biztosítás

AutoSOS: Irány a Magas-Tátra!

2014.12.13.

Északi szomszédunk, Szlovákia télen-nyáron egyaránt jobbnál jobb kirándulóhelyekkel kecsegtet, ezért irány a Tátra! Meleg ruhát, esőkabátot, bakancsot bőröndbe be, de a hóláncról és az AutoSOS-ről se feledkezzünk meg!

A hosszú túrák, hó, illetve a síelés szerelmeseinek egyértelműen a Magas-Tátra ajánlott. Kedvelt turisztikai célpont Tátralomnic, valamint a méltán híres Kő-pataki-tó. Bárkit képes elkápráztatni a  kilátótorony Kő-pataki tavon Szlovákia második legmagasabb hegycsúcsára (kötélpályával elérhető Lomnici csúcs) való kilátásával.

A Lomnici nyereg tetszetőségével az általános sízőkön kívül a freeridereken, adrenalin kedvelőkön kívül az individualistákat is vonzza. A korszerű behavazó rendszerrel a hó ebben a központban határozottan nem fog senkinek sem hiányozni. A fárasztó túrák után biztosan nem csalódunk majd a melengető Tátrai teában vagy a frissen készült ínycsiklandozó sztrapacskában sem.

Gondolkodjunk előre, miután az esőkabátot, a sífelszerelést és a bakancsot is becsomagoltuk, a gépjárművünket se felejtsük el felkészíteni az útra. Egy szakemberrel nézessük meg az autót, illetve a papírok ellenőrizzük a papírok érvényességét is. Mivel külföldre indulunk, nem árt, ha a legrosszabb eshetőségekre is gondolunk. Az AutoSOS Prémium szolgáltatása a nemcsak gyors, hanem megbízható és költséghatékony megoldást kínál.

A Prémium csomag fokozottan ajánlott azok számára, akik 10 évnél fiatalabb autó birtokosai, de külföldi és belföldi utazások során egyaránt fontos számukra a biztonság. A csomag tartalmazza az 1 órán belüli helyszínre érkezést; a Bázis csomaggal megegyezően amennyiben helyszíni javítás nem lehetséges, a legközelebb szakszervizbe való szállítást valamint a gépjárműtárolást.

Egyszerű és hatékony megoldásnak köszönhetően - mely már 11 900 Ft/évtől elérhető -, lehetővé válik a tovább- vagy hazautazás, a csereautó vagy szállás biztosítása és a visszautaztatás a megjavított gépjárműért. Fontos, hogy vészhelyzetben 10 liter üzemanyag ingyen igényelhető, továbbá kérhető dugófigyelés is, melynek köszönhetően értékes időt spórolhatunk.

AutoSOS szolgáltatást legegyszerűbben online igényelhet, ehhez kérjük, látogasson el www.autosos.hu weboldalra vagy hívja a 14 567-es információs vonalunkat!

További hírek és információk: www.facebook.com/autoSOShungary

 

 

 

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.08.03
Egy összehasonlító teszt keretében két sikeres vetélytársával mérettetett meg a Peugeot....
2020.08.03
Talán okosabb lett volna megállni a rendőri ellenőrzésen. ..
2020.08.03
Borislav Hegedusic Horvátországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu....
2020.08.03
A sávját sem tudta tartani, jobbra-balra kacsázva közlekedett az a kamionos, akit az autópálya....
2020.08.03
Egyszerre két világszinten is vezető bajnokságban áll ki az egyenjogúság mellett fekete autóival a....
2020.08.03
A Volkswagen Csoport és márkái üzletmenetét súlyosan érintette a Covid-19 világjárvány 2020 első....
2020.08.03
Már gyárilag is bőséges hellyel szolgálnak a ŠKODA modelljei utasaik és csomagjaik számára, a....
2020.08.03
Sokszor írtunk már az online értékesítéssel foglalkozó használtautó kereskedő startupokról. Ilyen....
2020.08.03
A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. július 31. és augusztus 2. között....
2020.08.03
Vadelütés miatt egy nap alatt kétszer is baleset történt Győr-Moson-Sopron megyében - írja a....