Győr

Gyakornokból munkatárs: hosszútávú karrierlehetőségek az Audi Hungariánál

2023.01.30.

Az Audi Hungaria a 2022-es évben is sokat tett a szakemberutánpótlásért. A tavalyi év során több mint 130 gyakornok kezdte meg szakmai karrierjét a vállalatnál.

„Vállalatunk aktívan tesz a szakemberutánpótlásért. A magasan képzett munkaerő utánpótlását részben a gyakornoki programunk segítségével biztosítjuk, melynek sikerességét jól bizonyítja, hogy a 2022-es évben 138 gyakornokunk folytatta vállalatunknál szakmai pályafutását főállású munkatársként. Örömmel tölt el, hogy hosszútávú, vonzó karrierlehetőséget kínálhatunk a következő generáció számára”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

A gyakornoki program keretén belül az Audi Hungaria aktív nappali tagozatos egyetemi hallgatóknak kínál lehetőséget nagyvállalati környezetben történő tapasztalatszerzésre, valamint szakmai karrierjük elindítására. A program, mely egyben gyakorlati felkészülést is jelent a munkaerőpiacra, rugalmas munkaidőt, egyedi juttatási rendszert és innovatív munkakörnyezetet biztosít a hallgatóknak. A gyakornokok tanulmányaiknak, készségeiknek és érdeklődésüknek megfelelő feladatokban, projektekben vesznek részt, miközben megismerik az Audi Hungariánál alkalmazott legmodernebb technológiákat, a négykarikás vállalat prémium kategóriás termékeit, valamint világszintű gyártástechnológiáját és szolgáltatásait. Egy gyakornok átlagosan 18 hónapot tölt el a vállalatnál, mely idő alatt rendszeresen kap visszajelzést teljesítményértékelés formájában. Folyamatos szakmai és nem szakmai képzések is támogatják a gyakornokok munkahelyi fejlődését.

Az Audi Hungaria jelenleg több mint 300 gyakornokot foglalkoztat, többségük a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója. A vállalat először 1997-ben fogadott gyakornokokat, a program jelenlegi formájában 2010 óta készíti fel a fiatalokat a munkaerőpiacra.

Az Audi Hungaria folyamatosan lépést tart a munkaerőpiac változásaival, és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a jövő generációja hosszútávú karrierlehetőséget és biztos munkahelyet találjon a vállalatnál. A tavalyi évben az Audi Hungaria vehette át a Magyarország Legvonzóbb Munkahelye díjat az autóipari gyártó kategóriában. A díj alapjául szolgáló online felmérés a 16 és 26 év közötti munkavállalók munkahely-választási preferenciáit tükrözi.

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.03.28
A vadonatúj Wildtrak X és Tremor változatokkal a Ford Pro felpörgeti a népszerű Ranger pickup off-....
2023.03.28
A Toyota vezető tudósa és a Toyota Kutatóintézet (Toyota Research Institute – TRI) vezérigazgatója....
2023.03.28
Budapestig szántotta az aszfaltot két szentendrei rendőrautó, közrefogva egy civil járgányt. Nem....
2023.03.28
Kiszervezett kiszállítás, intelligens raktárak, autonóm áru- és alkatrész-fuvarozás: a raktározási....
2023.03.28
Ford Motor Company felkérte Lexie Alfordot, a legfiatalabb embert, aki már a Föld összes országában....
2023.03.28
Több mint ötszáz esetnél avatkoztak be a tűzoltók a hétfői vihar miatt - közölte az Országos....
2023.03.28
Az Útinform jelentése a közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló eseményekről. ..
2023.03.28
A villanyosítás sorra dönti le az autózás legstabilabb bástyáit is. A luxust egykor a V12....
2023.03.27
Ha visszatekintünk az autóipar kezdeti történetére, első blikkre a férfiak jutnak eszünkbe. Nem is....
2023.03.27
Elloptak egy régi CLS-t Budapesten. Amikor másnap megtalálták, már más rendszám volt rajta, benne....