Rallye

Egy igazi legenda debütál a 19. Szilveszter Rallye-n, vérre menő küzdelem várható!

2017.12.21.

Már a célegyenesben hasít a 19. Szilveszter Rallye, kevesebb, mint 1 hét van hátra. 7 országból, több mint 200, mindenre elszánt rali-harcos érkezik a Hungaroringre, köztük az előző évek bajnokai, de egy igazi legenda is debütál az idei versenyen. Gigászi csata várható, december 29-én pedig az is kiderül, hogy a viadal történetében először sikerül-e háromszoros bajnokot avatni!

A sportág legendája, Kiss Ferenc pályafutása során most először áll rajthoz partnerével, Patkó Gergellyel az évbúcsúztató versenyen. Kikkel kell majd megküzdenie? A címvédő Vincze Ferenc – Bazsó Attila páros – és a váltott navigátorokkal induló Kazár Miklós. Ha utóbbiak győzedelmeskednek, akkor háromszoros bajnokot avatnak.

Kiss Ferenc bő tízéves kihagyás után egy Hyundai R5-össel száll harcba, új csapatával, a Korda Racinggel érkezik a Ringbe! „Ugyan életemben először indulok a Szilveszter Rallye-n, és a részvétel nagyon fontos, de azt vallom, hogy annál már csak a jó eredmény a fontosabb. Egy biztos, nem fogom vissza magam, abban mindenki biztos lehet” – fogalmazott a korábbi kétszeres abszolút bajnok.

Vincze Feriék nem rejtik véka alá szándékuk, győzni akarnak: „Abszolút eredmény centrikus vagyok, a mostani viadalt nagyon komolyan vesszük, hiszen szeretnék a verseny első háromszoros bajnoka lenni. Persze nem titkolom, a verseny hangulata biztosan elragad, és a nézőknek is autózunk majd, de nyerni szeretnék.”

Kazár Miklós is apait-anyait beled majd a küzdelembe: „Egy biztos, minden idegszálammal az évzáró sikeres teljesítésére koncentrálunk. Akárcsak tavaly, idén is váltogatom majd a navigátoraimat, de ennek ellenére megígérhetem, hogy nagyon gyors leszek. Persze Ramón is ott lesz velünk az egész csapattal együtt, és ha a helyzet úgy hozza, hát övé lesz az anyósülés. Remélem, sokan kijönnek majd a Ringre, én mindenesetre megígérhetem, igazi ralizást láthatnak majd tőlünk a nézők”

Légy ott, amikor az eszeveszett tempót diktáló raliautók mind a négy kerékkel a levegőbe emelkednek, szárnyalnak, és a kanyarban a fizikai határokat feszegetve csúszkálnak. Add át magad a motordübörgésnek és hagyd, hogy a finom benzingőz beszívódjon a pórusaidba. Váltsd meg belépőd kedvezményes áron, 2 000 Ft-ért elővételben: http://totaljegy.hu/event/szilveszter-rallye-2017/

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.05.29
- A BMW Group átvette és kifizette a leendő debreceni autógyárának a területét, az ingatlan....
2020.05.29
Hiánypótló tanulmányt közölt a Müncheni Műszaki Egyetem, amiben a villanyautók szívritmus-....
2020.05.29
Újabb gyorshajtókat szűrtek ki a forgalomból a Vas megyei rendőrök. Volt, aki 90 helyett 156 km/h....
2020.05.29
Marc-Jan Janssen Hollandiából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.05.29
Az éves eredmények bemutatásakor jelzetteknek megfelelően, a Groupe Renault átalakítási tervet....
2020.05.29
A korábbi tervekkel ellentétben mégis egyszerre rendezik a túraautó-világkupa (WTCR) és a....
2020.05.29
Ittasan, a sebességet túllépve, vezetői engedély nélkül közlekedett személyautójával egy férfi....
2020.05.29
Mi segítünk, hogy ők segíthessenek: az Audi Hungaria hat egészségügyi és szociális intézménynek....
2020.05.29
A Kamaz orosz gépjárműgyártó vállalat azt tervezi, hogy idén elindítja az Euro 6 ökológiai....
2020.05.29
A Hableány tragédiájára, a 28 áldozatot követelő dunai hajóbaleset áldozataira emlékeztek hajós....