Toyota

Az idei Miss Balaton nyertese egy Toyota Aygóval lett gazdagabb

2016.08.20.

Az augusztus 6-án látványos show keretében megválasztott látványos show keretében megválasztott Nagypál Krisztina, az idei Miss Balaton by Cosmopolitan nyertese egy 1.200.000 Ft értékű szerződés mellett egy trendi, tűzpiros Toyota Aygóval lett gazdagabb.

A legszebb 16 lány közül a közel két órás finálé során kiválasztott Nagypál Krisztina egyöntetűen lenyűgözte a döntő zsűrijét, amelynek tagja volt Sándor Orsi, Edvin Marton, Király Lili, a verseny 2014-es győztese, valamint Mártha Imre, és a zsűri elnöke Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője. A feltűnően gyönyörű fiatal lány az értékes modellszerződés mellett egy igazán látványos és inspiráló főnyereménnyel, egy tűzpiros Toyota Aygóval gazdagodott, amelynek jelképes kulcsait a Toyota Central Europe alelnöke, Alain Dujardyn adta át a fiatal szépségkirálynőnek.

„Egy egész ünnepségsorozat volt számomra a Miss Balaton, hiszen a fotótáborban volt a szülinapom, tegnap a névnapom, ma pedig megnyertem a versenyt. Sokat tanultam a felkészülés alatt, a tréneknek köszönhetően magabiztosabb lettem.” – mesélt győzelme után a 20 éves királynő, aki fővárosi egyetemistaként éli mindennapjait.

Horváth Éva (b), a Miss Balaton by Cosmopolitan versenykoordinátora

„Azt szokták mondani, hogyha az ember mosolyog, a világ visszamosolyog rá. Én ezt az örömöt, boldogságot szeretném sugározni az emberek felé.” – tette még hozzá a kicsit megilletődötten is sugárzó Krisztina, aki először a döntős lányokkal, majd pedig a családjával ünnepelt.

Alain Dujardyn (j), a Toyota Central Europe alelnöke

A nyereményautóját a mai napon hatalmas mosollyal átvevő szépségkirálynő elmondta, alig várja már, hogy kipróbálhassa és szeretteinek, barátainak is megmutathassa a szerinte is gyönyörű Toyota Aygót, már csak azért is, mert a 18 éves kora óta jogosítvánnyal rendelkező szépség nagyon szeret vezetni. „Az idei évben immár második alkalommal támogattuk a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségversenyt, mert a rangos esemény kiváló alkalmat teremt számunkra arra, hogy bemutassuk a Toyota izgalmasabb, trendibb, emocionálisan bevonóbb, megérintőbb arcát.” – fogalmaz Alain Dujardyn, a Toyota Central Europe alelnöke.

„Nyereményként ismét a kisautó szegmens egyik éllovasára, az Aygóra esett a választásunk, hiszen a modell friss, merész dizájnja révén épp annyira egyéniség, és épp úgy kitűnik a tömegből, mint a frissen megkoronázott szépségkirálynő. Krisztina mosolygós üdeségét látva az autó kétségtelenül tökéletesen passzol hozzá, reméljük, hogy nagyon sok örömét leli majd benne.” – teszi hozzá a szakember.

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.01.22
Végre részleteiben is megmutatta magát a Peugeot új versenyautója a 9x8, melyet különleges....
2022.01.22
A 3-as vonal Kőbánya-Kispest "kihúzó" szakaszán, utasok által nem használt területen péntek éjjel....
2022.01.22
Sokan keresik a prémium kategóriában a közös nevezőt a sportos, a kényelmes és az elegáns között.....
2022.01.22
Abszolút elsőséget szerzett a Kia EV6 a brit What Car? 2022-es ‘Év Autója’ szavazásán, ahol....
2022.01.22
A közútkezelő azt kéri, mindenki tájékozódjon az útviszonyokról, és csak a téli közlekedésre....
2022.01.22
A 47 éves veterán Elena helyett ezúttal női navigátorral oktatja a mezőnyt a hibrid korszak első....
2022.01.22
A Chrysler azt tervezi, hogy már 2025-ben piacra dobja az első teljesen elektromos autókat. A....
2022.01.22
A Dunántúl északi felén és Pest megyében is intenzív havazás kezdődött. Az eddig leesett hó....
2022.01.21
A Fiesta mindig egy népszerű modell volt a kisautó szegmensben, és tudjuk, hogy minden ott dől el,....
2022.01.21
A Magyar Közút szakemberei folyamatosan, ütemezetten végzik az országos hálózaton a hóeltakarítási....