Hungexpó

1.000.000 LEGO®kocka és Mauritius-szigeteki nyereményút az Utazás kiállításon

2015.02.14.

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 38-ik alkalommal, február 26. és március 1. között nyitja meg újra kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás évről évre több száz kiállítóval, kedvezményes utazási ajánlatokkal, nyereményjátékokkal és látványos programokkal várja a látogatókat.

A kiállításon találkozhatnak többek közt Olaszország, Törökország, Thaiföld és Ciprus kiállítóival, de a belföldi kínálat sem marad el. A Neckermann, a Robinson Tours, a Sun&Fun és az Unitravel irodák mellett a Balaton régió például több mint 20 kiállítóval jelenik meg, valamint jelen lesz Vas és Békés megye, Győr, Debrecen és Pápa városa is. Belföldi díszvendég Székesfehérvár, külföldi díszvendég Románia.

A kiállítás legnagyobb attrakciója azonban minden bizonnyal az a 180 m2-es Magyarország térkép lesz, mely 1.000.000 LEGO® kockából épül majd fel. Az országban ez idáig nem épült ekkora LEGO-ból készült térkép, de az Utazás kiállításon elkészül a gigantikus látványosság. És hogy lehet, hogy a kiállítás ideje alatt készül el a térkép? A Tihanyi Bencés Apátság, a Szent István Bazilika vagy a hortobágyi Kilenclyukú híd mellé a látogatók által kirakott LEGO munkák is felkerülnek és ezekkel lesz teljes az ország képe.

A kicsiket a LEGO® Store Játszóház várja, ahol a legújabb játékokat is kipróbálhatják, a jó hangulatról pedig ember nagyságú LEGO figurák gondoskodnak.

Az Utazás kiállítás nyitja a tavaszi szezont. Ilyenkor a hosszú tél után már mindenki napsütéses, vidám napokra vágyik. Idén egy szerencsés pár elrepülhet a világ egyik legszebb és legnaposabb szigetére. A versenybe kerüléshez az Utazásra jegyet váltó látogatóknak egy pár kérdésből álló nyeremény szelvényt kell kitölteniük. Ezeket a szelvényeket az A pavilon több pontján is leadhatják. A helyes választ adók közül kerül majd ki az az egy szerencsés, aki megnyeri az 1 hetes, 2 fő részére szóló Mauritius-szigeteki álomutazást.

A Teszt&Go elnevezésű autós programon megjelennek a hazánkban kapható autómárkák, így megismerkedhetnek különböző kategóriák régebbi és új modelljeivel is. Kiváló alkalom lehet ez egy autó vásárlás előkészítéséhez, tájékozódáshoz vagy egy-egy modell teszteléséhez. Tesztvezetések, személyes tanácsadások és sok-sok autó testközelből.

A kiállítás első napja – február 26., csütörtök – szakmai nap, amikorra drágább belépőjegy érvényes. A belépővel az egyidejű Bringa Expo és Afrika Expo kiállítások is megtekinthetőek. Szintén az idei év különlegessége, hogy a LEGO Store Budapest jóvoltából minden belépő mellé jár egy 500 Ft értékű LEGO kupon.

Az eseményre több kedvezményes jegy is elérhető, melyek listáját megtalálják a kiállítás weboldalán. A belépőjegyet online 2500 Ft helyett 1900 Ft-ért vásárolhatják meg, és ezzel még a kasszáknál való sorban állást is elkerülhetik.

Bővebb információ:

www.utazas.hungexpo.hu

www.facebook.com/utazaskiallitas

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.03.28
Második évtizede viselhetik a büszke jelzőt Győrben: az Audi Hungaria üzemelteti a világ legnagyobb....
2024.03.28
Az új Toyota Yaris a kifinomult technológia és a vezetési élmény legfrissebb példája, mely a hibrid....
2024.03.28
Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani - írja a Katasztrófavédelem. ..
2024.03.28
Idén januártól elektromos Peugeot e-Partneren érkezik a segítség azokhoz a dél-ausztráliai....
2024.03.28
Dr. Szászi István, a Bosch csoport vezetője Magyarországon és az Adria régióban volt a vendége a....
2024.03.28
A jelenlegi Fiat 500-as modellt nem tervezik átalakítani a júliusi szabályzások szerint, az EV-....
2024.03.28
Halálra gázolta egy kisbusz sofőrje Nagykálló térségében nyírbátori mérnökségünk kollégáját, Tibort....
2024.03.28
Károkozás (25%), türelmetlenség és akadályoztatás (23%), fizetős, vagy ingyenes (10%) - leginkább....
2024.03.28
Nem csak a gyorsan hajtó autósok, hanem a motorosok is nagy kockázatot vállalnak – írja a Kronen....
2024.03.28
Kedden tragikus kimenetelű közúti baleset történt, amely során egy BMW és egy Nissan ütközött....