Harley Davidson

Álomállás a Harley-nál

2015.02.27.

Egész Európára kiterjedő keresés indult, hogy a Harley-Davidson megtalálja azt a szenvedélyes motorost, aki hajlandó részt venni egy két hónapos költségtérítéses európai körúton. És ez mind semmi, mert a szerencsés motoros megkapja ajándékba a túrán használt Street Glide motorkerékpárt, plusz 25 000 eurót.

Úgy hangzik, mint egy álom. De nem az. Ez egy állásajánlat egy szerencsés jelentkező számára, mivel Harley-Davidson motorkerékpár legenda útjára indítja a „Discover More” kezdeményezést, amelyet egy kiválasztott, élete legcsodálatosabb motorozása előtt álló motoros kalandor vezet majd.

Ezen a nyáron, a szerencsés nyertest arra, kérik fel, hogy tervezze meg saját motoros kalandját és vállaljon abban főszerepet, miközben áthalad több mint 20 európai országon, felkutatja Európa legjobb motoros útjait és a közösségi médián valamint az erre a célra kialakított weboldalon keresztül megosztja tapasztalatait. Egy hónap készülődés és tervezés után, a szerencsés motoros - akinek minden lépését egy hivatásos filmes csapat követi majd - két hónapon át utazik, hogy dokumentálja ezt az ámulatba ejtő motoros élményt.

Túl szép, hogy igaz legyen? A kiválasztott motoros 2015 májusában kezdi meg az utat. Minden jelöltet arra, kérünk, hogy jelentkezzen a www.h-d.com/riderwanted oldalon és fejtse ki, szerinte miért éppen ő legyen az a motoros, aki erre a hihetetlen utazásra vállalkozhat. A jelentkezés határideje 2015. március 20. A kiválasztott motoros személyét áprilisban hirdetjük ki. Ezt követően megkezdődhet ennek az életben egyszer adódó utazásnak a megtervezése. Minden leendő motorosnak rendelkeznie kell érvényes Európai Uniós útlevéllel, egy A kategóriás motorvezetői engedéllyel, és elsősorban azzal a vággyal, hogy elmeséljen egy történetet, ami másokat is inspirál majd arra, hogy egy hasonló kalandban részt vegyenek.

„A tavalyi Discover More, a 2015-ös valódi mutatvány előfutama volt - amelyben egyetlen »nagykövetet« választanak, annak bemutatására, hogy milyen hihetetlen élmény lehet egy ilyen utazás egy Harley nyergében,” - mondta Mike Johnstone, a Harley-Davidson EMEA marketingigazgatója. A Discover More-t úgy tervezték, hogy bemutassa azt, hogy Európa legjobb útjain motorozni egy Harley-Davidson-nal az egyik leghihetetlenebb dolog a világon, ami csak megtörténhet valakivel - másokat is arra biztatunk, hogy tapasztalják meg azt a varázst, amit a túra egy Harley hátán jelent.”

Részvétel a Discover More-ban

Ebben az évben, a Harley-Davidson lehetőséget kínál arra, hogy Európa, a Közel-Kelet és Afrika motorosai tartalmat tölthessenek fel és emlékezetes pillanatokat oszthassanak meg saját útjaikról a motortúrák rajongóival. Ez a motorosok által létrehozott online közösség, amelyet az összes motoros számára készítettek, bármilyen motorjuk is legyen, lehetővé teszi a régióban közlekedő motorosok számára, hogy érdekes utakat és helyeket kutassanak és fedezzenek fel a saját környezetükben, amikor éppen úton vannak.

A 2014 Discover More út számtalan motorost csábított arra, hogy fogjon egy motort és részt vegyen álmai motoros útján, egy különleges, négy hónapos páneurópai kiránduláson. Ebben az évben egyetlen motorost választunk ki, hogy a teljes utat saját, személyes felfedező túrájaként élje meg.

A motoros keresésével kapcsolatos további információkért látogass el erre az oldalra: www.h-d.com/riderwanted

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.13
A péntek este kezdődő németországi labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott mérkőzéseinek....
2024.06.13
A HangZóna mai vendége Tóth András. A témák: kocka-Panda, és Matchboxok. ..
2024.06.13
A közlekedési szabályokra fittyet hányva, forgalomból kivont kocsijával menekült a rendőrök elől....
2024.06.13
Magyar pilótákkal, magyar helyszínen forgatták az utóbbi idők legmenőbb Citroën reklámfilmjét. ..
2024.06.13
Lenyűgöző teljesítmény, prémium funkciók és páratlan kifinomultság: a hétvégi 24 órás Le Mans....
2024.06.13
Viszonylag kisméretű, három cég meghatározó innovációkat mutat fel a közlekedési iparág világpiacán....
2024.06.13
A BMW Group és a Pirelli közösen fejlesztette ki a vadonatúj, 20” méretű P Zero Winter 2 téli....
2024.06.13
A Toyota UK bemutatta a Corolla Touring Sports speciális, rendőrségi kivitelét. A fényhidas kombi....
2024.06.13
A bliccelés elleni programja következő állomásaként bővíti a jegyérvényesítési lehetőségeket a BKK....
2024.06.13
Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend....