közlekedésbiztonság

Ecsettel és krétával hirdeti a Bridgestone Tatabánya a biztonságos közlekedés fontosságát

2023.12.04.

A Bridgestone Tatabánya nem elégszik meg a hagyományos módszerekkel, a közlekedésbiztonsági nap, a flashmob és figyelemfelhívó aktivitások után a kollégák újabb önkéntes megmozdulásokkal tettek a közlekedésbiztonságért novemberben. A munkatársak egy parkolót és egy gyalogátkelőt is újrafestettek, valamint iskolai órákon tanították a fiatal generációt a biztonságos közlekedés fontosságára.

A jól látható zebra a balesetmentes közlekedés egyik alapja. Az állítás nem is foglalhatná jobban össze, miért is visszatérő elem a forgalmas helyen fekvő gyalogátkelőhelyek láthatóvá tétele a Bridgestone közlekedésbiztonsági kampányaiban. A tatabányai T-SZOL szakembereinek segítségével a vállalat önkéntesei ezúttal a Szent György úti SPAR áruházzal szemközti gyalogátkelő és a párhuzamos parkoló burkolatfestését renoválták. A területen rengetegen közlekednek nap mint nap, így kifejezetten fontosak a jól látható felfestések, melyek nem csupán a biztonságot fokozzák, hanem a városi környezet esztétikai megújulását is elősegítik.

Az abroncsgyár lelkes önkéntesei mindezen felül a Dózsakerti Váci Mihály Általános Iskolába is ellátogattak, ahol izgalmas és interaktív tanórákat tartottak a vármegyei rendőrkapitányság segítségével. A diákok nemcsak a biztonságos közlekedés alapjaival ismerkedhettek meg, hanem bepillantást nyerhettek a Bridgestone világába is. Olyan fontos fogalmakat is tanulhattak, mint a fékút és az időjárási viszonyokhoz igazodó gumiabroncsok.

„Nemcsak minőségi termékeinkkel, hanem aktív közösségi szerepvállalásunkkal is törekszünk hozzájárulni a biztonságos közlekedés kultúrájának erősítéséhez. Ennek alapja, hogy kollégáinkkal mi is kétkezi munkával veszünk részt a környék infrastruktúrájának fejlesztésében. Mindemellett a fiatalok bevonását is kulcsfontosságúnak tartom a biztonságos jövőnk alakításában” – emelte ki Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója.

A Bridgestone Tatabánya közlekedésbiztonsági kampánya még itt sem ér véget. Jövőre újabb figyelemfelhívó kezdeményezésekkel készülnek a kollégák a gyár falain belül és kívül egyaránt.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.02.22
Újabb öt évre meghosszabbította a meghatározó német autógyár az AutoWallis Csoport Opel....
2024.02.22
A Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) tagjainak díjbevétele meghaladta az 1560 milliárd forintot....
2024.02.22
Az ABB bejelentette, hogy felvásárolta a Sevensense svájci start-up céget, amely az autonóm mobil....
2024.02.22
Három hét alatt három baleset is történt a Magyar Közút munkaterületein, melyet figyelmetlen....
2024.02.22
Nézze meg a videót! ..
2024.02.22
Az EU innovációs keretrendszerének egyik legnagyobb projektje a TwinEU projekt, melynek célja, hogy....
2024.02.22
Eladás a termelés felpörgetése helyett: az Eberspächer eladja az új bulgáriai gyárat. A beszállító....
2024.02.22
A két erdész ismerős terepen haladt, mégis befürdött - írja a parameter.sk. ..
2024.02.22
Hétfőn délelőtt közlekedésbiztonsági akciót hajtott végre a szlovák rendőrség, amely során két....
2024.02.21
Nehéz objektíven megmagyarázni a BMW XM létezésének jogosságát, de ha már itt van, csapjunk a lovak....