért a nagylelkű adományért, amit ma volt szerencsém átvenni a cég képviselőitől.

A XXI. század egészségügyi munkájának jelentős része digitális platformon alapszik. A betegek adatainak, kórrajzainak tárolásától kezdve, a képalkotó vizsgálatok és egyéb diagnosztikai eredmények megtekintéséig sok-sok területen vesszük igénybe a különféle informatikai rendszereket. Tudjuk, hogy a műszaki eszközök, így a számítógépek idővel elavulttá válnak, ezért óriási ajándék, hogy kevésbé korszerű komputerjeinket lecserélhetjük az adományozott berendezésekre. Köszönjük!”

Az adományt dr Móri István Péter főorvos, osztályvezető-helyettes vette át Smudla István képviseletében Szabó Ildikótól (Honda Hungary PR).

 

Smudla István, a Honda Central Europe autóértékesítési vezetője és magyar piacért felelős igazgatója hozzáfűzte:

„A Honda mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lehető legnagyobb segítséget nyújtsa az embereknek, az emberiségnek. Az elmúlt időszakban egészségügyi és gazdasági szempontból egyaránt nehéz helyzetbe került az ország, a legnagyobb terhet pedig egyértelműen az egészségügyi dolgozók, közöttük a Jahn Ferenc Kórház szakemberei viselték. Elismerésre méltó az a kitartás és áldozatkészség, amivel munkájukat végezték.

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház meghatározó szerepet játszott a koronavírussal kezelt betegek ellátásában, így az itt dolgozókra még nagyobb feladat hárult. Remélem, hogy a mai napon átadott 14 laptoppal és 14 asztali számítógéppel mi is hozzájárulhatunk a könnyebb, hatékonyabb gyógyításhoz, és Soichiro Honda szellemiségéhez hűen egy kicsit jobbá tehetjük a világot.”

A világ egyik legnagyobb járműipari vállalataként a Honda mindig is élen járt a műszaki fejlesztésekben, és milliónyi olyan mobilitáshoz kapcsolódó eszközt dolgozott ki, amely zöldebbé, biztonságosabbá és korántsem utolsó sorban élvezetesebbé tette a közlekedést. Hűen a céget alapító Soichiro Honda filozófiájához, a márka munkatársai ma is egy szebb, boldogabb világért dolgoznak, erről tanúskodik a Honda Magyarország nagylelkű felajánlása is.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.01.22
A Tokiói Autószalonon mutatták be a vadonatúj, csak Japánban, 500 darabos limitált sorozatszámban....
2022.01.22
Repülő MACA száll versenybe az Airspeeder ellen, miközben nem repül az Airline Car. ..
2022.01.22
Noha sok helyen elolvadt a hó, Gyermely és Szomor között például nem lehet közlekedni – írta a....
2022.01.22
Most egy minimális jövedelemmel rendelkező autókedvelő is megengedheti magának, hogy beszerezzen....
2022.01.22
A Volvo Cars az autógyártók közül elsőként csatlakozik a Google Assistant háztartási eszközöket....
2022.01.22
Családi hétüléses még nem volt ennyire korszakos, mint a Peugeot 5008, ráadásul egy olyan finom....
2022.01.22
A BMW 8,4 százalékkal növelte értékesítését a globális válság ellenére 2021-ben, és nem tart attól....
2022.01.22
A svájci hatóságok által körözött Volkswagent foglaltak le a Csanádpalota autópálya....
2022.01.22
Végre részleteiben is megmutatta magát a Peugeot új versenyautója a 9x8, melyet különleges....
2022.01.22
A 3-as vonal Kőbánya-Kispest "kihúzó" szakaszán, utasok által nem használt területen péntek éjjel....