Harley-Davidson Budapest

Mirkóczki Ádám és Knezsik István tartott sajtótájékoztatót az AMTS-en az Open Road Tourról

2023.03.18.

Hatvan, Eger, Mezőkövesd, Szerencs és Sárospatak is felkészülten várja az idei motoros túra érkezését.

Az Open Road Tour hazai és külföldi résztvevői ezúttal a legendás amerikai motormárka, a Harley-Davidson 120 éves születésnapját is köszöntik majd - hangzott el a fővárosi AMTS Automobil és Tuning Show közönsége, és a sajtó képviselői előtt, a Harley-Davidson Budapest standján tartott sajtótájékoztatón. 

„A múlt évben Eger magasra tette a lécet, hiszen egy kitűnő hangulatú rendezvényt szervezett. Egyetlen baleset nélkül vonult végig Magyarországon több ezer motoros, ami példaértékű” – emelte ki Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke, és az Open Road Tour fővédnöke. A nemzetközi gépjárműipar elismert személyisége idén is Egerben, Mirkóczki Ádám polgármester társaságában köszönti majd a túrázó motorosokat, mert „a város Magyarország egyik legcsodálatosabbja, polgármester úrral pedig kitűnő szakmai és emberi kapcsolatban dolgozunk együtt”. Knezsik István azt is kiemelte, hogy az Open Road Tour, az együtt motorozás, a közösségben kalandozás gondolata, bár a 120 éves amerikai márka hagyományaiban gyökerezik, megvalósítása a Harley-Davidson Budapest tulajdonosának, Hankó Ákosnak az érdeme, aki idén is kitűnő útvonalat választott a minden motormárka tulajdonosai számára nyitott kalandtúrához.

„A bor, a kulturális és a fürdőturizmus mellett a minőségi motoros turizmus is fontos, értékes Egernek, hiszen megtapasztalhattuk, hogy a harley-sok minőségi szolgáltatásokat szívesen igénybe vevő, nagyon barátságos vendégek, akiket városunk ismét szeretettel és örömmel vár” - fogalmazott Mirkóczki Ádám polgármester, aki szerint Eger motoros és veterános közössége is lelkesen készül a motorosok fogadására, sőt közülük többen részt is vesznek majd az Open Road Tour-on.

Mint megtudtuk, az idei AMTS Automobil és Tuning Show-n, Knezsik István és Mirkóczki Ádám jóvoltából bemutatkozási lehetőséget kapott a Régi Járművek Egri Egyesülete is, amelynek standján két kitűnő állapotban felújított Berva moped is hirdeti, hogy a város egykor a motorgyártásáról is ismert volt. 

Horváth Richárd, Hatvan város polgármestere és Szalóki Péter, Kápolna község alpolgármestere is beszámolt arról, miként készülnek a harley-sok fogadására: Hatvanban veterán járműkiállítással, Kápolnán ebéddel és a helyi Mezőgazdasági és Gépészeti Értékőrző Egyesület (MEGÉRTE) különleges veterán járműveinek megtekintésével, valamint a Macskaárvaház Alapítvány árva állatainak meglátogatásával és faültetéssel várják a motorosokat. 

A 2023-as Harley-Davidson Open Road Tour Mezőkövesd - Zsóri Fürdőn, majd a Szerencsi Vár meglátogatásával, és a 100 éves szerencsi csokoládégyártás megünneplésével, ezt követően pedig Sárospatakon egy koncertekkel, és számos programmal egybekötött járműmustrával zárul. „Minél több ember számára szeretnénk elérhetővé tenni a Harley-Davidson-életérzést, ezért idénynyitó gurulásunkig, vagyis a következő hetekben minden motorvásárlónk félmillió forint értékben választhat a márka 120 éves ruhakollekciójának darabjaiból, hiszen a legendás amerikai márka nem csak a motorok, de a ruhakollekciók terén is csúcsminőséget alkotott” – mondta Hankó Ákos, a Harley-Davidson Budapest tulajdonosa elmondta.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.02.23
A heves havazás fennakadásokat és forgalmi dugókat okoz Tirol útjain – írja az osztrák....
2024.02.23
Már hivatalos képeken látható a BYD prémium almárkájának karcsú szedánja, ami döbbenetesen erős....
2024.02.23
- A világ legnagyobb elektromos autógyártójának számító, kínai BYD magyarországi óriásberuházásával....
2024.02.23
Az áremelés súlyosan érinti a „nagy” autókat.   ..
2024.02.23
- Négy újabb Gripennel erősödik a Magyar Honvédség - közölte Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi....
2024.02.23
A Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt.....
2024.02.23
A magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató rendszerét....
2024.02.23
Közeleg a 2024-es, UNIX-AMTS Autó, Motor és Tuning Show, ahol Magyarországon először lesznek....
2024.02.23
Olyat büntetett a piros Ford sofőrje, hogy azt megemlegeti az audis - kevésen múlt a tragédia. ..
2024.02.23
Megnyílt a 46. Utazás kiállítás és 32. Budapest Boat Show a Hungexpo Budapest Kongresszusi és....