autógyártás

Sydney: Szilveszterkor a Mustang lesz a sztár

2014.12.25.

Sydneyben a Ford Mustang lesz a szilveszter éjszakai rendezvénysorozat sztárja, amelyet minden évben mintegy egy milliárd ember követ nyomon. A vadonatúj modell ezúttal a világ leglátványosabb évbúcsúztató rendezvényén játszik főszerepet.

Az ausztrál piac átalakításának és egy sor újszerű, elegáns termék bevezetésének jegyében a Ford a legendás Mustangot szerepelteti a világ leglátványosabb szilveszteri rendezvényének sztárjaként Sydneyben, ezzel varázsolva még emlékezetesebbé e történelmi jelentőségű évet. Sydney városa a bejelentette, hogy idei szilveszteri rendezvényük egyik fő támogatója a Ford lesz. Ezzel a Mustang méltó módon zárja ezt a fontos esztendőt, melynek során áprilisban ismét feljutott az Empire State Building tetejére (ahogyan 50 évvel ezelőtt, az eredeti modell bemutatkozásakor is történt), novemberben pedig a világ legmagasabb épülete, a Burj Khalifa tetején is megjelent. Hogy az egész napos rendezvénysorozatot még emlékezetesebbé tegye, a Ford idén először azt is lehetővé teszi, hogy az új évet ünneplő látogatókat Sydney kikötőjében koncertek szórakoztassák. Emellett a Mustang egy meglepetésszerű megjelenéssel fogja megkoronázni ezt a kiemelkedő évet.


– Azt az üzenetet szeretnénk eljuttatni az emberekhez, hogy nagyszerű modellkínálatával – és benne a leghíresebb amerikai autóként immár világszerte forgalmazott, 50 éves Mustanggal – a Ford izgalmas jövő elé néz Ausztráliában – avat be Bob Graziano, a Ford Ausztrália elnök-vezérigazgatója. “Magasabbra már nem tudtuk felvinni a vadonatúj Mustangot, ezért most azt mutatjuk meg a világnak, hogy milyen a szilveszteri tűzijáték Sydneyben egy autóból nézve, ahogyan azt még soha senki nem látta.”

A márka kínálatában hivatalosan 2015 végén megjelenő Ford Mustangot az ausztrál nagyközönség december 31-én, a Sydney szilveszteri rendezvényen csodálhatja meg első alkalommal, ahová 1,6 millió látogatót várnak, míg az ünnepséget több mint egymilliárd ember látja majd világszerte. A Mustang kiemelt helyet kap a kikötőben felállított koncertszínpadon. Ez lesz az első alkalom, hogy egy autó ilyen közel kerülhet a Sydney Kikötői Hídhoz, ahonnan remek rálátás nyílik az esti tűzijátékra, sőt innen az Éjféli Tűzijáték „vízesés” effektusa is lenyűgöző látványt nyújt.

– A 2014-es szilveszteri rendezvény témája az „Inspiráció”, ami tökéletesen illik márkánk jövőjéhez , különösen a Mustang megérkeztével, hiszen az emberek ebben az autóban lehetőséget látnak álmaik megvalósítására és a nyílt utak kínálta szabadság átélésére – fogalmaz el Graziano. “Sydney az első nagyvárosok egyike, ahol beköszönt az új év, ezért örömmel segítünk a városnak abban, hogy még emlékezetesebbé tegye ezt az eseményt.”

A világhírű legenda az ausztrál kínálatban is megjelenik

Az új Mustang a legendás izomautó eddigi legfejlettebb változata, ami kategóriája minden más autójához képest több vezetősegítő technológiát kínál. A ferdehátú és kabrió kivitelben gyártott autó új, formás karosszériája olyan világszínvonalú motorokat rejt, mint az új, turbótöltésű, 2,3 literes EcoBoost® egység, vagy a több mint 420 lóerős, 5,0 literes V8-as blokk. A legmodernebb csatlakozási rendszerek mellett a Mustanghoz versenypálya-alkalmazások, startvezérlés és egyéb megoldások is rendelhetők. A Ford Mustang 1964. április 16-án egy televíziós reklámkampány keretében mutatkozott be, és egy nappal később, április 17-én lépett a nagyközönség elé a New York-i Világkiállításon. Az autó forgalmazása még aznap megkezdődött, és a Ford márkakereskedői rekordmennyiségű, 22.000 darabos értékesítéssel zárták az első napot. Az értékesítés első évében több mint 418.000 Mustang talált gazdára, és két év sem kellett ahhoz, hogy elkeljen az első 1 millió darab. A rá következő öt évtized során a Ford több mint 9 millió Mustangot adott el.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.23
A SURFACING, amely a fenntartható energia, a víz és a fény találkozásában rejlő harmónia, valamint....
2024.06.23
Visszatért a Nissan a családi autók piacára: a Townstar személyszállító változata kiváló mobilitási....
2024.06.23
Az autózás világában meglepő partnerséget kötött a Peugeot és a Lego. Egy különleges verseny....
2024.06.23
- A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni induló turisták miatt erős forgalom....
2024.06.23
A V8-as motorral felszerelt gép valószínűleg az 'LFR' nevet kapja majd, és nagyjából 600 lóerős....
2024.06.23
Egymásba rohant két személykocsi az M7-es sztráda főváros felé vezető oldalán, a 72-73-as kilométer....
2024.06.23
Figyelmeztető előrejelzést adott ki Magyarország területére vasárnap éjfélig a HungaroMet. Hevesebb....
2024.06.22
Az első két fordulón látottakhoz hasonlóan a belgiumi Zolderben is mindkét szombati futamot....
2024.06.22
Nem kevés baja van, ott kellett hagyni. ..
2024.06.22
Lando Norris, a McLaren versenyzője nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzését,....