Beszállítók

Legjobb beszállítói díjat kapott a General Motorstól a ContiTech

2013.11.18.

A hűtő- és fűtő rendszerek területén belül 24 új munkahelyet – többek között termékfejlesztési és kereskedelmi funkciókat – áttelepítenek Kelet-Európába, többségében a makói gyárba.

Mint minden évben, így 2013-ban is átadták a GM legmagasabb minőséget képviselő beszállítóinak kitüntetését, az ún. Supplier Quality Excellence Award-ot. Az 1908-ban alapított és mára a világ legnagyobb autógyártó cégeként számon tartott GM, melyhez olyan márkanevek gyártása fűződik, mint például a Daewoo, az Opel, a Saab, a Vauxhall, a Cadillac vagy a Chevrolet, 2013 októberében rendezte meg a díjátadó gálát Russelsheimban.

A General Motors a legjobb beszállítóit minden évben 15 szempont alapján vizsgálja, egyebek között a pontos és időben történő szállítás, illetve a reklamáció mentesség. Azon beszállítók, akik ezeknek a kritériumoknak megfelelnek meghívást kapnak a díjátadó gálára. Az eseményen idén a makói és váci telephellyel rendelkező hűtő- és fűtőcsöveket, valamint üzemanyagtömlőket gyártó ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. is részt vehetett. Ez volt az első alkalom a cég életében, hogy átvehette ezt a díjat.

A díjátadó ceremónián, ahol részt vett az Opel felsővezetése is, a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft.-t Nagy Mihály ügyvezető igazgató és Hajdu Ákos minőségirányítási főosztály vezető képviselte.


Susanna S. Webber, Hajdú Ákos, Nagy Mihály és Grace D. Lieblein

2013. október elejére befejeződtek az idei évre tervezett üzemanyag csőszerelvény gyártási áttelepítések a németországi gyárból a Vácon idén áprilisban átadott vadonatúj, modern 3400 nm-es csarnokba. A gyártás-transzfereket 4, egymástól időben is elhatárolt lépésben hajtották végre, amelyek sikeres befejeztével immáron számos európai nagy autóvállalatnak is beszállítója lett a cég. Jelenleg is számos új termék bevezetésén dolgoznak, így mozgalmas, és kihívásokkal teli időszak elé néz a cég.

Szeptemberben bejelentették Hamburgban, hogy hűtő- és fűtő rendszerek szegmensén belül 24 új munkahelyet – többek között termékfejlesztési és kereskedelmi funkciókat – áttelepítenek Kelet- Európába, többségében a makói gyárba.


A ContiTech standja a budapesti Autótechnika kiállításon.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.23
A vasárnapi első futamon ismét rajt-cél győzelmet aratott, a második viadalon pedig harmadik lett a....
2024.06.23
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Ez már a harmadik a héten. ..
2024.06.23
Nem tudja vagy nem akarja használni a légkondicionálót? Íme néhány hasznos tipp és trükk az autó....
2024.06.23
A címvédő, háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland pilótája nyerte a Forma-1-es....
2024.06.23
A világ legkékvérűbb járműflottáját csak minősített cég ápolhatja. ..
2024.06.23
A Toyota célja a dedikáltan akkumulátoros elektromos bZ4X modellel, hogy új mércét állítson fel a....
2024.06.23
Hajnalban az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kőszárhegy térségében a fehér Mercedes....
2024.06.23
A SURFACING, amely a fenntartható energia, a víz és a fény találkozásában rejlő harmónia, valamint....
2024.06.23
Visszatért a Nissan a családi autók piacára: a Townstar személyszállító változata kiváló mobilitási....
2024.06.23
Az autózás világában meglepő partnerséget kötött a Peugeot és a Lego. Egy különleges verseny....