üzemanyag

Az OMV új, megnövelt adalékanyag-tartalmú MaxxMotion üzemanyagokat vezet be

2020.07.09.

Az elmúlt években jelentős mértékben fejlődtek és változtak az ipari szabványok és igények. Ezek számos változást hoztak a járműiparban, amelyek figyelembevételével az OMV újabb fontos lépést tett és továbbfejlesztette MaxxMotion üzemanyagcsaládját. A teljes termékportfolióban 10 százalékkal megnövelték az adalékanyag-tartalmat, amely eredményeként az új OMV MaxxMotion üzemanyagok optimális felhasználói értékkel bírnak a magyar járművezetők számára.

 ”Az adalékanyagokat a fűszerekhez is lehetne hasonlítani. Egészen más lehet a végeredmény már attól is, ha az összetevők arányait módosítjuk. Így jól érzékelhető, hogy egy ekkora adalékanyag növelés milyen komoly változás” – mondta Wéber Gábor, Forma 1-es szakkommentátor, autóversenyző, a MaxxMotion üzemanyagok hazai nagykövete.  

A kutatások során egyértelmű szándék volt, hogy az üzemanyagok tökéletesen megfeleljenek a modern motortechnológiai és a változó vevői igényeknek. Az új termékek adalékanyag-tartalmának köszönhetően maximális védelmet nyújt a motornak. Mindez hozzájárul az autó élettartamának növekedéséhez.

Tartós és megbízható vezetési élmény

A kidolgozott innovatív adalékanyag-csomag még több védő- és tisztítómolekulát tartalmaz, amelyek eltávolítják a motorban a káros lerakódásokat és meggátolják az újak képződését. Ezen felül a csökkenő súrlódásnak köszönhetően hozzájárul, hogy a gépjármű hatékonyabban érje el és tartósabban adja le maximális teljesítményét, így erőteljesebbé válik a gyorsulás. A fejlesztés során ugyanakkor az is rendkívül nagy hangsúlyt kapott, hogy az említett előnyökkel együtt az üzemanyagok meghosszabbítsák a gépjármű élettartamát és csökkentsék a károsanyag-kibocsátást. Összességében  az új OMV MaxxMotion formula megbízható vezetési élményt nyújt a járművezető számára.

Adalékanyag-tartalom maximális teljesítménnyel

Az üzemanyag fejlesztése érdekében az OMV Innovations csapata szoros együttműködésben dolgozott az autóipar vezető vállalataival, kutatóintézeteivel és irányadó egyetemeivel. Ennek eredménye minden prémium terméket tankoló számára elérhető, hiszen az adalékanyag mennyiségének növelése a MaxxMotion dízel és a benzin üzemanyagait is érintette. 

„Folyamatos erőfeszítéseket teszünk az üzemanyagok továbbfejlesztése érdekében. Fontos számunkra az ügyfelek elégedettsége, és hogy javuljon járműveik hatékonysága. Ezek az előrelépések ráadásul összességében a környezetre is pozitív hatással vannak” – hangsúlyozta Kováts Botond, OMV Hungária marketing menedzsere.

További információ az OMV MaxxMotion formulával és a nyereményjátékkal kapcsolatban: https://www.omv.hu/hu-hu/omv-maxxmotion-jatek

 

*Az előnyöket a gépjármű, a vezetési szokások és a motor műszaki állapota befolyásolja. Az előnyök alapjául a helyi minimum követelményeket teljesítő (benzin esetében az MSZ EN 228, dízel esetében az MSZ EN 590) üzemanyaggal való összehasonlítás szolgált.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.08.15
Leállították a szombati Miskolc-ralit, az országos bajnokság második fordulóját, mivel a második....
2020.08.15
Az Egyesült Államokban társadalmi, történelmi és persze praktikus okokból mindmáig az egyik....
2020.08.15
Egy 81 éves ukrán férfi feküdt az A 25-ös osztrák autópálya két oldalát elválasztó füves sávján....
2020.08.15
„Ne ingereljétek a franciákat és óvakodjatok a görögöktől! Ők a leghajlamosabbak arra, hogy a volán....
2020.08.15
Óriási felháborodást okoztak Bécsben a kíváncsiskodók. Egy férfi életéért küzdöttek a mentők,....
2020.08.14
A bajor prémiumgyártó közútra viszi München külvárosában a prémium középkategória első ötajtós....
2020.08.14
Licensz már van, csak tankra várnak. ..
2020.08.14
A Tesla vezetési asszisztens rendszerét gyakran kritizálták a múltban és bírálják jelenleg is, de....
2020.08.14
Marko Ivic Horvátországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.08.14
Accrai (Ghána) összeszerelő üzemének hivatalos megnyitójával a Volkswagen tovább bővíti jelenlétét....