együttműködés

Az ANK csatlakozott az ICDP autóipari kutatásokkal foglalkozó szervezethez

2015.01.26.

Az Autós Nagykoalíció (ANK) mint az autóipar innovatív megoldásait, a kereskedők és vásárlók érdekeit, a hatékony marketing és értékesítési folyamatokat, a közösen vállalható értékeket, érdekeket és célokat egyaránt szem előtt tartó szakmai érdekképviselet 2015. januárjában csatlakozott az ICDP autóipari kutatásokkal, elsősorban a kis- és nagykereskedelemmel foglalkozó független, nemzetközi non-profit szervezethez.

Az ICDP széleskörű nemzetközi tagsága révén képes teljes képet alkotni az autóipar egészéről, valamint átfogó és ágazati elemzések, tanulmányok eredményei révén hozzájárulni a szakterület fejlődéséhez. A szervezet által végzett kutatási tevékenység hozzájárul a stratégiai opciók és a működést elősegítő lehetőségek feltárásához. A kutatási tevékenység által az ICDP olyan modelleket és eszközöket fejleszt, melyeket hozzájárulnak a tagok üzleti eredményeinek növekedéséhez és szakmai sikeréhez. Az ICDP tagjai olyan neves nagyvállalatokat tömörítenek, mint például az Audi, Volkswagen, Jaguar, Shell, BNP Paribas vagy éppen a General Motors. Az egyesülés fentieken túl a szakma más, kiemelkedően fontos szervezeteit is partnerei közt tudhatja, úgymint az Európai Autógyártók Szövetsége (ACEA), vagy az Európai Autó Értékesítők és Javítók Tanácsa (CECRA)

Fotó:ICDP

Az ICDP tagság révén az Autós Nagykoalíció közvetlenül részesül az autóipar kulcságazatait érintő időszakos kutatások eredményeiből, ezáltal lehetővé téve a nemzetközi szintű összehasonlítást a versenytársak legjobbjaival és az ágazat egészével. Emellett az Autós Nagykoalíciónak stratégiai és működési rálátása nyílik a nemzetközi kereskedelemre és a problémákra az eladástól a későbbi használatig, amit felhasználhat a hazai autóipar és –kereskedelem élénkítéséhez. Mindezeken túl az autós érdekképviseletünk az ICDP által szervezett nemzetközi konferenciákon és szakmai workshopokon közvetlen szakmai kapcsolatot tud fenntartani a szakma legjobbjaival, melyek lehetőséget biztosítanak ismeretek és tapasztalatok megosztására, az együttműködések erősítésére, és az innovatív megoldások közös megalapozására.

Az ICDP soron következő eseményein természetesen részt vesz az Autós Nagykoalíció is. Februárban ott leszünk Frankfurtban a használatutó piac teljesítményével és a szolgáltatás alapú üzleti modellek alkalmazásával foglalkozó konferencián, valamint Franciaországban a március közepén tartandó Tavaszi Találkozón, ahol részt veszünk a „Change Ahead” elnevezésű, az autóipar irányváltásával foglalkozó kutatómunkában. Az eredményekről folyamatosan tájékoztatjuk a tagságunkat és az autós szaksajtót. 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.10.23
Megszűnt az útlezárás az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Hatvannál, ahol halálos....
2021.10.23
Lipcse városa 2025-től csak elektromos autókat akar engedélyezni a személyszállításban. Ennek....
2021.10.23
Szolgálat közben balesetet szenvedett és életveszélyesen megsérült egy motoros rendőr Budapesten -....
2021.10.23
Nem sok autótípus mondhatja el magáról, hogy 50 milliónál is több példányt adtak el belőle, amióta....
2021.10.23
Mesterséges intelligencia segítségével, automatikusan tölti az elektromos járműveket a vállalat....
2021.10.23
Egy neves aukciós ház oldalára került fel a fekete kisteherautó, amely várhatóan 40-50 ezer dollár....
2021.10.23
Abszurd helyzetet eredményez, hogy viszonylag kevés új autó érkezik a piacra, ezért a kétéves....
2021.10.22
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt teljes útlezárásra kell számítania a....
2021.10.22
Valtteri Bottas, a Mercedes pilótája volt a leggyorsabb pénteken az első szabadedzésen a Forma-1-es....
2021.10.22
Ha nem vársz sokat, nem fogsz csalódni. ..