innováció

Ötven év az innováció és mobilitás jegyében

2013.09.18.

Egy autó, 25 ország, 20 ezer kilométer – mindez 5 hét leforgása alatt a lehető legkevesebb üzemanyag felhasználásával. Ezt tűzte ki célul a LeasePlan Cégcsoport. A Hollandiából szeptember 2-án útjára indult Roadshow rendezvénysorozat a környezettudatosság és a mobilitás mellett a vállalat 50. születésnapját hirdeti Európa szerte.

Hazánkba a túra nyolcadik állomásaként szeptember 12-én érkezett meg a LeasePlan sikereit jelképező, a cég arculati elemeivel és a Roadshow térképével díszített, narancssárgára fóliázott Audi A6, mely öt hét alatt 20 ezer kilométert megtéve 25 olyan országba látogat el – a 31-ből -, melyben elérhető a vállalat szolgáltatása. A kihívás pedig nem más, mint a felhasznált üzemanyag minimumon tartása. Az üzemanyag-fogyasztás aktuális állása online is nyomon követhető a Roadshow hivatalos oldalán:
http://www.leaseplan.com/pu/en/LeasePlan_50th_Birthday_Relay
A LeasePlan Hungária Zrt. ügyvezető igazgatója, Roelof Hansman csütörtökön a Kopaszi-gáton megrendezett sajtótájékoztató és grill party keretében adta át a magyar kollégáknak az Audi A6 kulcsát, hogy azt másnap elvezethessék a roadshow következő állomására Bukarestbe. A magyar vállalat vezetője a cég múltjáról és jelenéről, legfontosabb értékeiről és sikereiről beszélt köszöntőjében.

„A LeasePlan már a kezdetek óta újítónak számít a flottakezelésben, hiszen mindig igyekezett olyan egyedülálló és innovatív szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinek, melyekkel megkönnyítheti számukra a flottaüzemeltetéssel kapcsolatos mindennapi teendőket és az állandó adminisztrációt. Így ma már például egyáltalán nem számít meglepőnek, hogy Hollandiában az ügyfelek – mint egy könyvet vagy repülőjegyet – a webáruházban vásárolják meg a flottaautókat. A közeljövőben itthon is több újítás várható, ilyen a most készülő mobilalkalmazás és az újgenerációs flottariport szolgáltatás is – mondta el Roelof Hansman ügyvezető igazgató megnyitó beszédében. Hozzátette: „A vállalat az elmúlt 50 évben négy fő érték mentén szolgálta ki és szolgálja ki továbbra is partnerei igényeit: az elhivatottság, a szakértelem, a szenvedély és a tisztelet, melyekből sosem adunk alább, és melyek mutatják az utat az elkövetkező 50 évben is. A jövőre 20. születésnapját ünneplő magyar leányvállalat is ennek a filozófiának köszönheti, hogy hazánk egyik vezető flottakezelőjévé nőtte ki magát az elmúlt két évtizedben.”


A rendezvényen a többszörösen díjnyertes Formula Racing Team (BME) Forma1 technológiával fejlesztett versenyautóját is tesztelhették és kipróbálhatták a résztvevők,  a szimuláció nagy sikert aratott a vendégek körében, valamint közvetlen közelről vizsgálhatták meg a Széchenyi Egyetem SZEngine csapatának egyedi Formula versenymotorját.
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.02.27
Az autóipar fejlődésével egyre több, egykoron extrának számító technológia válik a mindennapjaink....
2024.02.27
Magánház udvarába zuhant a Budaörsi repülőtér közelében egy vitorlázó repülőgép kedd délután -....
2024.02.27
2023-ban 107 ezer 720 új személygépkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon, 3,42 százalékkal....
2024.02.27
A világ legnagyobb autógyártója 2025-től nem biztosít többé papírra nyomtatott, termékeket bemutató....
2024.02.27
Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győrnél -....
2024.02.27
Ismét a belváros forgalmas közterületeit, illetve a szórakozóhelyek környékét ellenőrizték a....
2024.02.27
A Volvo Cars racionalizálja és egységesíti a teljesen elektromos autók modellneveit, összhangban a....
2024.02.27
Az autógyártó dizájnosztálya az olasz Cassina tervezőházzal állt össze az új modell megjelenésének....
2024.02.27
Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk....
2024.02.27
A Pécs felé vezető oldalon Bátaszék és Somberek-Pécsvárad csomópont között lesz lezárás. ..