Tóbiás és Balambér kalandjai - Összefoglaló | Autoszektor

évértékelő

Tóbiás és Balambér kalandjai - Összefoglaló

2014.12.28.

Ez történt velünk 2014-ben!

Tóbiás és Balambér a két kutyakölyök, a gyerekek meséken keresztül való szórakoztatása, és tanítása mellett, minden héten hoz egy jótanácsot, amit a tudatos közlekedésre is odafigyelő szülők hasznosíthatnak a mindennapokban.

Nem ismered még Tóbiás és Balambér meséjét? Kattints ide, és hallgass meg egy mesét!

2014 mozgalmas év volt Tóbiás és Balambér számára. Sok korosztály számára jutatták el üzenetüket, ami mindenkit a biztonságos közlekedésre nevel. Kis és nagy gyermekek számára tanították a táblák jelentését, az alapvető közlekedési szabályokat, hogy biztonsággal juthassanak el ’A’ pontból ’B’-be. Nézzük át, hogy ebben az évben milyen jelentősebb helyszínekre jutott el a két kutyakölyök meséje!

Tóbiás és Balambér segítségével a résztvevők több helyen is kipróbálhatták az országban ritka minőségű Mobil Kreszparkot, amiben a gyermekek egy kisebb eligazítás után megismerkedhetnek a biztonságos alapjaival, aminek köszönhetően a való életben is biztonságosabban közlekedhetnek. Emellett találkozhatnak egy ügyességi Gokart pályával is, aminek lényege, hogy megtanítsa a nagyobb, már jogosítvánnyal rendelkezőket a biztonságos közlekedésre. Ennek célja, hogy megtanuljuk, attól, hogy gyorsabban, vagy dinamikusabban megyünk autóval, nem érünk oda hamarabb sehova, sőt feleslegesen növeljük a baleseti kockázatot és felesleges üzemanyagot égetünk el.

A részegszemüveg alkalmazásával megtapasztalhatjuk, hogy milyen részegen, vagy valamilyen drog befolyásoltsága alatt mennyire romlik a finommotoros kéreg működése, és mennyire balesetveszélyes is. A vállalkozó kedvűek akár még a Gokartos ügyességi pályán is kipróbálhatták a tudásukat részeg szemüvegben.

Volkswagen találkozó 2014

Magyarország legnagyobb konszern találkozójára is ellátogattunk, amit a Hungaroringen rendeztek meg. Az idelátogató autófanatikus közönség is elsajátíthatta a biztonságos közlekedést a Gokartos ügyességi pályánk segítségével. Az itteni résztvevők száma meghaladta a 700 főt.

A Kolbászfesztiválon
Magyarország legnagyobb gasztronómiai fesztiválján is  jelen voltunk. A sok sok finom kolbász és cigányka mellé a sportcsarnokban megtalálható volt Mobil Kreszpark és Gokartos ügyességi pálya.

Idén rengeteg programon találkozhattatok Tóbiással és Balambérral, az ország több pontján is. Idén legalább 15000 gyereknek sikerült a biztonságos közlekedés alapjairól tanulnia, amiket remélünk, hogy a hétköznapokban is alkalmaznak! Jövőre még több helyszínen találkozhattok a két kutyakölyökkel! Látogassatok el ti is egy ilyen rendezvényre és legyetek részesei a Tóbiás és Balambér meséjének! Tudjátok, karácsonykor is csak óvatosan!
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.08.14
Mostanság nem éppen az extravagancia, hanem inkább a puritánság jellemzi a Lada modelleket, de nem....
2022.08.14
Valószínűleg minden sofőr egyik legnagyobb rémálma, hogy menet közben egyszer csak leáll alatta az....
2022.08.14
Németországban található a Spreuerhofstraße Reutlingenben: ez a világ legkeskenyebb utcája – írja a....
2022.08.14
Nemzetközi űrtechnológiai projektben vesznek részt a Debreceni Egyetem (DE) természettudományi és....
2022.08.14
Olajválság, recesszió, stagfláció, háború, koronavírus-járvány ide vagy oda, számos nagyon drága....
2022.08.14
A police.hu szerint egy sávon halad a forgalom Budapest irányába. A Katasztrófavédelem honlapja....
2022.08.14
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Nehéz idők. ..
2022.08.14
Légtérberepülést tart a Magyar Honvédség augusztus 15-én a kora délutáni órákban Budapesten, az....
2022.08.14
Inárcs közelében lassítja a forgalmat a baleset - írja a Katasztrófavédelem honlapja. ..
2022.08.14
Jól fogadták az utasok a Szeged és Hódmezővásárhely között menetrendszerűen közlekedő....