Land Rover

Ráharapott a Jaguar a magyar zenészekre

2016.04.21.

A Jaguar és Land Rover forgalmazói is „ráharaptak” arra a magyar tehetségkutató műsorra, amelyet most egy amerikai műsorgyártó vásárolt meg. Az autós cég azt várja az akciótól, hogy a szofisztikált, műértő közönség körében is népszerűsíthetik a két márkát.

A New York Times is ír arról, hogy egy magyar műsorra is lecsaptak az amerikai televíziós szakemberek a Cannes-i televíziós fesztiválon. A világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari produkciós cége, a Golden Globe és American Music Awards díjakért is felelős Dick Clark Productions vásárolta meg a magyar Virtuózok nemzetközi értékesítési jogait. Ahogy azt a lap írja, Peller Mariann, a Virtuózok alapítója és licensz-tulajdonosa a Cannes-i televíziós fesztiválon megállapodást írt alá a műsor nemzetközi terjesztéséről Mark Rafalowskival, a Dick Clark Productions alelnökével. 
Az amerikai  cég mellett, a Jaguar és a Land Rover magyarországi forgalmazói is komoly lehetőséget látnak a hazai produkcióban, ezért együttműködési megállapodást kötöttek a Virtuózok jogtulajdonosaival. Az új Jaguar F-Pace elnevezésű terepjárót, már a műsorban szereplő ifjú virtuózokkal hirdetik.
A gyerekek koncertjei iránt érdeklődők ne lepődjenek meg akkor sem, , ha a 6-12 éves művészek luxusautóval  érkeznek majd a helyszínre. Az ifjú titánok sofőrök segítségével ki is próbálhatják majd a márka legújabb típusait. A Jaguar és a Land Rover mellett más márkákat is  forgalmazó Auto Palace Hungary Kft. az akciótól azt reméli, hogy az  igényes, szofisztikált autótulajdonosok körében tovább erősödik majd a két klasszikus brand presztízse.
A Land Rover/Jaguar  forgalmazójának nem ez az első művészetekkel kapcsolatos akciója. Tavaly egy 18 millió Ft értékű Range Rovert festettek be Picasso motívumainak inspirációival, amellyel a katalán művész balatonfüredi kiállítását hirdették.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.06.01
A koronavírus-járvány miatt 1986 után először nem rendeznek futamot a gyorsaságimotoros-....
2020.06.01
Áttekintés a hibrid járművek felhasználhatóságáról. ..
2020.06.01
A Toyota Camry nagy testvére, az Avalon méreteire és fazonjára rácáfolóan dinamikus, kezes,....
2020.06.01
Mohamed Mahmoodi Iránból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.06.01
Közpénzből finanszírozott autóvásárlási kedvezmények bevezetését tervezi a német kormány a....
2020.06.01
Bárki összerakhat magának egy Siánt, megjelent ugyanis a sportkocsi 1:8 méretarányú modellje a LEGO....
2020.06.01
A gyanú és egy fedélzeti kamera tanúsága szerint egy Audi R8-as kocsi vezetője 2020. május 27-én....
2020.06.01
Hamarosan piacra lép a Lexus első tisztán elektromos típusa. Vajon új korszakba lép ezzel a márka,....
2020.06.01
A mesterséges intelligencia mellett a digitális ikrek és az ipari matematikai technológiák is az EU....
2020.06.01
A komáromi BYD gyárban készült két elektromos autóbusz átvételével lezárult a tatabányai....