Tóbiás és Balambér kalandjai – A nyár vége | Autoszektor

Tóbiás és Balambér kalandjai

Tóbiás és Balambér kalandjai – A nyár vége

2015.08.30.

Ez a nyár is eltelt! Szeptember 1-jén elkezdődik újra az iskola. Az iskolakezdőknek különösen nagy nap, hiszen új barátokra, és talán még több tudásra tehetnek szert. Tóbiás is készül az iskolába, ahol idén is biztosan szó lesz majd a biztonságos közlekedésről. Addig is két kedves ajándékkal és néhány jó tanáccsal készült Nektek ezen a héten is.

A kisiskolások nagyon szeretik a Tóbiás és Balambér foglalkoztató füzetet

Tudjátok mit? Kezdjünk rögtön egy ajándékkal! Az iskolakezdéshez kaptok tőlünk egy Tóbiásos könyvjelzőt, amit bele tudtok tenni az új, színes tankönyveitekbe. Nem kell mást tennetek, mint kinyomtatni és kivágni a lenti képet, és máris kész a könyvjelző. Ezenkívül ajándék egy órarend, amit ha szintén kinyomtattok és kivágtok, hasznotokra lehet egész évben.

Könyvjelző és az órarend a tökéletes iskolakezdéshez

Szóval, Tóbiás, mint kisiskolás, már nagyon várja az első napot. Ezen a héten a nagy készülődésben Anyukájával kiválasztotta a füzeteket és átlapozta az új tankönyveit is. Kedvence a környezet óra és a testnevelés. Mielőtt azonban visszahuppanna az iskolapadba, kisöccsével, Balambérral, valamint Anyukájával és Apukájával egy pohár kakaó mellett felidézték a nyár legszebb napjait.

Tóbiással és Balambérral ezen a nyáron is sokszor találkozhattatok különböző eseményeken, élményprogramokon. Voltunk Sopronban, Velencén, Békéscsabán a Százszorszép Óvodában, a Kazinczy Iskolában és a belvárosi iskolában, Erdőtelken, Alsómocsoládon és rengetegszer a Minimax hajón! Sopronban, a VOLT Fesztiválon több mint 120 ezer ember ismerte meg velünk, hogy milyen fontos a biztonságos közlekedés! Reméljük, ti is velünk tartottatok egy-egy kalandunk során!

KRESZ parkunkban nagyon szeretnek biciklizni a gyerekek

A KRESZ parkunkban megtanulhatták kicsik és nagyok, hogyan közlekedjenek biciklivel, mit jelentenek a jelzőtáblák, jelzőlámpák. Mindenki megtanulta, hogy a PIROS az TILOS, és milyen veszélyes, ha villogó zöld lámpánál lépünk le a zebráról. Részegszemüveggel kipróbálhattátok, milyen veszélyei vannak az ittas sétálásnak, biciklizésnek, gokartozásnak. Gokart pályánkon pedig tesztelhettétek ügyességeteket.

Mindig meg kell állni, ha piros a lámpa! PIROS-TILOS!

A Minimax hajó nagy szenzáció volt a Balaton hatalmas víztükrén ebben a szezonban is. A kicsik és nagyok minden alkalommal izgatottan várták, hogy felszálljanak a mesehajóra. Ha velünk tartottatok, akkor a kedvenc nyári slágerünket, a Biciklit is hallhattátok a Buborék együttestől.

Partraszállás után mindig készítettünk közös fotókat a gyerekekkel

A végére tartogattunk egy igazán jó hírt. Már nem kell sokáig, várni és jön a Tóbiás és Balambér Közlekedési Kalandjai CD 2. része! Ha IDE kattintotok, meg tudjátok nézni, hogyan készült! Reméljük, nektek is élményekben gazdag nyaratok, volt és további programjainkon is részt vesztek velünk az ősz során!

A Minimax hajón mindig jól mulatunk

Ha szeretnél Te is Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjai foglalkoztató füzetet és egyet a hangoskönyv CD első vagy második részéből, kattints IDE! A legfrissebb hírekért, újdonságokért, fotókért és videókért lájkold Tóbiás és Balambér Facebook oldalát, továbbá kövess minket figyelemmel itt, az Autószektor Tóbiás és Balambér kalandjai állandó rovatban

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.10.26
A ŠKODA FABIA negyedik generációja az „Európa legjobb autóvétele 2022-ben” címért folyó küzdelem....
2021.10.26
A Tesla több milliárd eurós megrendelést kapott a Hertz autókölcsönző cégtől 100 000 elektromos....
2021.10.25
Lezárták a sztráda Budapest felé vezető oldalát - kamion ütközött furgonnal és két személyautóval....
2021.10.25
Kevés olyan fontos család van az autóiparban, mint az Agnelli. Az utóbbi 150 év talán legfontosabb....
2021.10.25
A 2021-es Toyota Mirai hivatalos GUINESS VILÁGREKORDOT állított fel a hidrogénhajtású....
2021.10.25
- Hétfőn elindult az AutoWallis nyilvános részvénykibocsátása, 107-122 forint között juthatnak az..
2021.10.25
Multimédiás múzeumban állítják ki a 104 éves korában elhunyt Emilio Zumerle autóját, egy Fiat 500....
2021.10.25
A BMW M divízió prémium kompaktjának teljesítményét mérnöki precizitással továbbfejlesztett futómű-....
2021.10.25
Áder János köztársasági elnök a piacvezető kisrepülőgépeknél jelentősen kisebb környezeti....
2021.10.25
A Tündérszépek egy megyei szintről induló országos szépségverseny, melynek célja, hogy  hétköznapi....