logisztika

Közép-Európa legnagyobb, legkorszerűbb gumiabroncs raktára

2013.10.16.

Hosszú évek munkáját követően befejeződött a Komárom-Esztergom megyében levő Bajon az Abroncs Hungária Kereskedőház Kft. (AHKH) 20 ezer négyzetméteres logisztikai központjának fejlesztése. A logisztikai központ közel 2 milliárd forintos beruházási értékben, mintegy 500 millió forintos európai uniós és állami támogatással valósult meg.

A 20 ezer négyzetméteres raktárkomplexum csak teret biztosít ahhoz, hogy a korszerű mobil állványrendszerek, a korszerű anyagmozgató géppark, valamint az egész létesítmény integrált működését biztosító informatikai rendszer hatékonyan legyen képes ellátni a gumiabroncsok beérkeztetését, tárolását, mozgatását és a piacra, a vevőkhöz való kiszállítását.

A komplex raktárirányítási rendszer az AHKH ügyviteli programjának része, de emellett a szállítmányozó cégek adatközlő-feldolgozó rendszere is integrálásra került. A tranzakciós, ügyviteli szoftver a megrendeléstől a kiszállításig automatikus árukezelést biztosít. Gyors, pontos, vevőorientált stratégiánk legfontosabb támogatója lett a korszerű logisztikai bázis.

A baji logisztikai komplexum a magyarországi partnerek és saját szolgáltató telepeink kiszolgálója, valamint a környező országokba történő export áruellátás bázisa is. A telepen gumiabroncsok tárolása, szervizelése, komplett kerekek bértárolása történik.

Az új logisztikai központ 45 dolgozó részére biztosít munkalehetőséget, kiemelten kezelve megváltozott munkaképességű és kisebbséghez tartozó dolgozók foglalkoztatását.

Az AHKH közel 4 milliárd forintos forgalmával és európai szintű szolgáltatásával a közép-európai térség legnagyobb gumiabroncs logisztikai bázisát működteti. A telep nagyban hozzájárul a magyarországi és export partnerek tevékenységeinek hatékonyabbá, gyorsabbá és színvonalasabbá tételéhez.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.07.20
A magyar jet-ski válogatott tagjai előkelő helyről várják a péntektől vasárnapig zajló Magyar....
2024.07.20
Nem szépek. Sőt, némelyik kifejezetten csúf, de kedves darabjai az autótörténelemnek. ..
2024.07.20
A vállalat elektromos meghajtású, teljesen elektromos és plug-in hibrid modellek eladásai 41....
2024.07.20
Kalle Rovanperä 15,7 másodperces előnyre tett szert a helyiek fordos kedvencével, Mārtiņš Sesksszel....
2024.07.20
Tippek a helytakarékos pakoláshoz. ..
2024.07.20
Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő....
2024.07.20
A Lamborghini Köln most egy új szalonban köszönti a márka vásárlóit és barátait, és lenyűgöző....
2024.07.20
Linda Jackson, a Peugeot nemzetközi igazgatója ismertette, hogy a villanyautók korszakában....
2024.07.20
Az Apollo Tyres a háromszoros Formula–1-futamgyőztes Giancarlo Fisichellát kérte fel, hogy....
2024.07.20
A DataHouse pénteken közzétett előzetes adatai szerint a hazai használtautó-piacon csaknem 457 ezer....