együttműködés

Audi „Kémesítve”

2019.12.30.

Az Audi és a Twentieth Century Fox – együttműködésben a Blue Sky Studios csapatával – együtt készíti el a Will Smith és Tom Holland közreműködésével készült „Kémesítve” (Spies in Disguise) című animációs film világpremierjét megelőző digitális tartalmat. Az „Ebédszünet” címre hallgató videó a szuper kém Lance Sterling és a tudós Walter Beckett nyomába ered, előbbi karakterének hangját Will Smith, míg utóbbit Tom Holland kölcsönzi a filmben. Mellettük feltűnik az Audi RSQ e-tron is, az Audi első, kifejezetten animációs filmhez készült tanulmányautója is.

A videóban a kellemes és finom modorú Lance Sterling és a műszaki zseni Walter Beckett egy lélegzetelállító autós üldözésben találják magukat, amely Washington DC. utcáin és földalatti részein vezet. A rendkívüli páros előnyben van az RSQ e-tronban ülve, köszönhetően a tanulmányautó teljesen önvezető üzemmódjának és az extra, igény szerint aktiválható boost-képességének. A videó az alábbi linken tekinthető meg: audi.us/SpiesInDisguise

 

Az RSQ e-tron elektromos és teljesen önvezető tanulmány szoros együttműködésben készült a Blue Sky Studios csapatával. A koncepcióautóban robotpilóta üzemmód, nem mindennapi formai nyelvezettel megalkotott futurisztikus részletek – mint amilyen például a hologram sebességmérő- segítik a főhősök küldetését.

„Az akciókkal tarkított szuperkém történet olyan kreatív csatornát kínál nekünk, ahol megmutathatjuk a jövő mobilitásának lehetséges innovációit és technológiáit.” – nyilatkozta Sven Schuwirth, az Audi márka digitális üzletágáért és ügyfélélményért felelős alelnöke.

A „Kémesítve” című filmről

A Blue Sky Studios bemutatja a „Kémesítve” című animációs kém komédiát és kalandfilmet, amely a nemzetközi kémek ravasz, pörgős és egész világot átszelő életébe kalauzolja el a nézőt. Lance Sterling (Will Smith), a szuperkém és Walter Beckett (Tom Holland), a tudós szinte teljes ellentétei egymásnak. Lance egy udvarias, kellemes és finom modorú úriember. Walter pedig… nos, ő nem az. De amikor az események váratlan fordulatot vesznek, a nem hétköznapi párosnak együtt kell végrehajtania a végső küldetést, amelyhez egy szinte elképzelhetetlen álca szükséges. Lance-nek ugyanis át kell változnia egy bátor, kőkemény és fenséges… galambbá. Walternak és Lance-nek ekkor csapatként kell együttműködniük, különben az egész világ veszélybe kerül. A „Kémesítve” című animációs filmet Troy Quane és Nick Bruno rendezte Brad Copeland és Lloyd Taylor forgatókönyve és Cindy Davis története alapján, amelyet Lucas Martell, „Pigeon Impossible” animációs rövidfilmje ihletett. A filmben szerepet kapott Will Smith, Tom Holland, Rashida Jones, Ben Mendelsohn, Reba McEntire, Rachel Brosnahan, Karen Gillan, DJ Khaled és Masi Oka. A „Kémesítve” producerei Peter Chernin, Jenno Topping és Michael J. Travers voltak, vezető producerként pedig Chris Wedge és Kori Adelson működtek közre.

A „Kémesítve” című animációs film 2019. december 25-én érkezik az egyesült államokbeli mozikba.

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.08.10
Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a férfi, aki hétfőn autójával vonat elé hajtott a Nógrád....
2020.08.10
Harmincöt autós igyekezett a megengedettnél is jobban a Balatonra, volt, aki 177, más 193 km/h-s....
2020.08.10
Az LC Convertible ősszel debütáló, limitált szériás különleges kivitelének kék-fehér színvilága a....
2020.08.10
Júliusban biciklis rekord született a Tisza-tónál: 18 075, a duzzasztóművön áthaladó kerékpárost....
2020.08.10
A britekhez képest szerencsésnek mondhatják magukat a francia autókereskedők, akik a korlátozások....
2020.08.10
A megszokott hárommal ellentétben csak egy szabadedzést rendeznek majd Imolában, a Forma-1-es....
2020.08.10
A MOL használt sütőolaj-gyűjtő programja 2011-ben indult, és azóta több mint 1900 tonna sütőolaj....
2020.08.10
A világ legnépszerűbb SUV-ja, a szegmensének értékesítéseit hazánkban is vezető Toyota RAV4....
2020.08.10
Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események – az Útinfom jelentése szerint sok helyen....
2020.08.10
Kétóránként történt súlyos, személyi sérüléses baleset a hétvégén – derül ki a police.hu friss....