Ferrari

Tailor Made: személyre szabják a Ferrarikat Maranellóban, Sanghajban - és mostantól New Yorkban is

2019.11.20.
A Ferrari október első napjaiban New Yorkban megnyitotta első  Egyesült Államok-beli Tailor Made központját. A  Park Avenue 410. alatt található centrum a Ferrari első és egyedüli ilyen szalonja az amerikai kontinensen. A Ferrari Tailor Made Center program folytatja az autók személyre szabásának hagyományát, amely az 1950-es években, Maranellóban kezdődött és azóta folyamatosan bővült. 
 
A Ferrari "személyre szabott autók" koncepciójának kiteljesedéseként Maranellóban 2011-ben nyílt meg az első, európai Tailor Made központ, amit  2014-ben követett az ázsiai centrum Sanghajban. A most megnyílt New Yorki szalonnal - az amerikai kontinens bevonásával - vált a hálózat világméretűvé. 
 
 
A New York-i Tailor Made Center a Ferrari teljesen átalakított bemutatótermének jelentős bővítésével jött létre. A márkaközpont létesítmény magában foglalja a kliensek számára fenntartott fogadótermet, valamint egy bemutató részleget, melyben 5 Ferrari kapott helyet.  
 
A speciális Tailor Made Center a személyre szabott lehetőségek szinte végtelen tárházát kínálja a potenciális vevőknek. A választható szövetek, faanyagok, színek, valamint lakkok és bevonatok rendkívüli választéka lehetőséget kínál arra, hogy minden részlet megfeleljen a Ferrari tulajdonosok személyiségének és ízlésének. 
 
 
A program kiindulópontjaként - a Ferrari Atelier részlegben - három kollekció áll a vevők rendelkezésére, amelyek mindegyike szorosan kapcsolódik a Ferrari DNS-hez. A Scuderia tükrözi a sportos hangulatot, a Classica az örökséget és az Inedita a márka innovációját. A Ferrari ügyfelei ötleteket kaphatnak a kollekcióból, és maximális szabadságot abban, hogy a különböző elemeket ízlésüknek megfelelően válasszák ki saját autójuk egyéni kialakításakor.
 
 
A Tailor Made program korlátozott számban áll az ügyfelek rendelkezésére. A klienseket  egy személyi tervező által vezetett szakértői csapat segíti, melynek feladata, hogy az autó minden egyes eleme egyedülálló legyen, ugyanakkor tiszteletben tartsa a Ferrari márka hagyományait és presztízsét. A folyamat során a potenciális vásárlónak megmutatják leendő autója életnagyságú, virtuális előnézetét. A három alapkollekció inspirációt jelent a vásárlók számára az egyénre szabott autók ízlésvilágát illetően.
 
 
Íme az alapkollekciók!
 
Scuderia
 

A versenyek és a versenyzők már a kezdetektől fogva alapvető fontosságúak a márka számára. A Ferrari története tele van a világ számos táján találtható pályájákon elért sportdiadalokkal. Ennek megfelelően a Scuderia kollekció nagy hangsúlyt fektet a versenyhangulatra. A sportos inspiráció érdekében rengeteg szövetet és kialakítási lehetőséget kínál. A kollekció részeként az ügyfelek számára összeállított csomag a leginnovatívabb anyagokat tartalmazza, a szénszáltól kezdve a sportszövetekig, a velúr vagy a gumírozott bőröktől az alcantaráig, a mikroszálas, a Kevlar vagy a szatén felületeket beleértve. A Scuderia életérzést a matt vagy ultra könnyű fémek jellemzik. A kollekció lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyedi stílussal rendelkező Ferrarit álmodjanak meg maguknak, a sportosság és a csúcsteljesítmény leginnovatívabb jellemzőivel.

Classica

A Classica kollekció - a legújabb  anyagok és gyártási technikák jóvoltából - modern kivitelben idézi meg a Ferrari GT-autóit jellemző klasszikus stílusjegyeket, amelyek a maranellói központ szinonimájává váltak. A pasztell színek a múltat idézik. A kidolgozás viszont a jelent. A hagyományos hangulatot a finom bőr, a kasmír és bársony garantálja. Az utastér bizonyos elemein pedig speciális kezeléseket alkalmaznak a króm elemek és a kárpitozás kontrasztjának kiemelése érdekében.  Minden részletet úgy terveznek meg, hogy azok a retró elemek esetében is megfeleljenek a modern kor kifinomult ízlésének.

Inedita

A kollekció jellemzője az innovatív stílus, amely tiszteletben tartja a márka legfontosabb elveit, de lehetőséget nyújt a kísérletezéshez. A fantázia kiteljesedése megalapozza az új trendeket, amelyek a jövőben valósággá válhatnak. Élénk színű bőr, divattextíliák, modern anyagú szövetek és az autóiparban első ízben felhasznált új anyagok bősége - ez csak néhány a Ferrari ügyfelei számára elérhető izgalmas egyedi lehetőségek közül. A maranellói cég gondoskodik arról, hgy a lehetőségek folyamatosan frissüljenek. A változó világban a szabadjára engedett fantázia garantálja a Ferrari számára megújulást, mindig feszegetve az innováció határait.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.02.25
Valentin Dubinin Oroszországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.02.25
Sosem volt még ilyen erős Mini, a Clubman és a Countryman modellek JCW változatai bestális erővel....
2020.02.25
125. születésnapját ünnepli a ŠKODA, ebből az alkalomból a cseh gyártó KODIAQ, KAROQ és FABIA....
2020.02.25
Átlagosan 12 százalékos béremelést hajt végre a Magyar Suzuki Zrt., míg a fizikai dolgozói körében....
2020.02.25
Az Italdesign úgy határozott, hogy felfüggeszti valamennyi termelési tevékenységét a koronavírus....
2020.02.25
Lezárult az Autós Nagykoalíció pályázata, amelyre rengetegen jelentkeztek. A nyertesek ingyenes....
2020.02.25
Nem lehet igénybe venni a megszokott útdíjfizetési szolgáltatásokat február 27-én, csütörtökön 22....
2020.02.25
Érdekességek és 10 kihagyhatatlan programajánlat Kuba első számú üdülőparadicsomából. Fedezzük fel....
2020.02.25
Számos olyan segítő tevékenységet végző vállalat működik ma Magyarországon, amelynek létezéséről....
2020.02.25
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős öt helyet javítva kilencedikként teljesítette a katari....