Tóbiás és Balambér – A nagy gyermeknapi kaland | Autoszektor
Tóbiás és Balambér kalandjai

Tóbiás és Balambér – A nagy gyermeknapi kaland

2016.05.21.

Egy hét múlva gyereknap, mi Tóbiással már nagyon várjuk! Édesanya rengeteg szuper programot mutatott nekünk, amelyekből nem könnyű választani. Mivel Édesanya mindenre gondol, van ötlete arra az esetre is, ha esne az eső, így biztosan nem fogunk unatkozni gyermeknapon! Te tudod már, milyen mókában veszel részt május 28–29-én? Balambérral összegyűjtöttünk neked néhány ígéretes lehetőséget, a legszínesebb játékokkal!

Gyermeknapi programok 2016-ban

Kistesómmal, Balambérral egyik kedvenc helyünk a Városliget, ahol gyereknapon mindig megtelik élettel a nagy zöld rét. Idén szombaton és vasárnap is, egész nap sok-sok program vár ránk! Csak hogy néhányat említsünk közülük: Gubás Gabi, az Aranyszamár Színház, a Réparetekmogyoró Társulat, Malek Andrea, a Madách Musical Táncművészeti iskola, a MintaPinty, a Budapesti Operettszínház művészei és László Attila biztosan fellép, sőt, még artisták is lesznek! A Városligeti Gyermeknap fellépőiről és a részletes programokról ITT találsz további infókat. Izgalmas, ugye?

Balambér izgatottan várja a gyermeknapot

Ám ez csak egy a sok lehetőség közül, ugyanis Gyermeknap lesz idén május 28-29-én a Millenárison is, ahol több mint 100 játék közül választhatunk! A színpadon fellép – csak, hogy néhányat említsünk – Halász Judit, Gryllus Vilmos, Kovácsovics Fruzsina és a Kolompos zenekar is, valamint lesz bábszínházi előadás és sokféle sportbemutató is. A részletes programot ITT találod.

Töltsd mókával és kacagással a gyermeknapot Te is!

Ha pedig ez még mind nem elég, a Bikás Parkban is lesz sok-sok színes program május 29-én! A színpadon gyerekkoncertek és sztárfellépők várnak rád, lesznek kézműves foglalkozások és kreatív játékok, valamint ügyességi versenyek és a kihagyhatatlan ugrálóvárak! A részleteket ITT találod.

Játékos programok a Bikás parkban május 29-én

Persze Édesanyának arra is van terve, ha esős idő lenne hétvégén, amikor nem lehet a szabadban felhőtlenül élvezni a programokat. Ha így alakul, akkor sem ücsörgünk majd otthon, hanem irány a Planetárium! Május 28-án rendhagyó programokkal vár a csillagvizsgáló, ahol a sokszínű vetítések mellett egy különleges zenés előadással is készülnek a szervezők! A különböző vetítésekről ITT találsz részletes infót.

Rendhagyó vetítések a csillagvizsgáló gyerkőcöknek a Planetáriumban

Gyermeknapon természetesen velünk is találkozhatsz: május 29­én Csepelen, a Cirmos és Puli sétányok közötti park kézilabda pályáján, a KRESZ parkban találsz ránk, ahol mesés játékokkal ismerheted meg a biztonságos közlekedés alapjait.

Balambérral Csepelre viszünk játékokat a gyerekeknek

Neked melyik program tetszik legjobban? Melyik a kedvenc gyermeknapi mókád? Reméljük, hogy találtál kedvedre valót! Vidám és kacagással teli gyermeknapot kívánunk neked!

Tóbiás és Balambér

Naponta friss játékokért és hírekért lájkoljátok a Tóbiás és Balambér Facebook oldalt! Hetente friss írásainkat kövessétek itt, az Autószektoron!

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.06.06
Májusban 9234 import használt személyautó kapott magyar rendszámot, 13 százalékkal több, mint....
2023.06.06
A Datahouse adatai szerint 2023 első négy hónapjában 44 ezer 842 új személygépkocsit és....
2023.06.06
Városszerte szűrték ki az illegálisan átalakított járműveket, valamint az egyéb....
2023.06.06
Komoly balesetet rögzített a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája az autóúton.   ..
2023.06.06
Egy Ford Fiesta és egy taxi ütközött éjjel. ..
2023.06.06
A legendákhoz csak óvatosan, érzéssel szabad hozzányúlni, és ez nincs másképp egy ikonikus....
2023.06.05
A Citroen Mehari 55 éves jubileuma ráirányítja figyelmünket autós igényeink alapvető megváltozására....
2023.06.05
Június első hétvégéjén összesen 12 versenyző képviselte a HUMDA által létrehozott Hungarian....
2023.06.05
Nézze meg a videót! ..
2023.06.05
Vadonatúj kompakt SUV-ot leplezett le LBX néven a Lexus, amellyel új szegmensbe lép be a....