közlekedésbiztonság

Célegyenesben a CERSC 2016 közlekedésbiztonsági konferencia szervezése

2016.02.24.

Konferencia a hatékony közlekedésbiztonsági kampányokról címmel harmadik alkalommal szerveznek kétnapos szakmai programot Budapesten március 17-18. között. Az IVF International Visegrad Fund támogatásával tartandó angol nyelvű esemény szakmai programja már majdnem végleges, és fogynak az ülőhelyek a résztvevők soraiban, tehát érdemes minél hamarabb regisztrálnia annak is, aki szeretne részt venni a CERSC 2016 konferencián.

A neves közlekedésbiztonsági szakemberek és a közlekedésbiztonság érdekében elkötelezett vállalkozások részvételével immáron harmadik alkalommal szervezett találkozón előadást tart többek között a Shell, a Budapesti Közlekedési Központ, vagy éppen az Autós Nagykoalíció. A Shell a munkahelyi közlekedésbiztonsággal kapcsolatos nemzetközi jó gyakorlatainak bemutatásával készül, a BKK a Stars elnevezésű nemzetközi projektjének tapasztalatairól számol be, az Autós Nagykoalíció pedig a rendhagyó, és rendkívül izgalmasnak ígérkező Magyarok a Világ Járműgyártásában elnevezésű tematikus autóipari kiállítással készül. Nyitó előadáában prof. Dr. Holló Péter beszél majd a hazai és nemzetközi közlekedésbiztonsági tapasztalatokról és trendekről, a lengyel Motor Transport Institute szakemberei pedig hazájuk közlekedésbiztonsági stratégiáját mutatják be. Miroslava Mikusova Szlovákiából hoz példát a közlekedésbiztonsági edukációs kampányok megvalósítására, amit a magyar oldalról Bognár Mária, a GRSP képviselője tud majd megerősíteni, hiszen mindketten részt vettek a SOL Save Our Lives elnevezésű nemzetközi projektben. A GRSP egyébként most nem ezzel, hanem egy újszerű börtönprojekt bemutatásával készül a konferenciára.

Egyed Attila a Shell képviseletében számolt be 2013-ban egy világméretű vállalat világszínvonalú közlekedésbiztonsági megoldásairól

A közösségi programok is csalogatóak, hiszen az évről-évre több mint 50 ezer nézőt vonzó Autó Motor és Tuning Show egyik házigazdája, Szőke László kalauzolja körbe a konferencia résztvevőit a megnyitó előtti napon a kiállítás területén, és beavatja őket a szervezés kulisszatitkaiba. A több mint 100 ezer kilométert balesetmentesen maga mögött tudó Magyar Borok Útja Rallye főszervezője pedig az általuk szervezett ünnepi gálavacsorán mesél az elmúlt két évtized rallye-s élményeiről, valamint arról, hogy hogyan használható fel egy ilyen népszerű esemény a közlekedésbiztonság népszerűsítésére.

Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző 2012-ben csillogtatta meg defenzív vezetési tudását a Vezetek Kft. világszínvonalú közlekedésbiztonsági szimulátorában

A konferenciára regisztrálni lehet a rendezvény honlapján. A CERSC 2016 konferencia az International Visegrad Fund Standard Grants támogatási alapból, az Autós Nagykoalíció szakmai támogatásával valósul meg.

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.03.28
A Toyota vezető tudósa és a Toyota Kutatóintézet (Toyota Research Institute – TRI) vezérigazgatója....
2023.03.28
Budapestig szántotta az aszfaltot két szentendrei rendőrautó, közrefogva egy civil járgányt. Nem....
2023.03.28
Kiszervezett kiszállítás, intelligens raktárak, autonóm áru- és alkatrész-fuvarozás: a raktározási....
2023.03.28
Ford Motor Company felkérte Lexie Alfordot, a legfiatalabb embert, aki már a Föld összes országában....
2023.03.28
Több mint ötszáz esetnél avatkoztak be a tűzoltók a hétfői vihar miatt - közölte az Országos....
2023.03.28
Az Útinform jelentése a közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló eseményekről. ..
2023.03.28
A villanyosítás sorra dönti le az autózás legstabilabb bástyáit is. A luxust egykor a V12....
2023.03.27
Ha visszatekintünk az autóipar kezdeti történetére, első blikkre a férfiak jutnak eszünkbe. Nem is....
2023.03.27
Elloptak egy régi CLS-t Budapesten. Amikor másnap megtalálták, már más rendszám volt rajta, benne....
2023.03.27
Jól indult sokaknak az év Magyarországon, számos nagyon drága luxus- és sportautó talált gazdára.....