Hyundai

Teljesen megújult a Hyundai Genesis

2014.03.11.

A felső kategóriás, Genfben is látható limuzin korlátozott példányszámban érkezik Európába, ahol fontos szerepet játszik a Hyundai márkaarculatának megerősítésében.

A vadonatúj Genesis egy olyan, modern technológiákkal felvértezett prémium szedán, amely demonstrálja a  márka képességeit egy sor területen, a technológiától a formatervezésig, a komforttól a vezetés élményéig. A vadonatúj Genesis korlátozott példányszámban lesz elérhető Európában; az ügyfelek egy jól felszerelt felső kategóriás szedánra tesznek szert.

Noha a vadonatúj Genesis az Európában kapható legnagyobb, legfelszereltebb, legfejlettebb műszaki tartalmat kínáló Hyundai modell, minden szempontból megfelel a márka ígéretének. A modell hajtásáról egy nagyteljesítményű, 3,8 literes V6 GDI motor gondoskodik. Ennek bőséges erőtartaléka és nyomatéka széles fordulatszám-tartományban áll a vezető rendelkezésére, és harmonikusan működik együtt a nyolcfokozatú automata sebességváltóval. A vezetési élmény és a biztonság záloga az új HTRAC öszkerékhajtási rendszer, a kifinomult multilink első és hátsó kerékfelfüggesztés, valamint az első és hátsó tengely közötti csaknem egyenlő tömegelosztás.


A Genesis utasairól intelligens szolgáltatások hiánytalan arzenálja gondoskodik. Olyan funkciókról van szó, mint az intelligens sebességtartó automata, az automatikus vészfékrendszer, a világelső utastéri CO2-érzékelő, amely az utastér levegőjét ellenőrizve megóvja a vezetőt az elálmosodás veszélyeitől.

A Genesis modell létrehozására négy év alatt összesen 500 milliárd koreai wont (105 milliárd Ft) fordított a Hyundai. A hatalmas beruházás eredményeként megszületett modellt elsősorban az Egyesült Államok és Korea piacára tervezték, ahol elődje komoly sikereknek örvendett. Az első generációs Genesis számos rangos autóipari díjban és elismerésben részesült Észak-Amerikában, és fontos szerepet játszott a Hyundai márka gyors fejlődésében. Európában ugyancsak a márka ismertségének erősítése lesz a feladata; itt eltérő, ám nem kevésbé határozott célt fog betölteni, mint a Hyundai márka képességeit hiánytalanul demonstráló modell.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.08.08
A "fotelszakértés" nem működik! ..
2020.08.08
Kevin Magnussen sokakhoz hasonlóan óriási tehetségként érkezett a Forma 1 mezőnyébe, de a....
2020.08.08
Júliusban már a járványvédelmi korlátozások ellenére is több autót adott el világszerte az Audi,....
2020.08.08
Georgij Majorenkó Ukrajnából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.08.08
Meglepetésre Valtteri Bottasé lett a pole pozíció, a beugró Hülkenberg pedig a harmadik helyet....
2020.08.08
Az extra nevű különkiadásban három esetet nézhetünk meg a rendőrök szemszögéből. ..
2020.08.08
A legnagyobb megtiszteltetés, ha egy autóról becenevén emlékezik meg az utókor – függetlenül attól....
2020.08.08
A Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es 70. évforduló Nagydíja harmadik....
2020.08.08
Az Audi Hungaria erdő- és fatelepítéssel tesz a zöldebb környezetért: a gyárterületen már több....
2020.08.08
2020-ban az Audi Q5 modell kínálatában mutatkozik be a világítástechnológia következő generációja,....