BMW Magyarország

Megérkezett a 2020-as BMW Lifestyle Kollekció

2020.05.07.

A bajor prémiumgyártó divattervezői idén a „Letisztultság, avagy az egyszerűségben rejlő szépség” („Simplicity: the beauty of simplicity”) mottó alatt alkották meg a nagyvárosi életmód-paletta innovatív darabjait.

A vezetés élménye nem csupán a BMW autóiban, de a BMW Lifestyle Kollekció legújabb darabjainak köszönhetően is maradéktalanul átélhető. A nagyvárosi életmód-paletta minden tavasszal újabb termékekkel bővül, amelyeket kivétel nélkül a látványos dizájn és az elsőosztályú, tartós minőség kettőse jellemez.

BMW COLLECTION: ötletekben gazdag egyszerűség

A BMW Lifestyle Kollekció központi portfóliója a klasszikus BMW COLLECTION, amelynek darabjait modern, funkcionális nagyvárosi formák határozzák meg – a BMW népszerű formanyelvének mintájára. Az ötletes funkciók ráadásul a szabadság abszolút élményével ruházzák fel a minimalista, időtlen termékeket.

A portfólió egyik újdonsága a nagyméretű BMW logóval ellátott női póló (BMW LOGO T-SHIRT), amelynek magabiztos stílusát erőteljes, mégis harmonikus színek váltják valóra. A homok és a sötétkék finoman elegáns árnyalatait az extrém narancssárga szín kompenzálja.

Büszkén mutatkozik be a férfi és női változatban egyaránt elérhető BMW széldzseki (BMW SOFT DOWN JACKET), valamint a BMW hűtőrács-mintázatával ellátott BMW karóra (BMW CHRONOGRAPH). Az innovatív kiegészítők között újdonság a forró italokhoz tervezett BMW termosz (BMW THERMAL MUG) és a hőálló BMW kistál (BMW LUNCH CUP THERMAL), amely még a munkahelyeken is megadja az étkezés hangulatát.

BMW COLLECTION: magabiztos stílus

A BMW COLLECTION portfólióját olyan egyedülálló termékek egészítik ki, amelyeket a bajor prémiumgyártó elsőosztályú prémium márkákkal közreműködve alkotott meg. Ilyenek többek között a régi hagyományt ápoló MONTBLANC FOR BMW darabok, rendkívüli íróeszközökkel, poggyászokkal és a legkiválóbb minőségű, Olaszországban készült bőr termékekkel. Idén a MONTBLANC FOR BMW darabokat dombornyomott minta és mélykék színárnyalat jellemzi.

A MONTBLANC FOR BMW termékek egyik idei újdonsága a hátizsák (MONTBLANC FOR BMW BACKPACK), amely ugyancsak olasz bőrből, ötletes első zsebbel felszerelve készült. A nagyméretű belső tárolóhelyek eközben akár egy laptopnak is elegendő helyet biztosítanak.

Szintén újdonság az olasz bőr és PVC keverékéből előállított okos kiegészítő, a folyadékok utaztatására tervezett MONTBLANC FOR BMW LIQUID POUCH, amely tökéletes és ötletes kiegészítője a MONTBLANC FOR BMW poggyászoknak.

A hagyományőrző együttműködéseket élteti még a kizárólag Európában elérhető KARTELL FOR BMW RIDEON kisautó, valamint a prémium minőségű bőrönd (HORIZN STUDIOS FOR BMW BOARDCASE) és gurulós bőrönd (HORIZN STUDIOS FOR BMW TROLLEY).

BMW M COLLECTION: az erő és a teljesítmény találkozása

A BMW M COLLECTION darabjait egytől egyig a csúcsteljesítményű technológia és a több évtizednyi szaktudás erőteljes találkozása járja át – akárcsak a négykerekű BMW M modellek esetében. A nagyvárosi életmód-paletta termékeit intenzív árnyalatok, modern és prémium minőségű anyaghasználat, innovatív megoldások és a BMW M márka erőteljes karaktere határozza meg. A BMW M COLLECTION idei darabjait a Toronto Red karosszériafényezési árnyalat mintájára kikevert vörös szín jellemzi, amellyel a BMW M féknyergek aranysárga színe és a klasszikus fekete szín alkot dinamikus kontrasztot.

