Motoros Borok Útja Rallye

Totti az idei Motoros Borok Útja Rallye házigazdája

2017.06.02.

Tóth „Totti” Zoltán neve hallatán egyből az autók és motorok világára gondolunk. Nem véletlen, hiszen Totti autós-motoros instruktor, gyorsulási versenyző, és a SuperCar autós magazin műsorvezetője. A Motoros Borok Útja Rallyen tavaly szakértőként szemlélte a verseny részleteit, idén pedig már házigazdaként köszönti a résztvevőket.

Tóth "Totti" Zoltán a BMW-nek tart motoros és autós vezetési tréningeket. „Két nemzetközi roadshowra készülünk, a soron következő Szlovákiában lesz, ahol szemléltetjük, hogy az M-es BMW, hogyan viselkedik versenykörülmények között. Ezután egy másik kiállításon teljesen- és részben elektromos hajtású BMW-kkel ismerkedhetnek az érdeklődők.” – sorolja Totti a programjait. A TV2-n évek óta nagy sikerrel vezeti az autós magazinműsort, amihez pedig folyamatosan forgatnak. Június 17-től egy hosszabb pihenést tervez, hogy aztán szeptembertől újra gyúrhassa az autóipar minden szegletét.

 

"Nagyon örültem a szervezők tavalyi felkérésének, hogy szakértő szemmel kísérjem végig a rallyet, mint versenyprogramot. Idén pedig nagy megtiszteltetés betöltenem a házigazda szerepét. Megmondom őszintén, tavaly nagyon izgultam, hogy ne legyenek balesetek, de minden induló páros szépen teljesített, betartották a közlekedési szabályokat. Idén ebben már rutinosabb leszek, nagyon várom a játékos feladatokat, a régi és új arcok köszöntését – meséli lelkesen Totti.
Totti tavaly a rajtnál szpíkerkedett, és szakértőként kísérte végig a legelső Motoros Borok Útja Rallye-t. 

Szerelem volt első látásra..

35 éve motorozik, de 2016-ig valahogy nem jött szembe vele a Vespa. Az I. Mototos Borok Útja Rallyen találkoztak először, és hát... szerelem volt első látásra. „Csodálatos érzés, amikor az ember nincs időkorlátok közé szorítva, és hétköznap csak úgy végig gurul vele a városban. A rallyen tapasztaltam meg ennek a motornak a társasági funkcióját is. Jó társaságban lenni, a mögötted lévővel beszélgetni. Én egyébként télen is ezzel járok.”

A motoros rallye múlt heti sajtótájékoztatóján Knezsik Istvánnak szegezte közlekedésbiztonsági kérdéseit

Rutinos motorosként, versenyzőként és instruktorként úgy gondolja, hogy sokkal nagyobb a felelőssége abban, hogy példát mutasson másoknak. „Egyszerűen evidencia, hogy akit ebben a közegben ennyien ismernek, jó példával járjon elől. Sosem robogózok például rövid ujjú pólóban vagy kesztyű nélkül, szerintem ez így korrekt.” - mondja.

A Balatoni Borrégiót nem csak szereti, de rendkívül jól. Kétlakiként Budapest és Keszthely között ingáznak a családdal. Kéthelyet és környékét nagyon szereti, egyik kedvenc borászata a Kristinus Borbirtok.

Ne maradjon le a II. Motoros Borok Útja Rallye legfrissebb híreiről és kulisszatitkairól! Kövesse naponta többször frissülő rovatunkat az Autószektoron, és tartson velünk az Autószektor és a Magyar Borok Útja Rallye Facebook oldalán!

Villámkérdések

Kedvenc motorod? Harley-Davidson Street Glide

Északi vagy Déli part? Északi part

Fehér, rosé, vagy vörös? Mindig attól függ, hogy milyen a hőfok. De vörös.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.21
Ha minden a kormányzat menetrendje szerint alakul, akkor a megújított KRESZ (Közúti Rendelkezések....
2024.06.21
Pontosan ötven évvel ezelőtt az egyik pillanatról a másikra kihalt szellemvárossá változott a....
2024.06.21
Óbudán 50 helyett 101-gyel mértek be egy autóst. Rajta kívül 41 gyorshajtót regisztráltak 7 és fél....
2024.06.21
A szlovák kormány aláírta a befektetési szerződést a Gotion és InoBat cégekkel, amelyek....
2024.06.21
A kínai gyár európai portfóliójának két hiánypótló haszonjármű modelljét is bemutatja a nemzetközi....
2024.06.21
Egész évben, de különösen nyáron nagyon sok magyar ül autóba, hogy a szomszédos Ausztriában....
2024.06.21
A parlament jóváhagyta az egynapos autópálya-matricára vonatkozó törvényt - írja a parameter.sk. ..
2024.06.21
Kedden írta alá Berényi Gábor, a Smart Solar Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, valamint Michael....
2024.06.21
Két év börtönbüntetésre ítélt a bécsi kerületi bíróság egy 46 éves férfit, mert 2013-ban egy banda....
2024.06.21
Súlyos baleset történt szombaton délután a szlovákiai Vysoká nad Kysucou községben (Čadcai járás):....