szervíz

Inter Cars – Könnyű megtalálni a Q-Service pontokat

2017.06.20.

A korszerű kommunikációs csatornák teljes tárházát vetik be, hogy az ügyfelek könnyen rátaláljanak a legközelebbi Q-Service pontra

Ha azt halljuk kommunikációs csatornák, sokakban felmerülhet a kérdés, mire is gondolunk pontosan. Az Inter Cars és Q-Service hálózat segítségével most megmutatjuk, milyen lehetőségei vannak a Q-partnereknek, hogy vállalkozásukat az ügyfelek megismerjék.

Applikáció

Az okostelefonok korában csaknem mindenre van applikáció. Ezek fejlesztése azonban idő- és nem utolsó sorban költségigényes. A Q-Service mobil alkalmazása mindkét vezető platformra ingyenesen elérhető és a felhasználók rengeteg funkció között válogathatnak.

Az autós világ legfrissebb hírein túl, a leggyakrabban előforduló autó meghibásodások esetére gyors elhárítási útmutatót, illetve magyarázatot kínál a program. Legyen szó defektről, vagy valamelyik műszerfali visszajelzés felvillanásáról, az autós nem marad segítség nélkül.

Kattintás az ikonra, máris mondja a program mi lehet a baj

Ha azonban egy egyszerű defektnél többről van szó, és önmaga nem tudja elhárítani a hibát, akkor a szervizkereső funkcióban azonnal listázhatja a legközelebbi Q-Service partnereket. Felkeresésükhöz sem kell kilépni a programból, hanem a telefonban meglévő navigációs programokat már a szerviz címével megnyitva indulhatunk. Az egyes szervizeknél látjuk továbbá az összes szolgáltatást, a nyitvatartási időt és a telefonszámot is, amelyet természetesen egyetlen gombnyomással hívhatunk.

Külön funkció vonatkozik az árajánlat kérésre. A jármű típusának, évjáratának és motor üzemmódjának megadása után, röviden le kell írni, milyen javításra kérünk ajánlatot (pl. időszakos szervizelés, vagy féktárcsa és –betét csere, stb.), majd 24 órán belül megkapjuk a gyártó előírásait is szem előtt tartó, személyes árajánlatunkat.

MI-Fleet honlap

A „MI” a Moto Integrator rövidítése. Az internetes oldal alapvetően négy területen nyújt információt a látogatóknak. A mobiltelefonon működő programhoz hasonlóan itt is  kérhetünk árajánlatot a hálózat tagjaitól az egyes javításokra.

A szervizkereső funkcióval két lépésben megtalálható a legközelebbi Q-Service pont, ebben grafikus kereső is segíti a látogatót.

Katt a képre és próbálja ki!

Nagyon fontos és hasznos része a honlapnak a jogi segítségnyújtással foglalkozó rész. Olyan alapvető rendelkezések érthető magyarázata, illetve kivonata található ezen a lapon, mint például a garancia és a márkaszerviz kapcsolatára vonatkozó passzusok, vagy a külföldi országokban elvégzett javítások haza garancia kérdései.

Az a szerviztulajdonos, aki kedvet kapott, hogy a Q-Service hálózat tagja legyen, ezen az oldalon találja meg a hálózat vezetőinek elérhetőségét!

Facebook oldal

Ha már a modern kommunikációs csatornáknál tartunk, természetesen a Q-Service is rendelkezik saját Facebook oldallal, ahol a legfrissebb hírek mellett első kézből értesülhetünk a vállalat életében bekövetkezett történésekről és eseményekről.

Inter Cars Expo 2016

Itt adtak hírt többek között az első alkalommal megrendezett két napos kiállításról és szakmai találkozóról. Az Inter Cars Expo programjában a cég 40 legnagyobb beszállító partnere állította ki termékeit, illetve a látogatók betekintést nyerhettek a magyarországi központi raktár működésébe is. A program zárásaként hazai sztárokat felvonultató zenei kavalkáddal kedveskedtek a résztvevőknek.

Weboldal

A végére maradt a Q-Service saját weboldala. Ez az internetes honlap leginkább a járműtulajdonosoknak szól. Azt mutatja be röviden, hogy miért érdemes Q-Service pontra hordani az autót akár az időszakos karbantartásokra, akár nagyobb javításokra.

Cikksorozatunk folytatódik, amelyből többek között kiderül, hogy mire számíthat egy ügyfél, ha Q-Service-be jár.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.28
Áprilisban a DataHouse adatai szerint mintegy 80 900 személygépkocsi cserélt gazdát, 21 százalékkal....
2024.05.28
Múzeumi darabokat idéző klasszikus műveket mutatnak be a Mester tanítványai. ..
2024.05.28
Ketten meghaltak, amikor frontálisan ütközött két autó a 48-as főúton, Haláp és Vámospércs között....
2024.05.28
Az amerikai közúti közlekedésbiztonsági hivatal (NHTSA) vizsgálatot idított Waymo vállalat ötödik....
2024.05.28
Farkas Kevin megtörte a jeget, és megszerezte első pontjait a 2024-es szezonban Le Mans-ban, a Red....
2024.05.28
Hazánkban is bemutatkozott a Suzuki Swift negyedik generációja. A teljesen új modell az elődök....
2024.05.28
A 67-es főút Látrány elkerülő szakaszának bővítése keretében átadott több mint 10 kilométeres....
2024.05.28
Véget ért egy jókora dugókkal járó munka, mostantól az autósok és a gyalogosok is örülhetnek. ..
2024.05.28
Az elmúlt héten a megengedett sebességhatárokat regisztráltan 2926-an lépték át Bács-Kiskun....
2024.05.28
Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események az Útinform jelentése alapján. ..