innováció

Ötven év az innováció és mobilitás jegyében

2013.09.18.

Egy autó, 25 ország, 20 ezer kilométer – mindez 5 hét leforgása alatt a lehető legkevesebb üzemanyag felhasználásával. Ezt tűzte ki célul a LeasePlan Cégcsoport. A Hollandiából szeptember 2-án útjára indult Roadshow rendezvénysorozat a környezettudatosság és a mobilitás mellett a vállalat 50. születésnapját hirdeti Európa szerte.

Hazánkba a túra nyolcadik állomásaként szeptember 12-én érkezett meg a LeasePlan sikereit jelképező, a cég arculati elemeivel és a Roadshow térképével díszített, narancssárgára fóliázott Audi A6, mely öt hét alatt 20 ezer kilométert megtéve 25 olyan országba látogat el – a 31-ből -, melyben elérhető a vállalat szolgáltatása. A kihívás pedig nem más, mint a felhasznált üzemanyag minimumon tartása. Az üzemanyag-fogyasztás aktuális állása online is nyomon követhető a Roadshow hivatalos oldalán:
http://www.leaseplan.com/pu/en/LeasePlan_50th_Birthday_Relay
A LeasePlan Hungária Zrt. ügyvezető igazgatója, Roelof Hansman csütörtökön a Kopaszi-gáton megrendezett sajtótájékoztató és grill party keretében adta át a magyar kollégáknak az Audi A6 kulcsát, hogy azt másnap elvezethessék a roadshow következő állomására Bukarestbe. A magyar vállalat vezetője a cég múltjáról és jelenéről, legfontosabb értékeiről és sikereiről beszélt köszöntőjében.

„A LeasePlan már a kezdetek óta újítónak számít a flottakezelésben, hiszen mindig igyekezett olyan egyedülálló és innovatív szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinek, melyekkel megkönnyítheti számukra a flottaüzemeltetéssel kapcsolatos mindennapi teendőket és az állandó adminisztrációt. Így ma már például egyáltalán nem számít meglepőnek, hogy Hollandiában az ügyfelek – mint egy könyvet vagy repülőjegyet – a webáruházban vásárolják meg a flottaautókat. A közeljövőben itthon is több újítás várható, ilyen a most készülő mobilalkalmazás és az újgenerációs flottariport szolgáltatás is – mondta el Roelof Hansman ügyvezető igazgató megnyitó beszédében. Hozzátette: „A vállalat az elmúlt 50 évben négy fő érték mentén szolgálta ki és szolgálja ki továbbra is partnerei igényeit: az elhivatottság, a szakértelem, a szenvedély és a tisztelet, melyekből sosem adunk alább, és melyek mutatják az utat az elkövetkező 50 évben is. A jövőre 20. születésnapját ünneplő magyar leányvállalat is ennek a filozófiának köszönheti, hogy hazánk egyik vezető flottakezelőjévé nőtte ki magát az elmúlt két évtizedben.”


A rendezvényen a többszörösen díjnyertes Formula Racing Team (BME) Forma1 technológiával fejlesztett versenyautóját is tesztelhették és kipróbálhatták a résztvevők,  a szimuláció nagy sikert aratott a vendégek körében, valamint közvetlen közelről vizsgálhatták meg a Széchenyi Egyetem SZEngine csapatának egyedi Formula versenymotorját.
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.05.31
Letért az úttestről, egy fának ütközött, majd visszacsapódott az útra egy gépkocsi a Szerencset és....
2023.05.30
A motorsport szerelmesei mostantól testközelből tanulmányozhatják a Toyota egyedülálló versenyautó-....
2023.05.30
Ahogy változik a világunk, nem csak bennünk záródnak kapuk, de az autóiparban is. Ezért is üdítő,....
2023.05.30
A Citroën újabb lépést tesz az elektromos mobilitás elérhetőbbé tétele felé: a C5 Aircross....
2023.05.30
Nehéz időszak elé néznek az ukrán gazdák, hiszen több százezer hektárnyi földet aknáztak alá az....
2023.05.30
A nyári szezonra készülve az Európai Unió megkettőzi az erdő- és bozóttüzek oltására felkészített....
2023.05.30
A tisztán elektromos meghajtású BMW i7 csupán néhány hónapja gurult fel a luxusszegmens progresszív....
2023.05.30
2023-ban első alkalommal végzett felmérést kiadónk, az Autós Nagykoalíció a magyarországi független....
2023.05.30
A Daimler Truck Holding érdekeltségébe tartozó két japán leányvállalat és a Toyota száz százalékos....
2023.05.30
A Magyar Suzuki Zrt. Igazgatóságának ajánlása alapján a május végi közgyűlés úgy határozott, hogy....