Peugeot

Óriási látvány: üveggömbbe zártak egy igazi Peugeot 408-ast!

2022.08.08.

A nagyközönség számára először idén júniusban bemutatott új Peugeot 408 Fastback most a Louvre-Lens múzeumban is kiállításra kerül. A szokatlan kiállítási „vitrin”, amely különleges szögekből is megmutatja az új 408-at, éppen 08.04.-től látható, utalva az új modell számozására.

Nemcsak forog, de forgás közben különböző szögekből mutatja meg az új Peugeot 408-at az az átlátszó üveggömb, amely ugyanolyan szokatlan és váratlan megoldás, mint az oroszlános márka júniusban leleplezett modelljének formaterve. A Fastback karosszéria újító, dinamikus és vonzó formaterve senkit sem hagy hidegen. A párizsi Superbien kreatív stúdió tehetséges művészekből, mérnökökből és technikusokból álló csapata alkotta meg fizikai valójában az OPEn ügynökség által elképzelt tervek alapján ezt a meghökkentő, a gravitáció törvényeivel dacoló koncepciót.

Egy különleges, egyedi installációkra szakosodott szakembergárda építette meg ezt az ékszerdobozt, azaz magát a Gömböt, amely a „Hol van a lent és hol van a fent?” kérdésre ugyanúgy keresi a választ, mint arra, hogy hogyan lehetne akár a feje tetejére állítva vagy oldalra forgatva bemutatni az új Peugeot 408-at. A válasz tehát egy átlátszó üveggömb, mely körbeveszi az autót és képes valamennyi irányból megmutatni azt.

Ez a szokatlan bemutató a Louvre-Lens múzeum különleges kulisszái között valósul meg, így a sportos és letisztult vonalvezetésű új Peugeot 408 egy egyedi műalkotássá avanzsál, amelyet a későbbiekben valószínűleg más helyszíneken is megcsodálhatunk majd.

„Nagyon beleszerettünk az alkotás hirtelen jött ötletébe, mely szemet gyönyörködtető és tökéletesen kiemeli az újdonság értékeit. Az új Peugeot 408 egyedi stílusát már az első bemutató kapcsán nagyra értékelték a beavatottak. Most a szélesebb közönség is megcsodálhatja, ennek a különleges ékszerdoboznak köszönhetően, a Louvre-Lens csodálatos és modern környezetében” – nyilatkozta Linda Jackson a Peugeot márka nemzetközi igazgatója.

„A Peugeot márka folyamatos fejlődésben és mozgásban van, minden területen. Az új Peugeot 408 számára elképzelt üveggömb minden szögből képes megmutatni az új modell vonzerejét. Ez az alkotás így tökéletesen illik a márka új identitásába is.” – tette hozzá Phil York a Peugeot márka kommunikációs és marketing vezetője.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.09.30
Lengyelországban, Poznanban rendezik a Swift Cup Europe idényzáró versenyhétvégéjét szeptember 30.....
2022.09.30
Komolyan elgondolkoztató az Európai Unió ideológiavezérelt működése: megszavazták, hogy férfiak is....
2022.09.30
Az idei év futama nem csak az ország legjobb kamionsofőrjének megtalálásáról szólt, hanem ennél....
2022.09.30
A lényegi kérdések a hétvégén eldőltek: Kiss Norbert negyedszer is kamion Európa-bajnok, a....
2022.09.30
A GSe visszatér! Miután az Opel bejelentette, hogy GSe néven új, dinamikus, és villamosított....
2022.09.30
A háború elől Ukrajnából elmenekülteknek 24 óra elteltével újra jegyet kell venniük – írja az....
2022.09.29
Hiánypótló akciót indított a TATABÁNYAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG, mert az 50 ccm.-is ként használt....
2022.09.29
Október 11-től újabb 35 ezer ingyenes vasúti bérletre pályázhatnak a 18 éves európai fiatalok a....
2022.09.29
A világ legnagyobb motorkerékpár-gyártója, a japán Honda 2025-ig legalább 10 új elektromos....
2022.09.29
Idén már közel kétszáz magyarországi település csatlakozott az Európai mobilitási héthez, így....