márkakereskedés

Bővült a Nissan márkakereskedések hálózata

2022.06.08.

Budapesten, a Mázsa téren nyitja meg kapuit a 30 éve sikeres Petrányi család új autókereskedése, amely egy új, népszerű márka megjelenését is hozza a Petrányi-Autó Kft. életébe.

A Petrányi család vállalkozása a 70-es évektől a hazai autós világ sikeres és elismert szereplője, amely már három évtizede meghatározó név a hazai autókereskedelemben is, immár több mint 50 ezer értékesített új autóval a háta mögött! Az eddig több telephellyel rendelkező, egy márkás kereskedés 2021-ben komoly fejlődési potenciállal bíró környezetben, a 10. kerületi Mázsa téren indította el a Petrányi Autó Centrum projektjét egy komoly felújítási folyamattal egybekötve, ahol 2022. június 7-től egy új szalonban elérhetővé vált a népszerű japán márka, a Nissan modellek széles választéka és a szervizszolgáltatások teljes köre is.

Az új szalon a nyitás napjától változatos kínálattal és a Petrányi névhez méltó szervizszolgáltatásokkal várja a 88 éves japán márkával most ismerkedő, vagy az iránt már korábban elkötelezett magán-és flottavásárló érdeklődőket egyaránt. A készletről elérhető modellek széles köre az újautó piac mai helyzetében egy plusz indok a kereskedés mielőbbi meglátogatására.

A márkáról. A Nissan Qashqai indította el a crossover kategória térnyerését, mely mára szinte letarolta az európai piacokat. A LEAF hozta el az elérhető és megbízható, teljes értékű villanyautózást az európai vásárlóknak, és az egyik legsikeresebb elektromos modell lett az elmúlt évtizedben. Kategóriájában Magyarországon ebből az autóból fut a legtöbb az utakon.

A Juke újszerű megjelenésével igazán egyedit alkotott a városi SUV-ok körében, irányt mutatva a kategóriának. És hamarosan érkezik az Ariya, a teljesen elektromos SUV, valamint a jól ismert modellek új, innovatív hajtásláncokkal felszerelt verziói, melyek tovább erősítik a márka előremutató jellegét.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.25
Merész jósolni, pláne az autók világában, de több cég is megteszi, lássuk, mi lett a kamionos....
2024.05.25
A szombati időmérő edzésen megszerezte az első rajthelyet, majd mindkét futamot megnyerte a címvédő....
2024.05.25
A BMW főnöke a Kínából érkező autókra kivetett büntetővámokra figyelmeztet.   ..
2024.05.25
A BMW Motorrad a Comói-tónál található Villa d'Este festői háttere előtt bemutatja legújabb....
2024.05.25
Lássuk, miben törtek most az élre szomszédaink.   ..
2024.05.25
A Bridgestone Tatabánya csatlakozott a Hungarian Business Leaders Forum által működtetett EU....
2024.05.25
Élményautózás és más programok várták a Ments Életet Közhasznú Alapítvány által támogatott....
2024.05.25
Geopolitikai feszültségek, lassuló kereslet és szabályozási bizonytalanságok nehezítik a közlekedés....
2024.05.25
A kontinens legnevesebb egyetemeit megelőzve ismét az első helyen végzett a győri Széchenyi István....
2024.05.25
A görög autópiacon októberben a Suzuki Vitara volt a legkeresettebb autó, az esztergomi szabadidő-....