Motoros Borok Útja Rallye

Bor, mámor, Vespa - minden adott egy fantasztikus Borok Útja Rallyehoz

2017.05.31.

A címben szereplő gondolattal ajánlja a II. Motoros Borok Útja Rallye versenyzőinek figyelmébe az importőr képviseletében Lukoczky Csilla és Rieb György az ikonikus olasz motorgyártó valódi olasz életérzést nyújtó kétkerekűit.

 

„Vannak robogók, vannak motorok, és van a Vespa.” – kezd bele mondanivalójába Gyuri barátunk, mikor arról kérdezzük, vajon miért rajonganak annyira az emberek a Vespákért? „Vannak a borok, és van a Motoros Borok Útja Rallye.” – kontráz rá Csilla, aki személy szerint is nagy rajongója a Magyar Borok Útja Rallye programsorozatnak. Annak a programsorozatnak, melynek tavaly óta kiemelt rendezvénye a motoros élménytúránk is, ami nem csupán motorozás, nem csupán borkóstolás, hanem vitathatatlanul egy életérzés. Egy hétvége, amikor vadonatúj Vespák nyergében gyönyörű tájakon gurulva a legkiválóbb magyar borászatokat látogatjuk meg, jókat beszélgetünk, a szállodába visszatérve pedig a legjobb minőségű borokat kóstoljuk.

A Dunakeszi Motorszalonban már készítik fel a vadonatúj Vespákat a bevetésre

Mikor a tavalyi előkészületek során Gyuriék felvetették a gyárnak az együttműködés gondolatát, az olaszoknak finoman szólva is voltak fenntartásaik. „Úristen, bor???” – mondja nevetve Gyuri, mikor felidézi, hogyan fogadták az ötletet Pontedrában. Persze a motoros rallye küldetését gyorsan megértették, és szívesen álltak elsőként egy ilyen különleges rendezvény mellé. „Azóta megnézték az első motoros rallye összefoglaló kisfilmjét, ami olyannyira lenyűgözte őket, hogy egész Európában szétküldték a márkaképviseleteknek, követendő példaként állítva együttműködésünket más Vespás kereskedők számára.

„A finom borok nyújtotta kellemes mámor tökéletesen összehasonlítható azzal az érzéssel, mikor az ember felül egy Vespa nyergébe, és nekivág a tájnak.” – erősít rá Csilla. „Ez persze nem azt jelenti, hogy a Motoros Borok Útja Rallye-n indulóknak motorozás közben inni is kell. Sőt, azt csak és kizárólag a napi táv teljesítése után. Így lesz tökéletes a harmónia a júniusi élménytúrán.”

Főnök a nyeregben! Rieb György a II. Motoros Borok Útja Rallye promóciós filmjének forgatásán

És hogy mitől különlegesek az idei Vespák? Például attól, hogy a legújabb modellek idén januártól 4 év garanciával, Euro4-es motorral, és a legmodernebb biztonsági felszerelésekkel, köztük ABS-szel és kipörgésgátlóval kerülnek forgalomba. „Mi pedig mindent megteszünk azért, hogy ezek a csodálatos motorok minél hamarabb gazdára találjanak. Rendkívül kedvező részletfizetéssel (a fele kamatmentes – a szerk.) vagy a kötelező biztosítást, a CASCO-t, valamint a szervizköltségeket is magába foglaló tartós bérleti konstrukcióval igyekszünk vevőink kedvében járni, és bővíteni a Vespás társadalmat.” – ecseteli Gyuri a lehetőségeket. Az érzelmi húrokat pengetve annyit még kacsintva hozzáfűz: „Egyszer kell felülni, és megérezni, milyen Vespásnak lenni, utána biztosan nem akarsz leszállni…”

Ne maradjon le a II. Motoros Borok Útja Rallye legfrissebb híreiről és kulisszatitkairól! Kövesse naponta többször frissülő rovatunkat az Autószektoron, és tartson velünk az Autószektor és a Magyar Borok Útja Rallye Facebook oldalán!

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.03.30
Vendégem Rusznák András igazságügyi járműszakértő. ..
2023.03.30
Az új, villamosított GSe modellekkel minden eddiginél egyszerűbben összehozható a....
2023.03.30
Lena Wurzenberger, a "Bild" egykori riportere és Julian Nagelsmann ex-Bayern-edző barátnője április....
2023.03.30
A biztonságosabb autózás érdekében a Mol Limo bevezeti a kilométer alapú árazást, ezzel....
2023.03.30
Nézze meg a videót! ..
2023.03.30
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett kísérletének....
2023.03.30
Toyota a ’Mobilitást mindenkinek’ stratégia soron következő lépéseként bemutatta Japánban a C+walk....
2023.03.30
Tizenötödik alkalommal rendezik meg a győri Széchenyi István Egyetemen az ország egyik....
2023.03.30
Lezárták az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalát Lajosmizsénél, ahol két kamion és egy....
2023.03.30
A BMW M GmbH új karosszéria-kialakítással bővítette portfólióját a prémium középkategóriában. Az....