A kollekció újdonságai között feltűnik a kifordítható női BMW M dzseki (BMW M JACKET), a férfiaknak készült, intelligens kapucnival ellátott BMW M edződzseki (BMW M SWEATJACKET) és az aranysárga színű BMW M bőrönd (BMW M BOARDCASE) is.

BMW M MOTORSPORT COLLECTION: egyenesen a rajongóknak

A BMW M MOTORSPORT COLLECTION minden egyes darabját a BMW Motorsport legendás árnyalatai szerint megtervezett, egyszerre modern és sportos kialakítás jellemzi. A fekete és fehér háttérbe integrált, hamisítatlan BMW M csíkok a BMW Motorsport legendás arculatát éltetik, a magabiztos márkakép avantgárd karakterét pedig helyenként színes kiegészítők és letisztult grafikai megoldások fokozzák.

A 2020-as kollekció újításaként mutatkozik be a nők és férfiak számára egyaránt elérhető papucs (BMW M MOTORSPORT PUMA LEADCAT SHOES), amely nem csupán az edzőteremben, de uszodában, strandon és otthon is kényelmesen használható. A BMW M MOTORSPORT karórát (BMW M MOTORSPORT WATCH) eközben szilikon szíjjal, a BMW Motorsport összetéveszthetetlen dizájnja mentén álmodták valóra a tervezők.

BMW KERÉKPÁROK: elsőosztályú tervezés innovatív funkciókkal

A BMW minden esetben a Designworks közreműködésével fejleszti ki legújabb kerékpárjait, amelyek a tekerés egészen egyedülálló élményét ígérik. A kollekció újítása idén a csúcsminőségű 3T kerékpárgyártóval közösen megalkotott 3T FOR BMW terepkerékpár, amelyet kétféle árnyalatban rendelhetnek meg a bajor prémiumgyártó ügyfelei. Az aerodinamikailag tökéletesített kerékpár nem csupán elsőosztályú tervezéséből adódóan, de csúcstechnológiás verseny alkatrészeinek köszönhetően is magával ragadó. A 3T FOR BMW terepkerékpár Európában és az Egyesült Államokban egyaránt elérhető.

BMW KIDS COLLECTION: a BMW legendás vezetési élménye a legkisebb rajongóknak is

A BMW iránti vágyakozás a BMW KIDS COLLECTION legújabb darabjaival most a márka legkisebb rajongói számára is valósággá válhat. A hatalmas népszerűségnek örvendő BMW BABYRACER III már elektromos meghajtással is elérhető, miközben a BMW M8 GTE RIDEON kisautó és a BMW i8 RIDEON kisautó a vezetés valódi élményével kecsegtet: a tervezők valódi motorhangot, világítást és nyitható ajtókat terveztek a kisautókba, amelyekkel minden szoba és minden kert igazi versenypályává változik. Az integrált MP3-lejátszónak köszönhetően pedig még a legkisebbeknek sem kell lemondaniuk a vezetés közbeni szórakozásról.

A BMW Lifestyle Kollekció legújabb darabjai már elérhetőek a BMW kijelölt márkakereskedéseiben.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.25
A kontinens legnevesebb egyetemeit megelőzve ismét az első helyen végzett a győri Széchenyi István....
2024.05.25
A görög autópiacon októberben a Suzuki Vitara volt a legkeresettebb autó, az esztergomi szabadidő-....
2024.05.25
Az AUDI HUNGARIA Zrt. a magyarországi vállalatok számára elérhető társasági adóból (TAO) történő....
2024.05.25
Szomorú látvány minden árpalé-rajongó számára: Geinbergben (Felső-Ausztria) egy kamion elvesztette....
2024.05.25
Volt egy légitársaság, amely 2003-ban egyszeri járatot indított, nagyon egyedi élményt kínált az....
2024.05.24
A prémium autókat nehéz gyorsan megérteni, miért olyan drágák, mitől lenne ez más, mint a többi?....
2024.05.24
Charles Leclerc, a Ferrari hazai környezetben szereplő versenyzője érte el a legjobb köridőt a....
2024.05.24
Hol máshol, mint a Nordschleifén, a sportautók, pláne a Porschék legmérvadóbb játszóterén. ..
2024.05.24
Három európai digitális képzőművészt kért fel a Lexus, hogy teremtsen különleges világot a Lexus....
2024.05.24
2020 júniusában Birgit Lauda úgynevezett kötelesrész pert indított a meghalt férje által alapított....