innováció

Ötven év az innováció és mobilitás jegyében

2013.09.18.

Egy autó, 25 ország, 20 ezer kilométer – mindez 5 hét leforgása alatt a lehető legkevesebb üzemanyag felhasználásával. Ezt tűzte ki célul a LeasePlan Cégcsoport. A Hollandiából szeptember 2-án útjára indult Roadshow rendezvénysorozat a környezettudatosság és a mobilitás mellett a vállalat 50. születésnapját hirdeti Európa szerte.

Hazánkba a túra nyolcadik állomásaként szeptember 12-én érkezett meg a LeasePlan sikereit jelképező, a cég arculati elemeivel és a Roadshow térképével díszített, narancssárgára fóliázott Audi A6, mely öt hét alatt 20 ezer kilométert megtéve 25 olyan országba látogat el – a 31-ből -, melyben elérhető a vállalat szolgáltatása. A kihívás pedig nem más, mint a felhasznált üzemanyag minimumon tartása. Az üzemanyag-fogyasztás aktuális állása online is nyomon követhető a Roadshow hivatalos oldalán:
http://www.leaseplan.com/pu/en/LeasePlan_50th_Birthday_Relay
A LeasePlan Hungária Zrt. ügyvezető igazgatója, Roelof Hansman csütörtökön a Kopaszi-gáton megrendezett sajtótájékoztató és grill party keretében adta át a magyar kollégáknak az Audi A6 kulcsát, hogy azt másnap elvezethessék a roadshow következő állomására Bukarestbe. A magyar vállalat vezetője a cég múltjáról és jelenéről, legfontosabb értékeiről és sikereiről beszélt köszöntőjében.

„A LeasePlan már a kezdetek óta újítónak számít a flottakezelésben, hiszen mindig igyekezett olyan egyedülálló és innovatív szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinek, melyekkel megkönnyítheti számukra a flottaüzemeltetéssel kapcsolatos mindennapi teendőket és az állandó adminisztrációt. Így ma már például egyáltalán nem számít meglepőnek, hogy Hollandiában az ügyfelek – mint egy könyvet vagy repülőjegyet – a webáruházban vásárolják meg a flottaautókat. A közeljövőben itthon is több újítás várható, ilyen a most készülő mobilalkalmazás és az újgenerációs flottariport szolgáltatás is – mondta el Roelof Hansman ügyvezető igazgató megnyitó beszédében. Hozzátette: „A vállalat az elmúlt 50 évben négy fő érték mentén szolgálta ki és szolgálja ki továbbra is partnerei igényeit: az elhivatottság, a szakértelem, a szenvedély és a tisztelet, melyekből sosem adunk alább, és melyek mutatják az utat az elkövetkező 50 évben is. A jövőre 20. születésnapját ünneplő magyar leányvállalat is ennek a filozófiának köszönheti, hogy hazánk egyik vezető flottakezelőjévé nőtte ki magát az elmúlt két évtizedben.”


A rendezvényen a többszörösen díjnyertes Formula Racing Team (BME) Forma1 technológiával fejlesztett versenyautóját is tesztelhették és kipróbálhatták a résztvevők,  a szimuláció nagy sikert aratott a vendégek körében, valamint közvetlen közelről vizsgálhatták meg a Széchenyi Egyetem SZEngine csapatának egyedi Formula versenymotorját.
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.04.16
Kigyulladt egy személygépkocsi Üllésen, az Árpád dűlőre riasztották a tűzoltókat – jelentette a....
2024.04.16
A világ egyik legdrágább Mercedese, egykori magyar állam- és kormányfők autói, Fenyő János utolsó....
2024.04.16
Forgalmi és nosztalgiajárművek, vezetett csarnoklátogatás és szakmai érdekességek is várják a....
2024.04.16
A hétfő esti vihar villámai két repülőgépet is telibe találtak, az osztrák Austrian Airlines....
2024.04.16
Az új lifestyle-termékek formanyelve az új MINI Cooper stílusjegyeit idézi. A kollekció a ruházati....
2024.04.16
Sokan nagyon igényesek autójukkal, de magukkal már nem annyira. Elgondolkozva tükörbe nézhetünk, és....
2024.04.16
A BMW Group a „FUTURE OF JOY” fantázianévre keresztelt kiállítással képviselteti magát a Milánóban....
2024.04.16
Körözött autót foglaltak le Bátaszéken – jelentette a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. ..
2024.04.16
Elszállították hétfőn az 1000-es sorozatú, 1061-es pályaszámú és az UV3 típusú, 3414 pályaszámú....
2024.04.16
A német autóipar szakmai képviseleti szervezete, a VDA ellenzi a kínai elektromos autókra kivetni....