Harley Davidson

Budapest Motor Fesztivál – Erős volt a Harley stand felhozatala

2017.03.05.

Az elmúlt hétvégén nagy erőkkel dübörgött a Budapest Motor Fesztivál, ahol a kétkerekű motorcsodáknál már csak a hölgyek voltak vonzóbbak. A Harley-Davidson standnál pedig még a rock zene jeles képviselője, a Tankcsapda gitárosa, Sidi is kitüntetett szerephez jutott.

Több mint 24 000 köbcenti, több mint 1900 Nm forgatónyomaték, és amerre a szem ellát csillogó, szemet gyönyörködtető Harley-Davidson motorok fogadták a Harley-standnál az érdeklődőket. A kisebb, sportos, városi modellektől, egészen a nagy túramotorokig, szinte a teljes H-D modell-paletta elérhető, megnézhető, és természetesen egy fotó erejéig kipróbálható volt. A kicsiktől a nagyokig érkeztek a látogatók a legendás amerikai márka által fémjelzett kétkerekűkhöz, akik aztán két táborra szakadva tették le a voksukat a krómmal gazdagon díszített nagyvasak, vagy éppen a matt fekete fényezésű, Dark Custom gépek mellett.

Sidi például egy Heritage Softail boldog tulajdonosa, de a vad, matt fekete Fat Boy S modellel is szemezett. Hogy milyen apropóból érkezett a Tankcsapda népszerű gitárosa a Harley standhoz? A rock zene és a Harley-Davidson már az ősidőktől összefonódott, mint ahogy a márka iránt elkötelezettek is szoros barátságot ápolnak egymással az egész világon. Ha pedig barátság és közös szenvedély; Sidit az a megtiszteltetés érte, hogy a Budapest Motor Fesztiválon, ünnepélyes keretek között vehette át a nagyköveti megbízólevelét. A Harley-Davidson magyarországi, a Harley-sok nagy családjának tiszteletbeli nagykövete lett, és mint mondta: „Mindent meg fogok tenni, hogy a márka által képviselt értékeket képviseljem, és minél többet átadhassak belőle az embereknek.”

De kanyarodjunk még vissza a motorokhoz, a pénteki sajtótájékoztatón arról is bővebben hallhattunk, hogy a 2017-es túramodelleknél debütáló új, Milwaukee-Eight-re keresztelt motorblokknak és a vadonatúj felfüggesztésnek köszönhetően a H-D túramotorjaival a motorozást eddig sosem tapasztalt dimenzióba repítették. Ha azt mondjuk nagyobb teljesítmény és maximális kényelem, akkor ezzel még semmit sem mondtunk. Az élmény leírhatatlan, hiába közhely, de tényleg csak tapasztalat útján elérhető. Nem hiába hangzik el lépten-nyomon a következő: „Gyere és próbáld ki Te magad, várunk egy ingyenes tesztvezetésre!”  

A kiállítás különlegességeként pedig a megvásárolható motorok mellett már bérelhetőeket is találtunk. Forty-Eight, Fat-Bob, Fat-Boy, Road King Classic, Street Glide, vagy Ultra Limited – 1 nap élménymotorozás, első lépés a szabadság felé – a motorbérlés kiváló lehetőség azoknak, akik szeretnének belekóstolni, megtapasztalni, hogy milyen is egy Harley-Davidson nyergében, ráadásul idén már 6 modell gazdagítja a Harley-Davidson Budapest rental flottáját.

Mert minden ott kezdődik el, hogy egyszer csak felpattansz a nyeregbe, meghúzod a gázkart és átadod magad az érzésnek.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.11.27
A rendszerváltás előtt legfeljebb a balatoni szállodák előtt parkoló autókban láthattunk Grundig....
2022.11.27
Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) hétfő 0 órától 24 órás munkabeszüntetést tart, ami érinti a MÁV-....
2022.11.27
A szabadtéri parkolók és nem lakás célú épületek fotovoltaikus paneljeinek telepítésére vonatkozó....
2022.11.27
A zuglói rendőrök néhány nap alatt azonosították és gyanúsítottként kihallgatták a HÉV előtt....
2022.11.27
Már javában készülődik az idei versenyévadra a győri Széchenyi István Egyetem égisze alatt....
2022.11.27
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Mit hoz az idei tél? ..
2022.11.27
A Mazda Motor Corporation közzé tette a vállalat középtávú gazdálkodási tervének frissítését és a....
2022.11.27
A Volkswagen Konszern nemzetközi szakmunkástanuló versenyének idei díjazottja az Audi Hungaria....
2022.11.27
Megrázó fotókat tett közzé az MTI a ma reggeli halálos balesetről.  ..
2022.11.27
A megfelelő látás elengedhetetlen, hogy balesetmentesen és szabályosan tudjunk közlekedni, ezért....