Chevrolet

Chevrolet Trax : Vagány crossover a föld alól

2013.10.08.

A Chevrolet Magyarország a Class FM országos kereskedelmi rádióval karöltve egy közös promóció keretében egy vadonatúj Chevrolet Trax városi kisautót ajándékozott egy szerencsés nyertesnek. Még pedig nem is akárhogyan! A tíz előzetesen kiválasztott esélyesnek a föld alól kellet előásni a hófehér kisautót a Morning Show reggeli szórakoztató műsor ideje alatt, miközben a műsorvezetők, egyedülálló módon maguk is a föld alól vezették a rádióműsort.

Az elmúlt pénteken kora reggel érdekes földmunkákra figyeltek fel Budapest belvárosában a korán kelők. A Westend bevásárló központ mögötti üres területen egy tízfős csapat lapátokkal, talicskákkal felvértezve reggel hatkor, még napkelte előtt, nekiállt ásni. Egyre mélyebbre jutottak, egyre nagyobb lett a kiásott földkupac, miközben a közkedvelt rádiós műsorvezetők, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani, biztatták őket a háttérből. Lázasan haladt a munka, mivel a tét nagy volt: a fehér overallos ásókat egy úgyszintén fehér autó várta a föld alatt, egy Chevrolet Trax városi szabadidő autó, amelynek forgalmazása nemrég kezdődött meg Magyarországon.

A Trax a legújabb családtagja a Chevrolet modellválasztékának, egy vérbeli városi kis terepjáró, amely három különböző motorral szerelve, akár összkerék meghajtással is kapható és olyan különlegességet is kínál, mint például a MyLink elnevezésű internetes rádió, amely az okos telefonok csatlakoztatásával többek között navigációt is biztosít a vezetőnek.

Nagy volt az izgalom, mikor több órás ásás után a Trax előbukkant a föld alól és nagy lendülettel előállt a tízfős ásócsapat elé. Mind a tízen egy-egy kulcsot tartottak kezükben, amelyek közül csak az egyik nyitott a nyeremény autó ajtaját. És ez a szerencsét hozó kulcs a kétgyermekes tűzoltó, Péter kezében volt, aki örömében majd átugrotta az autót, mielőtt beült volna a volán mögé. Gratulálunk!

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.07.21
Figyelmeztető előrejelzést adott ki Magyarország területére 2024.07.21. vasárnap éjfélig a....
2024.07.20
A magyar jet-ski válogatott tagjai előkelő helyről várják a péntektől vasárnapig zajló Magyar....
2024.07.20
Nem szépek. Sőt, némelyik kifejezetten csúf, de kedves darabjai az autótörténelemnek. ..
2024.07.20
A vállalat elektromos meghajtású, teljesen elektromos és plug-in hibrid modellek eladásai 41....
2024.07.20
Kalle Rovanperä 15,7 másodperces előnyre tett szert a helyiek fordos kedvencével, Mārtiņš Sesksszel....
2024.07.20
Tippek a helytakarékos pakoláshoz. ..
2024.07.20
Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő....
2024.07.20
A Lamborghini Köln most egy új szalonban köszönti a márka vásárlóit és barátait, és lenyűgöző....
2024.07.20
Linda Jackson, a Peugeot nemzetközi igazgatója ismertette, hogy a villanyautók korszakában....
2024.07.20
Az Apollo Tyres a háromszoros Formula–1-futamgyőztes Giancarlo Fisichellát kérte fel, hogy....